Отговори
# 150
Здравейте и от мен! Аз също ходя по ЗК на ЖК, но съм много доволна на апарата си се вижда всичко, чисто е и подредено.Simple Smile
Вчера с ММ за малко да катастрофираме, сряза ме корема през средата и от тогава ме боли ниско долу, и сякаш имам мускулна треска на целият корем.. все едно се е свил. Някоя да е имала подобен преблем, нямам кървене а само болки, пия нош-па от вчера но не ми помага достатъчно. След тържеството на малката ще отида на преглед за всеки случай.

# 151
Ох, Светлана, ама как няма да си взема направленията, не разрешавам да ми се качват на главата Laughing Отсякох, лошо ми е, искам да изляза, дайте си ми нещата и толкова hahaha

Добре де, а кафе поне мога ли да пийна малко преди изследванията. Мисля, че ТСХ също ми пусна, но не мога да видя, нали пише само кодовете newsm78 А доста неща ми пусна и вече не помня какво точно.

За тази Катя Венкова съм спала явно, не съм прочела и не съм я проучила, иначе и като местоположение ми беше добре - живея в кв. Гоце Делчев.

Ивелина, колан имаше ли през корема, да не те е стегнал той? Не че може да те нарани, бебчето е добре защитено вътре, не се тревожи Simple Smile

# 152
simonix аз когато повръщам сутрин преди да съм закусила, са точно жълти соковете.
А на мен, когато ми пускаха първите изследвания, бях закусила, защото ми се гади, когато съм гладна. Казах на лаборантката, че съм закусила преди 2часа, но тя ми взе кръв. Като излязоха резултатите си бяха в норма и не се различаваха от тези, които правих на гладно преди два месеца.

# 153
На мен ми казаха за изследванията нито храна,нито кафе,кофти но ме предупредих а, от както съм бременна вече 3 пъти ми се случва за малко да ни блъснат, веднъж дори карах аз, а никога преди не му се е случвало или поне в толкова близки периоди. Иначе бях без колан и мисля че след това ме болеше корем по скоро от уплахата.Последния път когато сложих колан преди 2 месеца,шофирах около 30 минути, нищо работа,но много ми натискаше корема и ме заболя,от тогава не слагам.

# 154
Вариант за пътуващите в кола е да го закопчаеш предварително и да ти мине само през гърдите. Аз лично така пътувам и карам. Хем имам колан хем не ми стяга на корема.

# 155
Аз мога да не закусвам, но не мога без да пийна малко кафе... Ще си пия, пък каквото ще да става. Те и без това казаха само на гладно, за жадно нищо не споменаха.

# 156
Като чета мама Галка и все едно за моята докторка на ЖК говори. Страшна работа.  Моята даже като тръгне да гледа на видеозона и слага очилата и бааавно пише на един лист.
Единствения огромен плюс е, че е в кварталното ДКЦ през улицата. Всичко друго са минуси. Допотопна апаратура, допотопни разбирания. ( Излъгал ме бил тоя в Надежда за пола, не можело да се види поне още един месец!  hahaha )
С мен се държаха добре, като изключим нездраво клюкарско любопитство по теми, които не ги засягат. Но ми направи отвратително впечатление как изгониха една жена с огромен корем защото искала болничен, а била от "ония", сирийските бежанци. Но на мен можело да дадат, да не се притеснявам....абе страшна простотия.  #2gunfire

Но в момента не мога да придирям, защото си търся и личен лекар. Няма да ходя да вися при сегашната три часа за ново направление за АГ.
Живот и здраве ще търся нормален, неизпушил педиатър - ЛЛ, който да е сравнително близо. Ще си ходя при бабката да ми пуска изследвания и да ме мери с шублера, а всичко друго важно покрай следенето - Чучумишев.  Peace

п.п. само се притеснявам от тоя стар апарат - издава едни нечовешки звуци и вибрации и малко ме хващат лудите да не облъчва...

# 157
Electra,
По-добре не пий и кафе... че е възможно да изчезнат лоши резултати. Моята лекарка ми каза изрично...Гладна и жадна... И аз без кафе едвам издържам, ама за един ден не си заслужава пак да те бодат Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 09:33 от ksiela

# 158
Elektra.13 аз също немога без кафе но за 1 ден - 1 час издържах Simple Smile ,
трябва да е на гладно .Аз питах дали може поне вода да пия понеже съм като една жаба на ден 4-5 литра Simple Smile ,
тогава лекарката ми каза че вода не е проблем.
Направих си кафе в термочаша и след като приключих с даването на кръв нападнах чашата с кафе Simple Smile

# 159
Аз кафе не бях пила преди моите изследвания, но хапнах няколко бисквитки крекер. Мисля, че ако наистина не може без закуска, солетки, крекер поне (нещо да не е сладко, за да не вдига захарта) няма да се отрази Wink
И аз мисля, че стомашните сокове са точно жълти, когато се повръща на гладно ooooh!

# 160
Здравейте, момичета. Ще изчакам още малко, преди официално да се присъединя към вас, тъй като се водя високо рискова бременност и още ме е страх. Освен това съм с термин на границата между март и април, та може и в априлската група да съм. Но тъй като снощи попаднах на едно много интересно занимание, не мога да се сдържа да не споделя. Ако някой се интересува от гимнастика за бременни, открих такава в НСА и снощи ходих за първи път. Програмата е разработена от преподавател в НСА специално за бременни. На мен лично много ми хареса. Затова реших да споделя Simple Smile

# 161
  • София
Момичета, а фетална кардиография мислите ли да правите?

# 162
Момичета май се разболявам, дали да пия парацетамол. Притеснявам се, при мен настинките протичат мнооого лошо.  Cry

# 163
  • От Луната
Момичета, а фетална кардиография мислите ли да правите?
Мия, ако не се налага не бих я правила. Само по препоръка ...
Сигридов ги следи тези неща, каза ми последния път, някакви параметри, обаче аз вече бях на седмото небе от щастие ... и не помня много. Ако има нещо притеснително, той ще ми каже, затова не ги мисля тези неща предварително.

Лети не знам, вземай мерки, дано се размине!

Електра, ако има ТСХ, не трябва да пиеш кафе.

Илиана и аз така шофирам, доста отдавна, да не ме спират катаджии. Имало специални приставки за Б, но мисля да си спестя този разход.

Моята лекарка за ЖК е много готина, но техниката в болницата е такава, не съвсем допотопна, но ... каквото такова, едва се вредих за там, сега няма да се оплаквам. Имам си д-р Сигридов, и Чучумишев ако закъсам ... така че не се притеснявам изобщо.

И ако на някой му хрумне заглавие за нова тема да споделя:
Топла есен се задава, а МАРТенче с ритниче мама ще зарадва! - тема 4
Топла есен вън е вече, ето го и първото ритниче на МАРТенското ни човече! - тема 4
Кукла или пък кола, ще купува МАРТенската мама за игра? - тема 4
Щъркели отлитат пак на юг, а през МАРТ ги очакваме отново тук! - тема 4

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 11:16 от ♥Синеока♥

# 164
Момичета здравейте, как сте днес ? Днес аз реших да се разходя, хем да си взема болничния и да го занеса на счетоводителката, хем да потърся фракси. Е обиколих 7-8 аптеки, и си набавих за още 25 дни.  Но това обикаляне доста ме умори Sad. Сега смятам да релаксирам. И към 17:30 ще ходя пак по аптеки, в една си намерих още една кутия с 10 инжекции, но нямах пари в мен да я платя та уж я запазих. Стискайте палци да не са я  продали.

Общи условия

Активация на акаунт