Отговори
# 165
  • От Луната
Диди, много гадно с тези лекарства, търси ги в началото на месеца и се запасявай за около месец и половина, аз ги поръчвам в Марешки.

Марион, стискам палци всичко да е наред! Разкажи повече за гимнастиката, стана ми интересно ...

# 166
Момичета здравейте, как сте днес ? Днес аз реших да се разходя, хем да си взема болничния и да го занеса на счетоводителката, хем да потърся фракси. Е обиколих 7-8 аптеки, и си набавих за още 25 дни.  Но това обикаляне доста ме умори Sad. Сега смятам да релаксирам. И към 17:30 ще ходя пак по аптеки, в една си намерих още една кутия с 10 инжекции, но нямах пари в мен да я платя та уж я запазих. Стискайте палци да не са я  продали.

Дида, здравей. Виждам, че си от Димитровград и аз съм от там. На мен ми спряха праксипарина, а имам 7 инжекции от 0,40 и 2 от 0,3. днес ще ходя на лекар и ако няма нужда да ги започвам пак може да се разберем нещо. Ако пък ще ми трябват, мога да ти дам моята рецепта и с нея отиваш в Марешки, показваш им я и на следващия ден доставят фраксипарина. Peace

# 167
Аз също бия фракси парин самоче 0,6 досега съм нямала проблем когато и да утида винаги ги има,а да се запасявам нямаше как тъй като по 2 инжекций на ден и другите една торба с лекарства ставаше страшно с парите.

# 168
Марион, стискам палци всичко да е наред! Разкажи повече за гимнастиката, стана ми интересно ...
[/quote]

Синеока, намерих гимнастиката в интернет, но след голямо ровене. Всичко, което ми излизаше беше или йога за бременни или водна аеробика за бременни, а аз не ги искам и двете Simple Smile Та, вчера отидох на тази гимнастика в НСА. Беше първото занимание. Лятото са почивали. Програмата е разработена специално за бременни от преподавател в НСА. Казва се Ирина Нешева (преподавател по гимнастика в НСА). Имат Фейсбук страница "Програма за бременни - И. Нешева". Който се интересува може да я намери. Аз снощи след гимнастиката се почувствах много тонизирана, вдигна ми се настроението, просто много ми хареса и затова реших да пиша в групата. Може и други да търсят Simple Smile

# 169
Момичета здравейте, как сте днес ? Днес аз реших да се разходя, хем да си взема болничния и да го занеса на счетоводителката, хем да потърся фракси. Е обиколих 7-8 аптеки, и си набавих за още 25 дни.  Но това обикаляне доста ме умори Sad. Сега смятам да релаксирам. И към 17:30 ще ходя пак по аптеки, в една си намерих още една кутия с 10 инжекции, но нямах пари в мен да я платя та уж я запазих. Стискайте палци да не са я  продали.

Дида, здравей. Виждам, че си от Димитровград и аз съм от там. На мен ми спряха праксипарина, а имам 7 инжекции от 0,40 и 2 от 0,3. днес ще ходя на лекар и ако няма нужда да ги започвам пак може да се разберем нещо. Ако пък ще ми трябват, мога да ти дам моята рецепта и с нея отиваш в Марешки, показваш им я и на следващия ден доставят фраксипарина. Peace

djfeq Благодаря ти за предложението. Аз по принцип също си имам рецепта за него и с рецептата обикалям. НО в доста аптеки го нямат. Запазила съм си още 10 в една друга аптека. Ако не е тайна защо ти го спряха ?  Питах дали могат да ми ги поръчват там в Марешки но ми отказаха на мен въпреки рецептата... Аз до сега се запасявах от една аптека в Хасково но и от там ми казаха че сега имат проблем. Но поне имам за сега точно 30 инжекции! И довечера още 10 прибавям. Ако все пак не ти трябват може да се разберем.... Надявам се всичко да е наред при теб ?

# 170
Аз мога да не закусвам, но не мога без да пийна малко кафе... Ще си пия, пък каквото ще да става. Те и без това казаха само на гладно, за жадно нищо не споменаха.
За ТСХ трябва без кафе

# 171
  • От Луната
Тони, 0.6 се намира, понеже не е масово изписван, а 0,4 или 0,3 е направо мъка да се намери ... даже в София го правя със запис в първите дни в месеца. Сега искам още 10 да си взема, но не намирам вече ...
Иначе за парите е ужас ... добре, че ми спряха утрогестана и естрофема, че като сложим и тях стават 300лв за медикаменти, а винаги има по нещо ново - Дуфалак, мелилакс, тироксин, Деган, витамин Д, сега като ми добавят и разни други, хептен не знам какво ще правим. Днес рових рових рових и си направих списък за пазаруване ... ами като понадникнах за цените, ужас + изследванията + медикаменти + други разходи и то става  ooooh! ooooh! ooooh!

Марион, благодаря! Стискам палци всичко да е наред!

# 172
Не съм правила списък за нищо мисля че е рано след 15.12 мисля да се ориентирам а относно лекарствата и изследванията сме на 800 лева на месец,аз така и неможах да се откажа от доктора който прави инвитрото и реших че той ще води консултациите,но всичко си плащаме асвен това той е в плевен а аз в габрово.ходим по 2 пъти в месеца и вече се се надявам да ги спираме тези хапчета ,че взе да се усеща вече зора,но да не се оплаквам ,толкова години го чакаме да сме здрави а парите се изкарват.

# 173
Тони, 0.6 се намира, понеже не е масово изписван, а 0,4 или 0,3 е направо мъка да се намери ... даже в София го правя със запис в първите дни в месеца. Сега искам още 10 да си взема, но не намирам вече ...
Иначе за парите е ужас ... добре, че ми спряха утрогестана и естрофема, че като сложим и тях стават 300лв за медикаменти, а винаги има по нещо ново - Дуфалак, мелилакс, тироксин, Деган, витамин Д, сега като ми добавят и разни други, хептен не знам какво ще правим. Днес рових рових рових и си направих списък за пазаруване ... ами като понадникнах за цените, ужас + изследванията + медикаменти + други разходи и то става  ooooh! ooooh! ooooh!

Марион, благодаря! Стискам палци всичко да е наред!

Синеока, мога да проверя в моята аптека дали го има и каква е цената. Аз ползвам 5% остъпка. Така че ако искаш пиши на лични.

# 174
Днес бях на ЖК по принцип всичко е добре но лекарката при която правих преглед за БХС е казала на моята че гънката е голяма и сега ми каза че трябва да направя и втория БХС там 14-17 седмица ли как се води,Кръвта още не е готова,каза ми че ако там всичко е на ред може да го направя пак в Стара Загора,ако не щяла да ме праща в София,много ми е притеснено явно нещата са по сериозни от колкото ми ги представиха,иначе даже май върви малко голямо

# 175
.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 10:33 от dw36

# 176
Здравейте!
Записвам се във вашата групичка. Досега съм ви чела малко по диагонал, но ще наваксам тъй като вече съм в болнични и ще имам повече време да попрочета Simple Smile
От София съм, на 32г, втора бременност с момченце. Имам дъщеря на 4г. Термин - 5 март.
Гледам последно сте обсъждали фраксипарина. И аз съм на терапия с 0,3 + аспирин протект. Аз 0.3 си взимам от Марешки, казаха ми че има по складовете, и те имат.

# 177
  • От Луната
Илиана, благодаря! За сега се намира, ако закъсам, ще кажа  Hug
Бамбукита, добре дошла! И честити сини гащи  Crazy

# 178
Марион, мисля че сме се засичали в темата за ин витро в Истанбул!? Пожелавам ти късмет  Hug

# 179
Момичета, утре съм на ЖК. Никой не каза как да се подготвя, но от написаното от вас разбирам, че трябва да съм гладна и жадна. Какво да очаквам утре?

Общи условия

Активация на акаунт