Отговори
# 180
Момичета, утре съм на ЖК. Никой не каза как да се подготвя, но от написаното от вас разбирам, че трябва да съм гладна и жадна. Какво да очаквам утре?
Здравей,
Ако отиваш за 1 път ще ти назначат кръвни изслвдвания и урина, и ще ти вземат влагалищен секрет както има и включен ехограф. За изследванията може и на другия ден да си хи направиш, аз така направих, моята беше следобед и на др ден сутринта отидох рано с подготвена първа урина и така. Успех Simple Smile

# 181
Благодаря! Ще отида значи гладна и жадна. Прегледът е сутринта и ще мога да дам урина и кръв още утре. Излизанията с това повръщане са истинско изпитание и много ме затрудняват. Всичко наведнъж. Благодаря отново.

# 182
  • София
Момичета, да си кажа и аз - по правило, аз да са най-точни резултатите изследвания за кръв се вземат на гладно, може да се приема само вода и нищо друго преди тях. Затова когато ходя на ЖК ( часовете ми са все 11:30-12:00) отивам в лабораторията на другия ден, защото не мога да устискам 4 часа глад.

И на последната ЖК ми излязоха билирубин и уробилиноген (+) в урината (показатели за чернодробната функция), което ме  попритесни и се наложи да направя консултация с интернист и да ме бодат пак. Днес вече всичко е нормално и изследванията ми са 6. Но трябваше 2 дена да потреперя.  Shocked

Иначе апаратурата на клиниката е добра, вижда се прекрасно, всеки път има ултразвук, но не ми мерят диаметри все още  Thinking

# 183
Здравейте! Имам нужда от съвет,защото се чудя какво да правя: вчера цял ден бях с болки в корема, следобед запознаха и ниско долу в ляво. Обадих се на докторката, която ме следи според нея било вирус. Обаче след работа реших да отида до Майчин дом - корема ми беше като камък . Докторът,който ме прегледа /Петър Марков - невероятен / каза,че бебето е добре, но имам контракции.Няма отлепяне на плацента,няма скъсяване на шийка,нито разкритие,но все пак в такива случаи ги оставяли да лежат за наблюдение. Аз отказах,защото каза,че бебето е добре. Обаче ме притеснява, че на видеозона - единственото което едва успя да види е сърцето на бебето. Не можа дори да го измери дори колко см е - каза,че уреда е стар и нищо не се вижда  Sad И се чудя сега дали утре да не отида да го видят някъде все пак - за мое успокоение.От друга страна - незнам дали е хубаво толкова често да ходя на ултразвук...Вие какво ще ме посъветвате?

# 184
  • София
Здравей anito1232,
Аз бих отишла да ме погледнат и на друго място с хубав апарат.  Надявам се са ти предписали медикаменти за контракциите. Хубаво е сега само да лежиш и буквално нищо да не правиш- а утре  без да обикаляш много си избираш кабинет/клиника и отиваш директно и казваш че си с контракции на регистратура/информация за да те придвижат възможно най-бързо.

# 185
anito, почивка и пак почивка.

# 186
Изписаха ми:Но шпа 3х2 ; Утрогестан 3х1  и Магнерот - като каза, че по принцип той се почва от 16 седмица /аз съм 15гс/  и ми е малко рано. Единственото ми притеснение е дали не е вредно за бебето толкова често ултразвук - по принцип на 26,09, съм на преглед и втори БХС...  Thinking

# 187
искам да ви попитам вярвате ли на калкулаторите/тестове за определяне пола на бебчо ? Че на мен чак октомври ми се пада да ми кажат, а както се предполага любопитството е голямо  Simple Smile Аз вътрешно все си представям момиче, на калкулатори/тестове също ми излиза момиче....да видим октомври какво ще кажат  Thinking baby_neutral Joy

# 188
  • От Луната
Ani, отиди някъде да те видят за спокойствие!
JERANn , по калкулатор сме с момиче  Mr. Green
Зайче, звучи кошмарно!  #2gunfire

Аз веднъж да се запиша за ЖК, хаха изследванията не ги мисля  Joy

# 189
  • София
Синеока, като се запишеш можеш вдигнеш  парти по случая  ura

# 190
  • От Луната
Синеока, като се запишеш можеш вдигнеш  парти по случая  ura
Курбан ще направя ... и пак ще е малко  Flutter

# 191
  • В чуден свят с четири Слънца
искам да ви попитам вярвате ли на калкулаторите/тестове за определяне пола на бебчо ? Thinking baby_neutral Joy
При моите три деца няма калкулатор, който и на трите да е познал пола. Те са за забавление направени Simple Smile

И аз да се оплача, вчера след първия учебен ден с два броя ученици и един малък разбойник съм направо разбита. Това стоене по 2 часа в училищен двор ми се видя цяла вечност. И като свършиха тържествата в училище, разбира се поискаха да се почерпим и да ходят да се катерят във Фънтопия. И там цял час търчах от стена на стена да закачам и разкачам осигуряващите джаджи, и като ме сви корема. Преди никога не ми се е струвало усилие да дърпам въжетата и да закачам децата за стените, но сега се измъчих. Още има стягания и болки в корема, пих но-шпа, магнезий...Ама като съм луда за връзване, дано бебка да е добре Praynig Аз все се опитвам да не лишавам нито едно дете от внимание, да не ревнуват, че заради бременността биват ощетявани, но явно трябва да намеря баланс  и с моите нужди. Направо ми се реве, лошо ми е, едвам ги оправих и изпратих на училище двамата и сега мисля да ходя да ме видят на ехограф, че се притеснявам с тези болки.  Sad

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 08:53 от mama_galka

# 192
Момичета ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате читав лекар за серклаж от Пловдив или Стара Загора

# 193
Момичета, при вас колко беше лицевият ъгъл, който се мери при БХС. При мен е 87, а мисля че нормата е 76-84. Резултатите от БХС са ми добри, но малко ме притеснява, че този маркер е завишен...

# 194
Здравейте,
Според всички възможни калкулатори - дъщеря ми беше момче, така, че не вярвам Simple Smile...

Общи условия

Активация на акаунт