Отговори
# 330
  • В чуден свят с четири Слънца
На мен и при този китайския ми излиза грешно, явно мен календарите не ме "ловят" Crazy

# 331
И на мен. Всички календари показват момиче, а на скрининга излезе момче. Така че ще чакаме следващия преглед да потвърят.

# 332
Здравейте бъдещи мамчета, записвам се да следя темата тъй като и моя термин е за 19 март в 14с+3 дни съм, на 28-ми съм на ФМ и тогава на 100% ще ми кажат пола, на скринигна ми казаха че ще е момче. Първа бременност ми е инвитро. Ще се радвам да бъда част от вас.  Simple Smile Wink

# 333
Всички календари ми казват момиче, а лекарката ми каза момче. Не че не може да е сбъркала, защото гледаше по онази прословута костица, тогава още нямаше външни полови органи. Ще видим на ФМ през октомври.
Добре дошла, портокалче Simple Smile

# 334
Определено и мен не ме ловят, дъщеря ми е момче, а бъдещият мъж е дама..  Peace
Аз ще си раждам секцио, по естествен път при мен няма да стане, защото си имам здравословен проблем... аз повече се чудя къде? Аз се ориентирам кои медицински заведения имат договор с банки за стволови клетки и по точно Future health.. засега са МД и Надежда, ето аз клоня за Надежда, а мъжа ми за МД...

# 335
Живи и здрави, пола ще го разберем. А, имате ли вече коремчета, моето сякаш поизпъкна малко. Вие как сте? Личи ли ви? Имайте в предвид, че ми е първа бременност, на втората съм чувала, че си личи от по-рано.

# 336
На мен и при този китайския ми излиза грешно, явно мен календарите не ме "ловят" Crazy
ако беше много точен този календар всеки щеше да си планира бебето по него и да няма изненади Wink то си пише под календара много ясно (Ако квадратчето е в син цвят – то вероятността да имате момче е по-голяма, ако е в розов – може би ще ви се роди момиченце) никой не твърди че е на 100% точен  Wink аз нямах никакви предпочитания за пол сега, но ако ще има поправителен заради таткото ще ми се иска син щъркел. Ще го съобразим с тоя календар пък може и да се получи Laughing

# 337
Добре дошли на всички нови майки! Simple Smile Бъдете здрави и успешен финал със здраво бебе Simple Smile

# 338
Момичета, да ви попитам ходите ли на работа и как се чувствате? Аз все още ходя мисля да изкарам и м.Октомври и от Ноември да пускам болнични че като завали снега и стане студено и заледи няма мърдане.

# 339
Охоо браво, ти си доста пораснало щом не можеш да закопчаваш, аз не съм чак така. Имам още накъде. Аз лично вече не ходя на работа. Предпочитам малко да си почина от работа, така или иначе след някой друг месец ме чакат безсънни нощи, давам го по-полека. Отдавам се изцяло на къщата си, готвя, чистя,гладя, пера, все неща за които не ми оставаше време, тъй като работех в седмицата 6 дни по 12-13 часа, сега се наслаждавам на домакинската работа. Като се има в предвид, че с мъжа ми управляваме наш собствен бизнес, пак не ми оставаше време за тези неща, но така е когато работиш за себе си.

# 340
Аз също още ходя на работа и ще съм до края на септември , от 03.10 вече започвам с болничните преди да е дошъл сезона на вирусите .

Живот и здраве още 2 седмици ще избутам и след това ще се наслаждаваме на спокойствие , сън , разходки и почивки с очаквания малък младеж Simple Smile

# 341
Охоо браво, ти си доста пораснало щом не можеш да закопчаваш, аз не съм чак така. Имам още накъде. Аз лично вече не ходя на работа. Предпочитам малко да си почина от работа, така или иначе след някой друг месец ме чакат безсънни нощи, давам го по-полека. Отдавам се изцяло на къщата си, готвя, чистя,гладя, пера, все неща за които не ми оставаше време, тъй като работех в седмицата 6 дни по 12-13 часа, сега се наслаждавам на домакинската работа. Като се има в предвид, че с мъжа ми управляваме наш собствен бизнес, пак не ми оставаше време за тези неща, но така е когато работиш за себе си.
Аз не мога да ги обуя стигат до бедрата и край  Shocked Rolling Eyes Laughing като имаш впредвид че преди да забременея бях 48 кг. а сега съм почти 53 Grinning

# 342
офффффффффф темата за килограми ми е болна Simple Smile
качвам много бързо и накрая ще стана МАМУТ Simple Smile
и на мен не ми стават панталоните и си имам дънки за бременни от елси ваикики Simple Smile , много са удобни

# 343
Момичета, дайте съвет какво да взимам за хрема. Постоянно кихам и ми тече носът. В момента взимам само шуслерова сол № 3.

# 344
Здравейте,мами!Вчера писах ,но не си виждам поста,дано не се повтарям.От моето секцио минаха 5 години.Незнам дали ще се получи този път нормално.Притесняваме това ,че с първата бременност бях с прееклампсия/вдигах кръвно/ до момента в който родя.Ако и сега е така със сигурност пак ще е секцио.Божа работа,важното е бебка да е здрава newsm32

Общи условия

Активация на акаунт