Отговори
# 450
По магазините още няма много голям избор на якета и палта, според мен има време. preggo

И аз винаги съм била с ниско кръвно. Спрях кафето след  EFP но понеже съм супер нетрудоспособна питах на ЖК и ми казаха, че по едно кафе на ден може по време на бременност, но не и при кърмене. Трябвало само да е хубаво, а не някакви боклуци като 3 в 1. Anasta87 и аз съм така следобед и в някой от случаите лягам за час, но работя от къщи /занимавам се с дизайн/ ...предполагам, че не всеки може да си полегне.

myrcheta в коя седмица си? При мен гънката също е 2, но това е в нормата. Аз реших да изчакам още две седмици и да отида на КБХС ...тъкмо бебето ще е по развито и по ясно ще се види всичко. Вредим на бебетата с тези притеснения  Sad
Колкото и странно да звучи, че при наличие на тези купища изследвания аз вярвам и на интуициатя си която не ми подсказва нищо лошо. Дано не ме подведе  Peace
/На мен не си пратила покана във ФБ...сърдя ти се Simple Smile)  Crazy Blush Heart Eyes/

Sev75 Майка ми ми приготвяше това лекарство с индрише срещу кашлица. Бях много болнава като малка. Това беше най - най вкусното лекарство и го пиех с удоволствие...а как мирише страхотноо  Heart Eyes
А,пратих ти още миналата седмица,после като се прибера пак ще ти пратя,иначе съм в 15 седмица,другата седмица ми каза да отида за късен БХС, защото сега нямало как да ми вземат кръв.
Аз кафета си пия по 2 по слабините, общо взето с количеството кафе което си правех преди 1 кафе,шоколад не обичам а кръвното ми и сега е 80/60 или 70/50

# 451
ksiela Ти каква марка кафе пиеш? Simple Smile

Гледах за дънки, но като не знам колко голям кит ще стана ми се вижда малко безсмислена покупка /те не са и евтини/ Вчера ходих до шивачката да я питам дали не може да ми преобрази няколко стари. Каза да купя ластик и еластично трико и да и ги нося  Blush

myrcheta Не ми е толкова важно да съм в групата, нали тук си пишем. Когато се сетиш  Simple Smile
Гледай бебчето и всичко да е наред  Hug

# 452
Ех, дънки скоро няма да си купя  Joy

# 453
  • София
И аз имам ниско кръвно, 90-85/50, а и бавен пулс....вчера се надигнах от леглото за повече време чак късно вечерта, през целия ден  всичко ми се въртеше пред очите....Направих си една кана айрян със сол и полека лека се получиха нещата....

Кафе си вземам само Lavazza  или Illy, "развалих" се след като прекарах 6 месеца в Италия, друго не си вземам за вкъщи. Но поддържам всякакви неща- от Nescafe в буркан, до 3 in 1 на пакетчета, най-вече заради ММ и приятели, като дойдат на гости.  В София в магазините "Аванти"  Лаваца-та е на ниски цени и много често имат промоции, а и постоянно излизат промоции в големите супермаркети- последно взех Lavazza Suerte от Кауфланд на промо...(5 лв и нещо за пакет).

myrcheta, нормата за гънка не е ли до 3 мм? 2 мм и нещо си е в норма отвсякъде Peace.

# 454
И аз имам ниско кръвно, 90-85/50, а и бавен пулс....вчера се надигнах от леглото за повече време чак късно вечерта, през целия ден  всичко ми се въртеше пред очите....Направих си една кана айрян със сол и полека лека се получиха нещата....

Кафе си вземам само Lavazza  или Illy, "развалих" се след като прекарах 6 месеца в Италия, друго не си вземам за вкъщи. Но поддържам всякакви неща- от Nescafe в буркан, до 3 in 1 на пакетчета, най-вече заради ММ и приятели, като дойдат на гости.  В София в магазините "Аванти"  Лаваца-та е на ниски цени и много често имат промоции, а и постоянно излизат промоции в големите супермаркети- последно взех Lavazza Suerte от Кауфланд на промо...(5 лв и нещо за пакет).

myrcheta, нормата за гънка не е ли до 3 мм? 2 мм и нещо си е в норма отвсякъде Peace.

Да,уж е в норма но както казват лекарите "малко на границата",те са свикнали че при повечето е 1 или 1 и нещо не знам защо държат на късен БХС но спрях да мисля аз така повече се натоварвам и бебето също,  ако има проблем поне да ми го кажат в прав текст, а те "по принцип е добре но в такива случаи правим и късен БХС "

# 455
Момичета, започнахте ли вече да усещате бебето? Някой път усещам нещо, или поне така си мисля. Може да са газове или спазъм  newsm78 Но като легна чувствам едно трептене от време на време

# 456
трептенето го имам, от отдавна, но е по-скоро като къркорене
за мен е рано да го усещам, аз съм в 14 седмица Simple Smile
на 25 октомври ще видим пол  Simple Smile
така се надявам на момиче, ама все си мисля, че ще е момък

# 457
Здравейте,
Кафе пия TCHIBO ESPRESSO MILANO STYLE КАФЕ НА ЗЪРНА, машината го мели Simple Smile. Много е приятно Simple Smile
Доволна съм Simple Smile

# 458
трептенето го имам, от отдавна, но е по-скоро като къркорене
за мен е рано да го усещам, аз съм в 14 седмица Simple Smile
на 25 октомври ще видим пол  Simple Smile
така се надявам на момиче, ама все си мисля, че ще е момък
Да не те отчайвам, но аз толкова много исках момиче ,но вече трима доктори казаха момък,приятелят ми вика ти до последно ще твърдиш че е момиче нали,викам ДА Simple Smile

# 459
Живи и здрави да са е най-важно.Не е концерт пожелание.Цял живот си мечтая за момиче,Господ ще ми го даде,знам😊Каквото и да е,наше си е.Само да здраво,всичко да му е наред,друго неща.
Аз нямам никакво усещане за пола, специално предчувствие.Много жени казват,че усещат какво ще бъде.

# 460
Момичета,
Всички дечица са богатство - с първата бременност много исках момиче, и тя се появи, но след като се роди си казах,ами ако беше момченце по-малко ли щях да го обичам? Та спрях с предпочитанията...
А в предната група на една мама до последно и казваха момиче и тя беше купила всичко в розово, до последния детайл и естествено, по Стара традиция роди прекрасно момченце! Simple Smile Гледайте после малкия как ходеше с Бодита " Daddy's girl " ... Та до последно не се знае...

# 461
Аз съм решила да се профилактирам с мед, днинджифил и лимон, имам готов буркан още от седмиците с киселините и гаденето и ще го довършвам. От Биозина не съм доволна аз!
За киселини на мен много ми помага чаена лъжичка сода в чаша вода, по-ефективно е за мен от Талцид.
Аз с дъщеря ми си мислех, че е момче, бях почти убедена че ми се паднало момче напук заради това че исках момиче. Сега се случи баш това-пак исках момиче, оказа се момче. Почти не се надявам да естанала грешка! Момичета, само да са здрави това е най-същественото!

# 462
Аз съм решила да се профилактирам с мед, днинджифил и лимон, имам готов буркан още от седмиците с киселините и гаденето и ще го довършвам. От Биозина не съм доволна аз!
За киселини на мен много ми помага чаена лъжичка сода в чаша вода, по-ефективно е за мен от Талцид.
Аз с дъщеря ми си мислех, че е момче, бях почти убедена че ми се паднало момче напук заради това че исках момиче. Сега се случи баш това-пак исках момиче, оказа се момче. Почти не се надявам да естанала грешка! Момичета, само да са здрави това е най-същественото!
И аз така си мисля,че защото искам мо иче,ще е момче.Но каквото такова,еднакво се обичат.Аз още не осъзнавам самата мисъл,че ще ставам майка.
А пък ако е момче много ще ме затрудни името.Нито едно не ми харесва от българските.А и по принцип.
Вече нямам търпение да знам пола,ама има цял месец.

# 463
  • София
Да споделя, че в English home има намаления на всички продукти с 50 процента. Аз по принцип съм суеверна, но си взех едно одеалце. Не издържах на изкушението.
Напоследък започна да ме наболва коремът, ту по- ниско долу, ту около пъпа.Пия в тези случаи но-шпа, но се чудя дали е разтягане на матката и е нормално или пък не са контракции.Не усещам да се втвърдява. При вас има ли такъв дискомфорт?

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 19:57 от mia1

# 464
Да споделя, че в English home има намаления на всички продукти с 50 процента. Аз по принцип съм суеверна, но си взех едно одеалце. Не издържах на изкушението.
Напоследък започна да ме наболва коремът, ту по- ниско долу, ту около пъпа.Пия в тези случаи но-шпа, но се чудя дали е разтягане на матката и е нормално или пък не са контракции.Не усещам да се втвърдява. При вас има ли такъв дискомфорт?
Три пъти днес получавам съобщението на English home , за намаленията Simple Smile
Ще ида да взема нещо, ако не бебешко, нещо друго-аз харесвам техните неща.
Аз болки нямам,бяха основно в много ранните седмици и пиех папаверин 2 x 2 или 3 пъти. Сега понякога се обажда някоя контракцийка и пия превантивно 2 х 1 Магнерот. Може и да са контракции,като ти се стегне корема боли ли те? Магнерота отпуска мускулатурата, пробвай с него.

Общи условия

Активация на акаунт