Отговори
# 465
  • София
Искам да попитам - някой има ли болки в таза /коста/ или тазобедрената става? Мен нещо ме боли дясната става като се навеждам, въртя и т.н.. Чудя се дали може да е от разширяването на таза и не е ли рано в 14-та седмица????  newsm78

# 466
  • София
Струва ми се, че не ми се стяга коремът, просто някакви болки, ама не са постоянни, като ходя също усещам. Аз съм към 17 седмица, да е от растежа? За магнерот и аз съм чела, ама редно ли е да пия като не са ми изписани и като не знам всъщност това контракции ли са, ама то реално какво друго може да е.

# 467
Искам да попитам - някой има ли болки в таза /коста/ или тазобедрената става? Мен нещо ме боли дясната става като се навеждам, въртя и т.н.. Чудя се дали може да е от разширяването на таза и не е ли рано в 14-та седмица????  newsm78

Аз съм в  16 г.с. и от 10на дни точно такива болки ме мъчат като легна, чак ми изтръпват краката, а сутрин дори накуцвам понякога. Вечер имам чувството, че спя върху твърда повърхност и само се въртя Sad Четох доста и да, от разширяването на таза е, при повечето почват май около 6ти месец, при някои "щастливки" рано, рано... В понеделник ще го обсъдя с АГ, но от всичко, което четох трябва да се стискат зъби и всичко щяло да се оправи след раждането. Някои момичета във форума казват, че става непоносимо към края ConfusedМоже би някаква рехабилитация или движение/йога може да помогне. Ако науча нещо ще пиша Peace

# 468
  • София
Sis благодаря, сега се сещам че една колежка се оплакваше от болка в таза, която пълзи надолу и стига до изтръпване на крака / като нерв който се притиска или възпалява/. Но тя беше в напреднала бременност.  Confused

# 469
Някоя мама да се следи в МД по ЗК?

# 470
Някоя мама да се следи в МД по ЗК?
Аз.Ама от скоро.Онзи ден се регистрирах.И ходих за първи път.

# 471
Струва ми се, че не ми се стяга коремът, просто някакви болки, ама не са постоянни, като ходя също усещам. Аз съм към 17 седмица, да е от растежа? За магнерот и аз съм чела, ама редно ли е да пия като не са ми изписани и като не знам всъщност това контракции ли са, ама то реално какво друго може да е.
Може би получаваш просто леки спазми. Консултирай се с лекаря ти евентуално да пиеш магнезий. Би помогнал за всякакви наболявания и дейстнително отпуска.Ако ти е първа бременност вероятно е матката ти да е по-стегната и да отговаря по този начин на нарастването на бебето, т.е.връзките й се разтягат сега. Ако е контракция корема ще ти се стегне като топка за поне 30 сек и повече понякога, неприятно е малко. Но така както описваш-не е. Пий но шпато, и то помага Wink

# 472

Мен ме болеше доста често там, около 12-13 седмица дори и по-рано, особено когато стоях седнала по-дълго време. Сега ме наболява, но по-рядко и не чак толкова, че да не мога да вървя. Дано и на теб ти поотмине скоро  bouquet

# 473
  • София
Може би получаваш просто леки спазми. Консултирай се с лекаря ти евентуално да пиеш магнезий. Би помогнал за всякакви наболявания и дейстнително отпуска.Ако ти е първа бременност вероятно е матката ти да е по-стегната и да отговаря по този начин на нарастването на бебето, т.е.връзките й се разтягат сега. Ако е контракция корема ще ти се стегне като топка за поне 30 сек и повече понякога, неприятно е малко. Но така както описваш-не е. Пий но шпато, и то помага Wink
Да, първа бременност, в напреднала възраст WinkМерси за съвета Peace

# 474
Момичета. само информативно при мен болките се преместиха в бъбреците... И разбира се веднага хукнах към болницата. Оказа се бъбречна криза сега съм в отделението ... на системи и се надявам по скоро да се оправя.

# 475
Момичета. само информативно при мен болките се преместиха в бъбреците... И разбира се веднага хукнах към болницата. Оказа се бъбречна криза сега съм в отделението ... на системи и се надявам по скоро да се оправя.

Скорошно оздравяване  bouquet

# 476
благодаря

# 477
Диди бързо оздравяване, стискам палци кризата бързо да отмине.
Myrcheta пускам ти мейл ми на лични,когато имаш възможност да ме добавиш към фейсбук групата.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 16:12 от Gergana M

# 478
  • София
Galia мерси, аз седя на работа по цял ден и после като се раздвижа обикновенно усещам болката. Започнах да мисля, че промяната на времето ми влияе, обаче за това би трябвало да ми е още достааа рано...  Laughing

# 479
Момичета, вие имате ли бяло течение? При мен стана по-обилно от около седмица и не знам да се притеснявам ли. На преглед съм чак на 10-ти, да ходя ли извънредно за микробиология  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт