Паническо разстройство - 26

• 106 122
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
Здравейте момичета и момчета.
Никой нищо не пише, сигурно всички сте ок. Hug Някои са на почивка.  Аз бях на кино снощи. Бебето на бриджит джоунс гледах. Хсреса ми. Но нещо не съм се наспала и днес ми е смотано на главата...

# 93
Случайно попаднах на страницата на една психотерапевтка и се загледах в разни нейни интервюта....много ми допаднаха и реших да ги споделя с вас.
https://www.youtube.com/watch?v=MJPbrhxzQc0
https://www.youtube.com/watch?v=X_D0bLjlEjU

Мисля да си купя диска с изработената от нея програма. Някой, ако има отзиви, нека сподели.  Praynig

# 94
Привет група  bouquet
Моля, някой от по вещите да ми каже - напълнява ли се от Золофт? От сероксат бях качила над 15кг., а от това чудо отслабвам, а си ям както преди. Ако някой има наблюдения да сподели  Rolling Eyes

edit: Или първоначално се отслабва, а после се дебелее  newsm78

# 95
Привет група  bouquet
Моля, някой от по вещите да ми каже - напълнява ли се от Золофт? От сероксат бях качила над 15кг., а от това чудо отслабвам, а си ям както преди. Ако някой има наблюдения да сподели  Rolling Eyes

edit: Или първоначално се отслабва, а после се дебелее  newsm78
Аз го пия от юни в началото заради страничните ефекти отслабнах но сега си върнах килограмите. Мисля че ако се храниш нормално няма да напълнееш. Зависи от начина на живот и движението. Това са моите наблюдения до момента. Хубав ден bouquet

# 96
Ми то хубаво, ама аз като нямам странични ефекти... защо слабея? Ох, дано само не е от нещо лошо  Confused

# 97
Вив, цитирам се.

Да, и на тези едни от страничните ефекти са анорексия или качване на кг. Дано не кача много... За свалянето-може, на чак пък анорексия. Обаче каквото и да става, първо главите да излекуваме пък после кг.   Grinning

Това ти е страничния ефект. В мойта километрична листовка са изброени всевъзможни странични ефекти. Анорексия и качване на кг, също. В началото като ги почнах и изгубих вякакъв апетит, а по принцип съм си ящна. Малко по малко ми се възвърна апетита. Бях притеснила и аз. Ти имаш ли апетит? Хапвай редовно.

# 98
Darcey, именно, че си ям както преди, а слабея. Ми аз съвсем ще изчезна  Close Както и да е, благодаря ти, че помагаш  bouquet

# 99
Вив,   Hug . А дишането как е?

Отделно да питам утро какво стана с дъщеря й?

# 100
Вив,   Hug . А дишането как е?

На моменти се чувствам по добре, на моменти - не. Това почва в момента в който стана от сън, до тогава и да си отворя очите и да полежа, всичко е спокойно.Заради това си мисля, че го правя психично. Днес минавам на предписаната ми доза Золофт от 100мг. И силно се надявам да има резултат Sad

# 101
Здравейте от мен!
Нова съм и се чувствам малко неловко да споделя проблема си, но много се надявам да срещна разбиране и някакъв вид подкрепа. От известно време изпитвам силни пристъпи на безпокойство, които са съпроводени със световъртеж и чувство на бездиханност. Буквално не ми достига въздух.
Правих изследвания на сърце, на дишане-оказа се, че имам леки отклонения, но не е нещо особено, след това ми назначиха изследване ан вестибуларния апарат и ми изписаха вертиго.
Личната ми лекарка каза, че е от преумора и стреса и да пия детралекс-по 2 на ден до 3 часа следобяд най-късно.
Пия вече 3 месеца, но има дни, в които буквално съм в паника. Дори мисълта, че ще изляза от къщи предизвиква страх и сърцето ми се свива. Като изляза все едно земята под краката ми изчезва. Джипито се отнася леко пренебрежитебно към оплакванията ми и се чувствам като хипохондричка. Пия си розовите хапченца, но няма ефект. Опитах се да установя кое ми причинява тези проблеми, но не мога.
Виждам, че тук говорите за доста по-сериозно лечение, но честно казано до момента не съм ходила на психотерапевт, дори не знам какво се прави там.
Благодаря предварително!

# 102
Маргарита, отиди на друг лекар. Не се мъчи. Изглежда имаш паник атаки. Не се притеснявай, много сме така  Hug

Много ме дразнят такива доктори. Хайде разбирам някой човек, който не е изпитвал психологични проблеми да е пренебрежителен, но за доктор не мога да го приема.

# 103
Здравейте от мен!
Нова съм и се чувствам малко неловко да споделя проблема си, но много се надявам да срещна разбиране и някакъв вид подкрепа. От известно време изпитвам силни пристъпи на безпокойство, които са съпроводени със световъртеж и чувство на бездиханност. Буквално не ми достига въздух.
Правих изследвания на сърце, на дишане-оказа се, че имам леки отклонения, но не е нещо особено, след това ми назначиха изследване ан вестибуларния апарат и ми изписаха вертиго.
Личната ми лекарка каза, че е от преумора и стреса и да пия детралекс-по 2 на ден до 3 часа следобяд най-късно.
Пия вече 3 месеца, но има дни, в които буквално съм в паника. Дори мисълта, че ще изляза от къщи предизвиква страх и сърцето ми се свива. Като изляза все едно земята под краката ми изчезва. Джипито се отнася леко пренебрежитебно към оплакванията ми и се чувствам като хипохондричка. Пия си розовите хапченца, но няма ефект. Опитах се да установя кое ми причинява тези проблеми, но не мога.
Виждам, че тук говорите за доста по-сериозно лечение, но честно казано до момента не съм ходила на психотерапевт, дори не знам какво се прави там.
Благодаря предварително!
Не се мъчи мила. Тези симптоми отговарят за ПА има много начини да се превъзмогнат. Но ти трябва да решиш сама как. Има психиатри,психолози които наистина могат да ти предоставят специализирана помощ. Ако имаш въпроси питай. bouquet

# 104
Darcey, направо като отида при нея я виждам как въздъхва отегчено и дори не слуша какво й казвам и това още повече засилва безпокойството ми. Като изляза от кабинета й и вече не си усещам главата и ръцете ми са изпотени. Ужасно е. Имам приятелка, който дълго време приема различни лекарства, предписани от пихиатър и на моменти е направо неадекватна, все е дно е друг човек. И може би затова ме е страх самата аз да отида при който и да е лекар. Не искам просто да се тъпча с химия , а да разбера какво причинява този непрекъснат страх.

Общи условия

Активация на акаунт