Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 474
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Благодаря, Тета  bouquet. Значи ще пропусна Wink.

# 166
Е, погледни ги все пак..
Имам S-ка от бялата с черните шестоъгълници, може би защото ми е малко малка, ми стои впънато...не е от любимите ми и сполучливи покупки..

# 167
  • В една слънчева къща...
Имам нужда от 3 точки Praynig
Скрит текст:
Ако някой има излишни и е съгласен да ми ги изпрати за моя сметка

# 168

Лидълските сутиени как се държат в пералня? Колко време ви издържат, без да се деформират, горе-долу?
[/quote]
Съвсем добре си се държат издържат при мен повече от година не мога точно да определя.  bouquet

# 169
  • София
Имам две точки, София.

И в тази тема е за точки
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933146;topicrefid=19

# 170
Здравейте. Някой купувал ли си е такава мелничка?http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=46562  -дали е качествена и дали се отваря,за повторно пълнене?
Предварително благодаря!

# 171
  • Бургас
Здравейте. Някой купувал ли си е такава мелничка?http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=46562  -дали е качествена и дали се отваря,за повторно пълнене?
Предварително благодаря!
Имам такива мелнички от делукс серията и да, отварят се и могат да се пълнят Peace

# 172
  • Sofia

Какъв вкус имат кактусовите смокини?!? newsm78 За първи път се сблъсквам с това чудо.
Един път съм взимала и не бих повторила Naughty
Изпободох си пръстите с тез малки невидими иглички #Cussing out...а вкуса е нещо м/у неузряла тиква и круша ooooh! има и огромни семки

# 173
  • София
Тия дни видях  2 нови крема за мазане - сладки, с ванилия и шоколад.
Дали някой ги е опитвал? Наясно съм, че вкусове - различни.
В новия Лидл в Младост 2 видях уреда 6 в 1 за бавно готвене. Май няма отзиви?

# 174
  • Варна
Предварително благодаря!
Имам такива мелнички от делукс серията и да, отварят се и могат да се пълнят Peace
От Делукс и аз имам и изобщо не ми е удобно. Направо си чупя палеца да и отворя капака. Отделно капака е многж плитък и предвид натиска и рязкото отваряне, ако има паднала сол след меленето от самите ножчета при предишно използване и пада. Вярно, малко е, но има. Малко я изтраях и вземах електрическа. Тези като ги гледам да пак с плитко капаче. Ако се отваря по-лесно ще е хубава.

# 175
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но мъжът ми взел Камембер от кръглите на Голдеса /едни тъмносиньо-кафеви опаковки/ и сега не знам какво да го правя...  Rolling Eyes за пръв път взимаме такова нещо...
Още повече тази вечер му махна опаковката и стои едно като калъп, като дебела кора, а вътре меко, като крема сирене  newsm78. Тази кора трябва ли да я беля и въобще как се яде това чудо?  Blush

Моля дайте идеи и рецепти какво да го направя  Crazy

# 176
Ако ви допада вкуса, може и така да си го хапвате.  По заведенията много често го предлагат паниран + сладко от боровинки. Аз го слагах на пица, но като цяло не съм очарована. С кората се яде  chef

# 177
# 178
Следващият път ще пробвам едни, пък ако станат Simple Smile.

Иначе, за да се посмеете всички си мислех да си взема едни, които ми стават и просто да ги наложа, за да видя кой номер е моя  Joy
Ти се шегуваш, но онзи ден в магазина две жени така съсредоточено гледаха номерата и се чудеха ще станат ли, няма ли, че накрая едната опъна бельото върху панталона на другата, за да и помогне да прецени... е вярвайте ми много смешно ми стана. Аз взех М и са ми добре май, може би една идея по-свободни, но S ще са ми малко със сигурност.

# 179
  • FR
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но мъжът ми взел Камембер от кръглите на Голдеса /едни тъмносиньо-кафеви опаковки/ и сега не знам какво да го правя...  Rolling Eyes за пръв път взимаме такова нещо...
Още повече тази вечер му махна опаковката и стои едно като калъп, като дебела кора, а вътре меко, като крема сирене  newsm78. Тази кора трябва ли да я беля и въобще как се яде това чудо?  Blush

Моля дайте идеи и рецепти какво да го направя  Crazy
Мъж ми си го яде суров с кората на сандвичи или солени катми и палачинки. Аз обаче го предпочитам печен. Имам керамични купички с размера на камембера, които слагам директно във фурната. Правя разрези от горе на всяка питка и пъхам резанче чесън. Аз обичам сладко солено и след изваждане от фурната мойта питка си я мажа с малко мед. Така печен много се яде вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт