Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 253
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Хубави - да, качество - не толкова, особено изкуственяците, на които залагат. Peace
точно това ме притеснява .Виждам я само на картинка в obuvki.bg и ми харесва .
Щом не са толкова качествени ще се въздържа  ,Благодаря за споделеното мнение .

# 706
  • Street of Dreams
Чанти guess и аз имам, защото ги харесвам, но споделям за качеството - до един момент се държат много добре, после лакът се напуква и от там се обелва лесно , чантата пресилено казано се разпада.

# 707
Отворих от Германия сайта и видях, че има и тукашен вариант. Цените са същите, само че в Евро. Измекяри Naughty Mr. Green. Къде ги шият всъщност?

В България ги шият. Дрехите са качествено ушити от хубави платове, а принтовете са авторски, но наистина е меко казано смущаващо това с цените  Sad

# 708
Guess,развалиха качеството и повишиха цените. Не си заслужава за изкуственяк да се дадат толкова пари.
Погледнах сайта на Юнона в Италия. Самозабравили са се

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 15:36 от cloè

# 709
 Hug

Отворих от Германия сайта и видях, че има и тукашен вариант. Цените са същите, само че в Евро. Измекяри Naughty Mr. Green. Къде ги шият всъщност?

OnDiNe,аз си поръчах яке и панталон направо от сайта им.Дадох адрес на приятелка и тя ги получи на третият ден.После ми ги изпрати тук в Тирол.Много са им качествени нещата.Доволна съм и вече си избрах още. Laughing

# 710
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера от разпродажбите в Promod
Преди празниците си взех и парка от Zara и чанта, ще взема да ги щракна днес.

# 711
  • Canada
Крайно наложително е да спра да влизам в спортните магазини  Mr. Green

Скрит текст:

# 712
Честити нови неща момичета  Simple Smile

Foncé,
това е страхотно  Sunglasses
ще си като стерео картичка докато тичаш /или каквото правиш/
Скрит текст:
и аз влизам редовно в спортните магазини, тичам обикновено навън и в това мърляво време всичко отива за пране след едно обличане

Лимонадената Джо,
щракни чантата плийс

# 713
Ужасни са! Оня ден влизах в техен магазин и имах чувството, че съм в някакъв ефтин магазин. Моя колежка скоро си купи тяхна чанта и дръжките и вече са скъсани. Не си заслужават парите за изкуствена кожа! А дрехите ми от изкуствени материи и лошо качество.

# 714
Ужасни са! Оня ден влизах в техен магазин и имах чувството, че съм в някакъв ефтин магазин. Моя колежка скоро си купи тяхна чанта и дръжките и вече са скъсани. Не си заслужават парите за изкуствена кожа! А дрехите ми от изкуствени материи и лошо качество.

за Guess ли говориш?
колежка се изръси една купчина пари и за по-малко от месец ръбовете на чантата се скапаха

# 715

за Guess ли говориш?
колежка се изръси една купчина пари и за по-малко от месец ръбовете на чантата се скапаха
Чудесни сте момичета   bouquet .Спестихте ми пари Simple Smile

# 716
DqVoLsKi_ChArOvNa,

във Фешъндейс има промоция на кожени чанти на Coccinelle, мисля, че цените им в момента са много добри за качеството което предлагат

https://www.fashiondays.bg/g/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-coccinelle … D0%BD%D1%82%D0%B8

Хубав ден момичета!

а по темата - нови ски обувки  Sunglasses много дебели, да не ми мръзнат пръстите в тия студове

# 717
Чанта

Скрит текст:

# 718
Аз се сдобих с доста неща около намаленията и Коледа. Идвам да се похваля с тези две красоти, които поръчах току що и два от Коледните ми подаръци:

От любимия  Heart Eyes:

# 719
  • Canada
Storm In A Teacup, страхотни ботуши, с радост да си ги носиш  bouquet

alvina_maria, благодаря, голяма драма имам със спортните клинове аз  Mr. Green

Скрит текст:
Тренирам в зала, силово, пера и аз след всяка тренировка. Проблемът е, че 90% от този тип панталони са прозрачни при клекове, навеждания  Mr. Green Някои заради това ги нося с шорти отгоре. Последните месеци загубих и доста килограми, та имам чувството, че на три седмици купувам клинове  Mr. Green Mr. Green  

Guess последно взех един топ на -40%, на редовна цена са неоправдано скъпи за мен  Peace

Момичета, някой да има впечатления от Triangl банските? Харесах няколко модела, но на снимка всичките бикини ми изглеждат ужасно ниско изрязани/плитки Tired Дали действително е така?

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 16:29 от Foncé

Общи условия

Активация на акаунт