VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 397
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Средата им е такава, да не са инженери!

# 1 546
# 1 547
  • somewhere near the sea
Ми той свиреше човекът на пианото, но те предпочитаха да показват истерясалата Жана. Изядоха го за тая бълха- показваха го стотина пъти, той сигурно не помни, че се е оплакал. Това е то медийната манипулация.

Но си спомням колко пъти номинираха Луна миналата година и излезе чак към края. Дори тя си повярва, че цяла България я обожава. Та и Лили сега- как ѝ литна носът нагоре.

# 1 548
Ето тук пише какви са хонорарите на някои от участниците, но не знам колко е достоверно:

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=169932&opinion=

Благодаря за информацията!  bouquet Наистина хонорарите са доста добри. Но каква е цифрата на Михов???
Той твърди, че е 200 000, но на мен ми се виждат доста.

# 1 549
Ето тук пише какви са хонорарите на някои от участниците, но не знам колко е достоверно:

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=169932&opinion=

Благодаря за информацията!  bouquet Наистина хонорарите са доста добри. Но каква е цифрата на Михов???
Той твърди, че е 200 000, но на мен ми се виждат доста.
Ако това е вярно и ако  стойноста на хонорара им зависи от продължителноста на престоя им в къщата , то Михов за тези пари трябва да стои вътре поне до Великден

# 1 550
  • somewhere near the sea
Въпросът е дали си струва за тия пари да позволиш да те мачкат. Или всяко чудо за три дни...

# 1 551
  • София
Анкетата е безсмислена, не защото въпросът е неясен, а защото е безсмислен.
Да отговаряме на тази въпрос е все едно да сме кучето Рафи от "На кафе" при Гала.

По-интересно ще е "Кого бихте номинирали вие" и да съпоставим резултатите с техните.  Peace

И в миналите сезони сме реагирали на това, но не знам защо традицията с "хвърлянето на карти" продължава. Сега да не емнете и мен  Peace не упреквам никого, просто ако въпросите започват с "кого номинирате..." след като обявят кака ви Лили за любимка, ще знаем, а няма да изпитваме съмнения дали ни лъжат или не /както някой тук предположи, че Лили наистина би могла да е най-харесвана и съответно подкрепена  Peace/. И най-важното ще видим разликите в процентите на любимеца и изхвърления. Thinking

# 1 552
Щом създава проблеми няма да го използвам повече  Peace

Не съм забелязала в предишни теми да е имало проблем, явно не съм чела достатъчно. И пак да кажа подразни ме Кака Лиляна с тона, който носи във всяка тема със себе си Simple Smile Иначе не ми пречи, че коментирате разбира се.  Peace Още в началото обясних, че не се справям с теми и анкети и помолих за предложения. Ето получих и приемам Simple Smile Ако искате мога да сменя въпроса с "Кого харесвате най-много" или "Кой сезон харесвате най-много", а "Кои двама съквартиранти бихте номинирали вие" предлагам все пак да остане за понеделник.

# 1 553
  • София
Михов със сигурност нищо не е "твърдял", заради солидните клаузи за конфиденциалност.  Laughing

Започвам да си мисля, че Алек има право донякъде да се гневи, че го определят коментаторите като пълен въздух под налягане, и че не е правил нищо в кариерата си.

# 1 554
  • Пловдив
Явно наистина си е един вид реклама да участваш във ВБ - преди това не знаех за съществуването на Алек Сандър, от предаването разбрах само, че е модел, който понасвирва на пиано, а сега и от вас разбрах, че има парчета, които звучат добре, имат потенциал, имайки предвид комерсиалната музика в момента. Ще понаучим и за останалите, може би

# 1 555
  • София
Щом създава проблеми няма да го използвам повече  Peace
Не съм забелязала в предишни теми да е имало проблем, явно не съм чела достатъчно. И пак да кажа подразни ме Кака Лиляна с тона, който носи във всяка тема със себе си Simple Smile Иначе не ми пречи, че коментирате разбира се.  Peace Още в началото обясних, че не се справям с теми и анкети и помолих за предложения. Ето получих и приемам Simple Smile Ако искате мога да сменя въпроса с "Кого харесвате най-много" или "Кой сезон харесвате най-много", а "Кои двама съквартиранти бихте номинирали вие" предлагам все пак да остане за понеделник.
Peace Hug

# 1 556
Въпросът е дали си струва за тия пари да позволиш да те мачкат. Или всяко чудо за три дни...

200 000лв за 2 месеца?! Абсурд да им дават такива хонорари! Абсурд!
А дали си заслужава... Къде другаде можеш да изкараш такива пари, докато те хранят и поят....че и Ирина ти готви Mr. Green

# 1 557
  • София

200 000лв за 2 месеца?! Абсурд да им дават такива хонорари! Абсурд!
А дали си заслужава... Къде другаде можеш да изкараш такива пари, докато те хранят и поят....че и Ирина ти готви Mr. Green
... и те пре/възпитава...  Joy

# 1 558
То само да дишаш един въздух с нея, вече те издига на едно по-високо ниво Outta Joint

# 1 559
  • София
 Joy Ето защо при излизането си Софкин изглеждаше по-издигнат и някакси по-висок, като че ли...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт