Чучулига, сова или просто изтощен гълъб?

• 15 179
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Е, аз сигурно съм "вечния мрънкач". Принципно бухалясвам качествено - мога да си легна в 5, но не и да стана в 6. Ако не съм наспана - всички бягат Grinning От друга страна, ако се оставя на естествения ми ритъм, започвам да будувам цели нощи и да ставам в ранния следобед и дните ми стават много къси, което пак ме изнервя, щото липсата на светлина ме убива. Няма угодия Grinning

# 106
 Ярко изразена сова съм. Повече от пет години вече житкам нощем такси, волна сова. Нямам никой над главата си, приходната част ми е в портфейла. Над Делиорманските нощемскитащи бакшиши е само Бог.

# 107
Свръх изтощен гълъб съм.  Tired
Ако го нямаше домочадието бих спала от 23ч. до 9ч. всяка нощ, поспалива съм си.  Mr. Green
ММ се превърна в чучулига, а детето в чучулиго-сова  newsm61 newsm61 newsm61
Сутрин ММ става в 6 и почва да тропа като слон, детето към 6 и 30 и то  Close съответно вечер ММ ляга най-късно в 22, обаче дребния някой път откарва и до 23!
И естествено няма сън и почивка за мен, особено пък като детето е болно-забрави  Stop
Ето тая нощ то киха и приха нон-стоп, а за капак ММ тръгна 5 и 30 извънредно за работа  ooooh! и сега съм като пребита, да не говорим че тече ремонт под нас.  Tired

# 108
  • Варна
Супер ранобудни сме всички вкъщи, дори и почивните дни най-късно до 7 сме се излюпили от чаршафите. Аз обикновено към 6 и нещо вече съм будна и без часовник. За сметка на това вечер ми се доспива веднага като мръкне, но мъжът и дъщерята могат и до късно да седят и пак стават рано без проблем.

# 109
Уж си легнах към 10, а тази сутрин съм като утрепана ..,

# 110
Гледам заглавието на темата и чета "изтрещял гълъб", чета пак, пак същото.... май аз съм изтрещял гълъб

Общи условия

Активация на акаунт