Чучулига, сова или просто изтощен гълъб?

• 15 192
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • Куциндрел
Аз пък съм от типа - мога да спя навсякъде и по всяко време, пу-пу да не ми е уроки. Whistling
Ленива чучулига съм. Sunglasses

# 91
  • София/Севлиево
Аз пък съм от типа - мога да спя навсякъде и по всяко време, пу-пу да не ми е уроки. Whistling

И аз така Simple Smile А най-много обичам да пия кафе и после да легна и да поспя 1-2 часа.ММ все ми се чуди как го правя, ама като обичам да спя мога всякак Simple Smile Иначе сутрин ставам към 7, вечер си лягам към 21, но до към 22:30 чета кижка и чак тогава заспивам.Понякога на обяд подремвам за поне половин-един час...

# 92
  • София
Боже, тук никой ли не работи?
Тамън чета предходния коментар и си викам ей я - и тя като мен в 22:30 ляга в 7 става и прочитам спя на обяд... Twisted Evil

Лягам в 21:30 с детето - до 22-22:30 четем, говорим си и т.н.
До 23-23:30 с мъжа ми си говорим или там други работи и заспивам като труп.
Сутрин едва ставам, особено към четвъртък, петък.
В събота и неделя пак ставам много рано, защото явно е някакъв навик и всички се събуждаме рано

# 93
Аз се възприемам като пуйка. Иначе ставам доста рано, между 5,30 и 6 варирам. Лягането е според зависи колко проекта съм поела, щото съм свободен електрон и не ми е точно регламентирано работното време. Имам месеци, където спането ми е чужда концепция, скоро ще навляза в такъв. Но лятото си клатя краката основно, та там някак си наваксвам пропуснатите ползи почивка.

# 94

И аз така! Heart Eyes

Също да пия кафе и да легна. Wink

# 95
  • Куциндрел

И аз така! Heart Eyes

Също да пия кафе и да легна. Wink
Това ми беше коронният номер уикенда в студенстките ми години. За разнообразие пиех кафе и ходих на гости у баба, за да я видя и дремна малко. Mr. Green

# 96
Имам нужда от осем-девет часа сън, независимо по кое време на денонощието. Взема ли си необходимото, нямам проблем да ставам рано и лягам рано, нито да ставам късно и лягам късно. Настройвам се според това, което имам да върша, явно имам силна автосугестия - активна съм, когато ми е нужно да съм.
Спя ли обаче по-малко от 8 часа, и то не еднократно, а примерно два-три дни подред, положението става нетърпимо - губя концентрация, ставам раздразнитела, появяват ми се болежки... Затова си държа на съня и почивката, това ми е свещено и неприкосновено време  Crossing Arms

Познавам една абсолютна чучулига - всяка сутрин между 6.00 и 6.30 е на крак, вечер в 22.30 изключва като с шалтер  Laughing Заспива, независимо къде е и в каква поза  Laughing Понякога мисля, че е киборг. То бива режим, ама това е прекалено направо  Laughing

# 97
  • Countryside
БърдсФлу, разсмя ме с киборга Joy
И аз май съм като Цецуня, ленива чучулига, понякога така ми се спи, че направо заспивам седнала. Е, права още не съм заспивала, но има време. Laughing Спокойно си пия кафе след вечеря, особено като имаме гости. За храносмилане, а и за да изкарам още час-два на раздумка.

# 98
  • Куциндрел
И аз май съм като Цецуня, ленива чучулига, понякога така ми се спи, че направо заспивам седнала. Е, права още не съм заспивала, но има време. Laughing Спокойно си пия кафе след вечеря, особено като имаме гости. За храносмилане, а и за да изкарам още час-два на раздумка.
Това ще да е от зодията. Mr. Green
Ех, сега как ми се спи, ама гледам "Откраднат живот". Crazy

# 99
Ама с кафе ли? Laughing

# 100
  • Куциндрел
Мне, с швепссссс. Sunglasses

# 101
# 102
  • София
Аз пък, ако заспя към 10-11 добре, обаче пропусна ли и съм будна след 12 мога да се кокоря до към 3-4. Абе, сова по душа, чучулига по принуда. Обаче сутрин пък като се разшетам, чак се чудя на себе си.

# 103
  • Countryside
Аз явно съм до такава степен чучулига, че и по дискотеки не обичах да ходя навремето. Беше си изморително. Всички иху-аху аз се прозявам от време на време, че и алкохола отпуска, ами спи ми се. Помня един случай само изкарах до сутринта, пих кафе, прибрах се и само помирисах възглавницата и заспах Laughing

# 104
  • София
За съжаление - твърдо сова. То бяха опити да се превърна в "сладкопойна чучулига", в бял гълъб, но...
Комай и аз като някои други тук вървя към пуйчене и вампирясване. Laughing
Срещу биологичния часовник не може да се върви.

Общи условия

Активация на акаунт