Чучулига, сова или просто изтощен гълъб?

• 15 192
  • 110
  •   1
Отговори
# 15
Подала съм кандидатура за мечка. Дойде ли есента искам да заспя и да се събудя в началото на март.
Щом свърши лятото, изпадам в летаргия. Ако е топло и има слънце, мога почти да не спя.
Инак съм бухал... оцъклям се вечер. Най-ефективно уча и работя през нощта. Ранното ставане ми се налага, но до следобяд карам на автопилот.

# 16
Подала съм кандидатура за мечка. Дойде ли есента искам да заспя и да се събудя в началото на март.
Щом свърши лятото, изпадам в летаргия. Ако е топло и има слънце, мога почти да не спя.
Инак съм бухал... оцъклям се вечер. Най-ефективно уча и работя през нощта. Ранното ставане ми се налага, но до следобяд карам на автопилот.

А това за хибернирането си е мой патент! Дори и меката зима в Австралия ме депресира.

# 17
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз. Влача крило напоследък.

# 18
Пийте магнезий (така ли се пише?). И аз съм все уморена. а уж са ми в норма изследванията Sad.

# 19
Аз съм 100% чучулига. Ставам без проблем рано сутрин и преди обяд съм най-трудоспособна. Дори сутрин не пия кафе за разсънване. Към 13 часа обаче изведнъж ми се изтощават батериите и буквално мога да заспя на бюрото, затова по това време задължително пия кафе. Стане ли 20 часа вече започвам да се прозявам и карам на автопилот докъм 22.30 ч. А помириша ли възглавницата до 10 сек. съм заспала.  Mr. Green

# 20
  • Бургас
Oбичам есента, обожавам зимата. Много ми е хубаво по това време на годината.
Ненавиждам лятото и жегата, истинско наказание са за мен.
Така че сега ми е супер.
А иначе не мога нито да си легна, нито да стана... Вечер и нощем кипя от енергия и се чувствам супер, за сметка на това, ранните сутрини са много трудно време за мен... особено като съм си легнала към 3ч и трябва да стана около 6:30-7ч...  Mr. Green

# 21
Ставам от раз, но още със ставането си мечтая кога ще се прибера и пак ще си легна Simple Smile. До към 9 все още си мисля за спане, но почна ли работа и всичко забравям и чак се чудя от къде толкова енергия през деня.

# 22
  • На брега на реката
В последните три години съм умряла гугутка. Това дребното ако ми пусне промоция да поспя веднъж в месеца плътно 8 часа, е цяло чудо. Иначе сутрин ставам от раз, но гледам лошо и съм зла и заядлива. Към обяд се усещам къде съм, коя съм и че мога и да съм добричка. Обаче ви бия, от началото на учебната година строих всички вкъщи и в 9:30 сме по-леглата. Не ми пречи вече накъсания сън, а ако ви се събере сън под 5-6 часа, жертви има в такива дни  Crossing Arms
В почивни дни намазвам и по час обеден сън. Това ужасно ми липсваше като се върнах на работа.

# 23
Аз съм като mamma - сова с копнежи да бъде мечка. Сега захладня и се одремах, сковах,вкиснах и т.н., а сме едва септември  Sad

# 24
  • София
Аз съм 100% чучулига. Ставам без проблем рано сутрин и преди обяд съм най-трудоспособна. Дори сутрин не пия кафе за разсънване. Към 13 часа обаче изведнъж ми се изтощават батериите и буквално мога да заспя на бюрото, затова по това време задължително пия кафе. Стане ли 20 часа вече започвам да се прозявам и карам на автопилот докъм 22.30 ч. А помириша ли възглавницата до 10 сек. съм заспала.  Mr. Green

Ох, бях се притеснила, че съм само аз така  Embarassed Само, че понякога и до 22.30 не издържам. И си лягам много рано. Обожавам да ставам рано. Мога да свърша всичко, само да не ме карат да го правя следобед, вече съм почти неадекватна  Joy

Oбичам есента, обожавам зимата. Много ми е хубаво по това време на годината.
Ненавиждам лятото и жегата, истинско наказание са за мен.
Така че сега ми е супер.

И аз съм така. Мразя лятото, много зле ми действа.

# 25
  • Куциндрел
Каквито и пилета да сме, ставането рано сутрин си е гадно.
Аз си имам режим - до 22:30-23:00 съм в леглото и заспивам, сутрин ставам около 7:00 за работа. Събота и неделя спя следобед с детето. Така си наваксвам съня и не се чувствам уморена.
Случвало ми се е и да лягам вечер в 20:00 - 21:00 часа.
Определено съм чучулига, ама от поспаливите. Mr. Green

# 26
  • Варна
Ха,ха опърпана кокошка съм.
Ставам рано години наред, не ми е проблем
ранното ставане, а натрупаната умора с годините.
Ако се случи да спя до 8ч. имам чувството,че деня
е свършил... и няма да сколасам със задачите.

# 27
  • Куциндрел
Ставам рано години наред, не ми е проблем
ранното ставане, а натрупаната умора с годините.

Точно заради това лягам да спя при всяка възможност.
Домашната работа я оставам за по-добри времена. Joy Joy Joy

# 28
Откакто имам дете, режимът ми се обърна.
Преди бях сова.
Сега ставам винаги, защото трябва да стана, не защото съм се наспала достатъчно.
Мога да спя по всяко време, но за жалост задачите ме притискат и не мога да си позволя този лукс.
Обаче сънят ми е най-ценен и важен, затова гледам да имам поне 7 ч. Иначе съм много зле. Sad

# 29
Aз тази сутрин съм нещо средно межфу глух прилеп и проскубана кокошка. Кой ме би да стоя до 5 часа вчера ooooh!. Стара съм за подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт