Чучулига, сова или просто изтощен гълъб?

• 15 179
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
Като се замисля май съм изтрещял гълъб.

На всичкото отгоре страдащ от биполярно разтройство и мания да е сова и чучулига едновременно  Crazy

# 31
  • Ямбол
Нормални птици няма ли? Наред съм си, нямам отклонения и ексцентричности. Нямам проблем със ставането. Следобед еднакво добре мога да спя и да работя. И вечер е така - понякога оставам до късно, понякога лягам рано. Сутрин до 7-8 съм станала, ако не съм на работа, иначе ставам доста по-рано и това не ми е проблем.

# 32
  • На брега на реката
И аз се смятах за нормална. Надявам се като порасне детето и започне да спи по цяла нощ, пак да си стана нормална.  Mr. Green

# 33
Откакто имам дете, режимът ми се обърна.
Преди бях сова.
На мен ми се падна и дете сова, съревноваваме се в спането  Laughing

# 34
Моето пък е мечка в хибернация от както се е родил. Спи по.... много.

# 35
  • София
Моето голямото е чучулига, малкото бие на сова и аз, естествено, изкукуригвам. По едно време го бях спряла от градина и си спяхме до късно, докато таткото и каката се изнесат, ама сега почва градина и всичко се променя. Иначе съм се напаснала и към сутрешен режим - пия кафе, шетам, работя, правя каквото трябва, дори с половин мозък.

# 36
  • където ми харесва

Обожавам есента и живвам доста по това време  Simple Smile

И аз съм така. Като позахладня сега доста по-жизнена се чувствам.
И аз съм така bouquet
По принцип, лятото съм категорично изтощен гълъб.
Не ми понася жегата, не ми е приятно и да ставам много рано.
Обаче, настъпи ли есен, се пробуждам Mr. Green
Дори в почивните си дни, към 8.30-9.00ч се събуждам от самосебе си, но съм се и наспала.

# 37
Откакто имам дете, режимът ми се обърна.
Преди бях сова.
На мен ми се падна и дете сова, съревноваваме се в спането  Laughing

Ааа, то и моето е сова. Laughing
Но работата мен чака. Mr. Green Mr. Green
Преди нямах толкова задължения.

# 38
  • Countryside
Аз съм чучулига, предпочитам да ставам рано, в работни дни в 7ч, в почивните си полежавам докъм 8-8:30. То и с малко дете, незнам как се спи до късно. Добре че поне с детето сме синхронизирани, че иначе щеше да е голям гърч. Най-работоспособна съм сутрин, следобеда ми се доспива и ако не е световна драма, предпочитам да го давам по-лежерно.

# 39
  • Ямбол
Много лесно се спи с малко дете до късно. Моите и двете спяха до обяд - и като малки, и сега, когато имат възможност - също.

# 40
  • Countryside
Моето се е ококорило около 7ч, макс 8ч. Ако спи до 10ч, после кога спи на обяд? Или изобщо не спи?

# 41
Моето не спеше на обяд. Лягаше в 24 ч. и ставаше в 12-13 ч.

# 42
  • София
И ние отдавна забравихме следобедния сън. Даже в момента му правя компания, докато тате спи.
Това е едно от нещата, което не му харесва в ДГ - следобедния сън.
Заспива към 22.30 и става към 8.30.
И аз така обичам да си поспивам по 10 часа, когато мога. Не знам кой го е измислил това, че 8 часа сън стигат - или е бил старец, или мазохист. Mr. Green

# 43
  • Countryside
Ааа, и аз недолюбвах спането в ДГ, сега обаче не бих отказала да си полегна за час-два, особено в работни дни. Mr. Green

# 44
  • На брега на реката
Елате и ни вижте дружно как и четиримата спахме на обяд   Mr. Green
Даже и котката похъркваше в краката ми.

Общи условия

Активация на акаунт