Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 389
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Алечка, честита прическа  Hug
Рада, добре дошла сред нас. Много хубави цвят и прическа си показала  Hug

# 586
Aлечка, чакаме те  bouquet

рада рада харесва ми! Интересно е!

Аз ходих за обиране на връхчета, от дума на дума мацката ме изкефи и реших да се боядисам утре при нея.  Таааа стискайте палци. Сега почвам да свалям снимки от нета и да ѝ показвам утре.

# 587
рада радастрахотна прическа и цвят на косата.И аз харесвам такива прически   Heart Eyes .

sunrise_67 Радвам се ,че си си намерила твоята боя и твоя цвят за коса  Mr. Green .

Алечкачакам с вълнение снимката ти.Сигурна съм ,че си страхотна.Хубава си всякак Simple Smile И аз бих се подстригала както ви показах знаете ...Ама си харесах и имам любов от пръв поглед маша за коса и ще стискам за дълга коса.На късата няма да ми трябва  Joy .Ето я машата
http://bg.remington-europe.com/women/haircare/stylers/proluxe-32 … -tong-ci9132.html чудна е нали ? Simple Smile Искам къдрици  Heart Eyes

# 588
Чаровна,страшна е машата.Искам и аз!Колко пари е?И гледам,че е за едри букли,32 й е диаметъра ли?.Тъкмо такава ми трябва.Ама сега имаме толкова разходи с този ремонт,че ще е за по-нататък.
Дайте ми идея за прическа?Довечера ще празнуваме рожденни дни.Понеже сме трима рожденници около една дата в компанията.И се чудя какво да е ?Хайде помагайте.Знате ми косата и горе-долу какво харесвам😊

# 589
Чаровна,страшна е машата.Искам и аз!Колко пари е?И гледам,че е за едри букли,32 й е диаметъра ли?.Тъкмо такава ми трябва.Ама сега имаме толкова разходи с този ремонт,че ще е за по-нататък.
Дайте ми идея за прическа?Довечера ще празнуваме рожденни дни.Понеже сме трима рожденници около една дата в компанията.И се чудя какво да е ?Хайде помагайте.Знате ми косата и горе-долу какво харесвам😊
99 лева е Simple Smile
Е  как какво да направиш? Кок с къдрици Simple Smile Или свободно падащи букли и вълни в косите със спусната коса:)

# 590
  • Има много детски смях.

Много ми харесва и на мен!!! Този тип прически имат ли си име?

Момичета, може и да не е тук мястото, със сигурност е разисквано, но не успях да намеря- имате ли впечатления от това нещо: http://www.philips.bg/c-p/HPS940_00/procare-auto-curler-automatic-curler

# 591
Момичета, едно нескопосано селфи от мен. Не се вижда цвета изобщо, но толкова на жълта лампа, утре ще снимам на дневна светлина, лилаво е. И съм прясно измита, не съм я бутвала, ама няма да си правя прическа сега Wink

Скрит текст:
Embarassed

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 18:59 от Алечка

# 592
Алечка направо все едно не си ти.Страхотна си  Hug .Толкова свежа и хубава .Нямам думи да опиша колко много ми харесваш  bouquet .И на мен ми се прииска къса коса и така едвам се въздържам да отида да подстрижа.Нали искам нова маша а на къса коса няма да ми трябва и задържам положението .
Umma нямам на идея как се казва тази прическа .И на мен много ми харесва.За машата нищо не мога да кажа.Прочети някой блог и изгледай клипчета на влогъри които я използват за да се ориентираш за мнения.Може да погледнеш и сайта irecommend.ru има много мнения.

# 593
Алечка, аз също те харесвам Heart Eyes, много си свежа и различна, като момиченце. Hug

# 594
Аз много години бях с дълго каре, от рамото до кръста, но в един момент ми омръзна и ми се появиха бръмбари в главата за по-къса коса. И откакто се подстригах живота ми се обърна на 180 градуса. Срещнах човека зя когото мечтаех и имаме страхотно момченче, а и от сутрин до вечер без много усилия изглеждам добре,за разлика от преди (преси,маши и всякалва друга техника)Grinning. Дължината няма значение, важно е да се чувстваме добре.                          Umma на google пишеш long hair carre и ще видиш много варианти на тази прическа.

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 23:18 от рада рада

# 595
Алечкааааа  bouquet bouquet bouquet Жестока си! Приятно ме изненада признавам си  Embarassed

# 596
  • В полите на Пирин планина
Алечка, много си хубава и сладка. Харесваш ми с новата коса. Да ти е честита! Peace

# 597
Мерси, момичета  Embarassed

Много е странно, едно такова... Няма да ви казвам как си сложих една шепа шампоан по навик, а после се чудих на кое точно да си сложа маска... Термо защитата и олиото ги пропуснах директно. Обаче най-хубавото е, че снощи я измих, легнах, станах сутринта, разроших я малко и излязох. Очаквах да седи странно и да се чудя какво да я правя, а тя си застана. Сега, след боята само я изсуших и тя пак седи...
Утре ще я снимам на дневна светлина да видите цвета. До колкото мога да преценя покри добре, но ще видим на светло...

# 598
Алечка,много си различна.Но ти отива и си много сладка.😊Свежо е.Някак те отваря.

# 599
Аз забравих да кажа , че се боядисах и официално спирам с експериментите. Така и не отидох при фризоьр, тя искаше да ми я изсветли, в което няма лошо, но реших, че ще ми е трудно за подръжка, а ако още следващия месец се боядисам в къщи, то това сега ще са пари на вятъра. Купих си една безамонячна мус боя в ледено кафяво (4-ка някаква) и се боядисах. Все пак е минало по малко от седмица от предишното боядисване. Кафявото е моя цвят и това е. От тук на сетне ще давам пари само за грижа и блясък, цвета няма да го пипам....поне до лятото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт