Over Knee boots - Ботушите над коляното

• 7 086
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Аз съм виждала и ниски и не толкова фини дами с такива ботуши,изглеждат смешно Laughing...Защо тогава пускаш тема,нали си наясно и не очакваш всички да харесваме такъв тип ботуши и да сипем само суперлативи. Flutter

# 31
Що ми се струва, че залиташ към агитация? Май мернах някъде още една подобна твоя тема. Какъв ти е проблема всъшност, държиш да получиш одобрение и дружно да ти ръкопляскаме на стила и модерността или имаш бизнес някакъв свързан с обличането и обуването?
Получи различни отговори, защо е нужно да лепиш етикети на мненията.
Не живея в модна столица, но тук не съм виждала нито да продават нито да разхождат такива ботуши.
Това за изяждането с поглед е разбиващо  Joy.

# 32
Много малко модели ми харесват. Например нещо ниско, велурено. Кожените и с висок ток много ми евтинеят.

# 33
Аз съм виждала и ниски и не толкова фини дами с такива ботуши,изглеждат смешно Laughing...Защо тогава пускаш тема,нали си наясно и не очакваш всички да харесваме такъв тип ботуши и да сипем само суперлативи. Flutter

Не, просто усещам един вид предубеденост към този вид обувки и ми е интересно да провокирам реакциите на повечето от вас. Бях почти убедена, че в по- големият си процент, те ще бъдат негативни, дори консервативни.

# 34
имах предвид, че често на повечето млади звезди, особено на старлетките, имиджът е доста сходен с този на магистралките

предубедена и консервативна съм - не ми пречи, признавам си го, и дори ми харесва да съм такава  Grinning

# 35
Мне, дори погледнах в Гугъл тази мода...не, не си променям мнението, а не съм консерва по принцип
https://www.google.bg/search?q=over+knee+boots+style&biw=102 … -gQsAQIGQ#imgrc=_

Евтинее ми този стил . Не бих си го причинила Mr. Green

# 36
Що ми се струва, че залиташ към агитация? Май мернах някъде още една подобна твоя тема. Какъв ти е проблема всъшност, държиш да получиш одобрение и дружно да ти ръкопляскаме на стила и модерността или имаш бизнес някакъв свързан с обличането и обуването?
Получи различни отговори, защо е нужно да лепиш етикети на мненията.
Не живея в модна столица, но тук не съм виждала нито да продават нито да разхождат такива ботуши.
Това за изяждането с поглед е разбиващо  Joy.

Що ми се струва, че се намирам не във форум, а в кокошарник?! Ще пускам теми, каквито аз преценя. Няма никаква агитация! Такива ботуши се продават и тук! Прочетете, темата отново. И аз не живея в модна столица, но мога да пускам теми свързани с мода и да се обличам според личния си усет и стил, независимо от някои от заядливите мнения и пошли картинки. И ръкопляскания  и одобрение от жени, не очаквам, ни най- малко. Поставих въпроса съвсем културно.

# 37
А какво очакваше? Всеки си има вкус и предпочитание. Това, че на мен не ми харесват тези ботуши и не бих си купила такива, не означава, че ти нямаш право да ги харесваш, и моят коментар не би трябвало да те засяга.
Не съм видяла някой да злобее.

# 38
Понеже имаше мнения, че навън звездите не го носели: http://woman.---/n/vduhnovenie-ot-zvezdite-za-zimni-botushi.44862.html  ....и аз така си помислих. Simple Smile И като гледам "са от бранша!"  "Определено!"
Само една видях в статията, и тя е рекламното лице. Дакота не е с такива над коляното. Кристи се чуди какво да направи, за да изглежда като внучка си. Виждала съм ги и на клана Кардашиян, на Линдзи Лоан и в/у краката на моделките-бръмчалки.
При другите е по-скоро изключение, част от сценичен костюм или за някоя премиера, на която са им платили да ги обуят.
Но в ежедневието масово да ги носят - не мисля...

# 39
Теми можеш да пускаш каквито си искаш и колкото си искаш. Потребителите пък имат право да пишат където искат, а оценките на мненията са признак на възпитание и култура.
Чети с разбиране - твоето *тук* не го знам къде е, но в предходната си публикация отбелязах, че в моето *тук* такива *моди* не съм видяла да се продават и носят.

# 40
Aз харесвам този модел  Heart Eyes много и завъртам по някой чифт през година-две-предишните ми бяха черни кожени,а тези които нося сега-бежови,велурени с дебела равна подметка-много си ги харесвам седят супер с разкроена пола( особенно тип балон) дънки,клин и т.н.

# 41
  • Sofia
Само една видях в статията, и тя е рекламното лице. Дакота не е с такива над коляното. Кристи се чуди какво да направи, за да изглежда като внучка си. Виждала съм ги и на клана Кардашиян, на Линдзи Лоан и в/у краката на моделките-бръмчалки.
При другите е по-скоро изключение, част от сценичен костюм или за някоя премиера, на която са им платили да ги обуят.
Но в ежедневието масово да ги носят - не мисля...

Човече, като ти казвам, че не си права, ти удобно ми игнорираш коментара. Laughing Убедена съм, че почти няма селебрити, което да не притежава подобен модел ботуши в гардероба си. Точно в ежедневието си ги носят масово. Как на премиера или коктейл с такива обувки? Shocked

Olivia Palermo – разкошна, както винаги. Heart Eyes Jennifer Lawrence, Miranda Kerr, Charlize Teron, Victoria Beckham и т.н., може да се изрежда до утре... Mr. Green

# 42
  • София
Скрит текст:
Мне, дори погледнах в Гугъл тази мода...не, не си променям мнението, а не съм консерва по принцип
https://www.google.bg/search?q=over+knee+boots+style&biw=102 … -gQsAQIGQ#imgrc=_

Евтинее ми този стил .
Скрит текст:
Не бих си го причинила Mr. Green
И на мен.

# 43

Не, просто усещам един вид предубеденост към този вид обувки и ми е интересно да провокирам реакциите на повечето от вас. Бях почти убедена, че в по- големият си процент, те ще бъдат негативни, дори консервативни.

С такива ботуши можеше да провокираш пред 20-30 години. Сега сме свикнали на всичко.

# 44
The Black Cat link, не знам защо под известни личности си мислиш, че имам предвид бръмчалки и ексцентрички Simple Smile
Скрит текст:
Оливия може да си позволи и гола да излезе, защото има достатъчно пари, които да променят мнението на околните за нея.
Миранда Кер дори няма да коментирам.
Бекъм и т.е. дизайнери излизат навън всеки път със сценичен костюм, не мисля, че могат да се считат за пример за ежедневно облекло.
Дженифър Лорънс се е появила един единствен път с тях, което ме кара да мисля, че й е платено да ги обув. Ако харесваше стила им със сигурност бихме я виждали по-честичко с тях...

Общи условия

Активация на акаунт