Искам да кажа ... (90)

• 59 530
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Down Under, ако се работи само с децата - чудесно.
Но цялото подмазване, интриги, следене, дебнене м-у колеги...просто не е за мен.
Трябва да имаш нагласата за подобно нещо, а аз съм тотален аутсайдер в тази област.

Мира, това го има в почти всеки офис. аз в момента съм в много гадна ситуация откъм колеги. за първи път ми се случва от поне 15 години. Опитвам се да издържа, защото за сега нямам избор, но и ваканция нямам.

# 181
Down Under, ако се работи само с децата - чудесно.
Но цялото подмазване, интриги, следене, дебнене м-у колеги...просто не е за мен.
Че то това го има навсякъде  Mr. Green И аз предавах на големи, часовете практика са много леки всъщност. 2 дни по 8 часа е различно от 5 по 8, да не говорим за другите в сивия сектор, дето нито уикенд, нито празник знаят. Просто на теб не ти е допаднало, познавам и други такива

# 182
Не знам, възможно е и по други места да го има.
Аз никога не съм работила в голям колектив. Най-много по проект с 3ма до 6ма колеги и то без да се виждаме всеки ден, а повечето от работата да се върши индивидуално и да имаме месечни срещи примерно.
Поради тази причина не съм никак обиграна в подобни отношения. Не знам нито как да се държа, нито как да се справям.

# 183
A така, Захир! Заслужаваш подарък(нещо екскурзийка, това- онова). Че нали зад всеки успял мъж седи жена! Mr. Green
Екс, май бившия ти беше зъболекар? Значи професията има почва у вас. Може и да е нормално.
Скоро може с ММ да поработим заедно. Ама сме стари и отракани. Бяхме съученици. Единственото отрицателно нещо, което все повече ми се набива на очи е, че не съм по- млада с няколко години от ММ. Колко мъже около нас с млади гаджета, а  мен не ме огря!

# 184
Аз от първи клас знаех, че искам да стана журналист  Mr. Green Има ме записана как философствам, че ще стана журналист и ще работя в журнал  Mr. Green Кандидатствах в гимназия с такъв профил и ми беше много интересно. Имахме супер готина учителка по журналистика, която много ни занимаваше. Издавахме училищен вестник, обикаляхме медиите в града, младежки организации и т.н. После реших, че ще кандидатствам журналистика за бакалавър. Родителите ми никога не са ми се месили, сама реших в кои университети да кандидатствам, сама се готвих. Само ме караха по изпити. В последния момент с моята приятелка решихме да пишем PR вместо журналистика за първо желание. Лятото преди да започна да уча записахме стаж една телевизия. Аз се отказах - бързо установих, че не е за мен. Няма творчество, много напрежение, никакво заплащане и постоянно си на педал. От образованието си също се разочаровах още първата година. Много излишна информация, никаква практическа насоченост. Добре, че бях записала задочно, та започнах работа в интересна сфера. Докато завърша вече имах значителен опит и хубаво CV  LaughingЛесно си намерих работа когато се върнах в родния град, после се забърках в производствения сектор и мисля, че това е моето нещо.

Интриги има във всеки колектив. Днес тъкмо се ядосвах на такива неща из работа.

# 185
Mariat,  да - като баща си иска да е..)

# 186
  • Варна
В нашето семейство сме стоковед икономист(аз +и митнически контрол) и счетоводител. Това са ни професиите по документи.
Обожавах да пребивавам в лабораториите на университета. Мислех си да търся след като завърша работа в лаборатория. Но веднага след това родих, през това време с моя мъж се ориентирахме към търговията и досега с това се занимаваме.
За диетите-хем имам няколко кг за сваляне, от определено място, но знам, че като отслабна и кожата ми повяхва. И пазвата.  Mr. Green Но ще трябва да се взема в ръце все пак.

# 187
Ми, то крушата не пада по далеч от дървото...... Гледам сега, че много стоматолози залагат и на работата с филъри. Та гладен няма да остане. Стига да му носи положителни емоции, грижи няма да има.

# 188
Метнах едни пълнени патладжани със сос бешамел. Ако са толкова вкусни колкото изглеждат вероятно няма да дочакам мъжа ми за вечеря Grinning

# 189
Ми, то крушата не пада по далеч от дървото...... Гледам сега, че много стоматолози залагат и на работата с филъри. Та гладен няма да остане. Стига да му носи положителни емоции, грижи няма да има.

Абе аз имам съмнения, че не е "неговото", ама..
Поне твърди, че знае какво иска, а това в тази възраст си е рядкост.
И химията му върви с удоволствие, а не насила.

Ох, досега сглобявах една нова сокоистисквачка - много съм зле с тия техники. Добре, че синът се включи, щото щях да я метна. #Crazy
Но иначе стана чуден сок. Заинатила съм се да си вкарам повече витамини за имунитет.

# 190
В къщи имахме една голяма сокоизстисквачка. Страхотен сок правеше, но голямо миене после.
Сега дори не знам къде е.
Аз искам да си купя чопър, но вече 3та година го пропускам това. Като ги видя някъде, започва едно мислене...все едно самолет ще купувам.

# 191
Тази е малка и много компактна. Имного се впечатлих, че и ядки цеди.
Но още не съм пробвала.

# 192
Действително много интригуващо звучи.
Аз искам да кажа, че дебна този елек http://www.next.co.uk/gb14106s2#440669 за 5-6, но в директа вече седмица не мога да се доредя, съпругът ми е ходил в 4 магазина на марката в Прага и го нямат наличен. Така го искам...

Не същите, но много подобни елеченца имаше във Фиола, сигурно имате такъв в града си  Peace
Не, за пръв път чувам за такъв магазин. Аз искам на Некст и на никой друг пък Crossing Arms.

# 193
  • Пловдив
Аз сготвих пиле със зеленчуци по китайски (това за синковците, иначе единственото китайско е името).

# 194
Много обичам китайско, но в последно време и двата ресторанта в града се излагат.

На обяд взех 2пилешки пържоли и 150гр. картофи за децата.
В момента има половин пилешка пържола, въпреки че и 3та ядохме. И на обяд и на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт