След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Perla
Доре,пак регистрация тр да си направиш, по възможност със старите ти данни  Peace имат нов сървър или нещо такова  Peace  http://data-bg.net/index.php

Ани, благодаря! Но въобще не виждам къде да направя новата регистрация newsm78

# 16
Ирка благодарности за новото дворче   Hug Hug Hug bouquet bouquet
Ани  Hug безаварийно каране  Hug bouquet
Благодарности на екипа за превода  bouquet bouquet bouquet

# 17
  • София
Добре, де, как да вляза в тая дата?! Имах си акаунт, всичко си беше ОК, сега- грешен потребител! Mr. Green

Това пише в Датата, дано ти помогне  bouquet

Цитат
За потребители, които вече имат регистрация, нека използват услугата за възстановяване на парола. Ще получат E-mail с новата си парола и името, с което са се регистрирали.
При проблем с възстановяването на акаунта, си направете нова регистрация с ника (името, с което сте се регистрирали), който сте ползвали и преди!

# 18
  • Perla
Добре, де, как да вляза в тая дата?! Имах си акаунт, всичко си беше ОК, сега- грешен потребител! Mr. Green

Това пише в Датата, дано ти помогне  bouquet

Цитат
За потребители, които вече имат регистрация, нека използват услугата за възстановяване на парола. Ще получат E-mail с новата си парола и името, с което са се регистрирали.
При проблем с възстановяването на акаунта, си направете нова регистрация с ника (името, с което сте се регистрирали), който сте ползвали и преди!

pommellina , благодаря и на теб! След няколко опита вече се сдобих с нов акаунт! ooooh! ooooh! ooooh!

Това съм го гледала долу- горе 1 милион пъти. Между другото, 53 епизод е минал единия милион гледания в нета.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 21:33 от dora_st

# 19
Здравейте, ашкъмчета!

Ани, честита книжка, желая ти безпрепятствени пътища!

Благодаря на домакинята  за уютния дом, на момичетата, които превеждат сериала,
на всички, които споделят емоции, статии, преживявания с нашия любим сериал
"Kiralık aşk".

Спокойна вечер.. Two Hearts

# 20
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Благодаря на  момичетата превеждащи Ашка  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 21
Ани  Hug, честито  Laughing
Безаварийно и безпроблемно шофиране, без снимки с автограф от катаджии  Joy  Joy  Joy и много приятни емоции  newsm01

# 22
записчеее в новата ни домова книга  Mr. Green

Ирко  Heart Eyes Hugей ти малко чичеци

Ани Hug честито и безаварийно шофиране

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 22:53 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 23
 Sick Sick Sick

на Кюсиния шедьовър вече му е излязал трейлъра  https://www.instagram.com/p/BK5yuZKBNBt/?hl=en

# 24

Stop Тая ако продължава така с грима, скоро на гипсова отливка ще заприлича  Mr. Green

Ди  Hug

# 25

Stop Тая ако продължава така с грима, скоро на гипсова отливка ще заприлича  Mr. Green

Ди  Hug
Диди Hug ми ако не прекали то тогава всички ще се изпокрият от страх  Mr. Green че и сини лещи си е сложила за цвят  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 26
Ани, честита книжка  Hug

Лорда я втаса  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 27
  • Perla
Sick Sick Sick

Скрит текст:

на Кюсиния шедьовър вече му е излязал трейлъра  https://www.instagram.com/p/BK5yuZKBNBt/?hl=en

ДИ, тъкмо си гледам красотите от 53 епизод, надничам тука да видя какво става и хоп- моят среднощен кошмар! Ужас! Тая жена ни в роля, ни извън роля не мога да я трая и 1 секунда! На Баръш трябва вредни да му плащат майка ѝ и баща ѝ!

Тери, какво стана с Лорда, че не мога да гледам  Sad

Ани, извинявай- с малко закъснение- честита книжка и никакви неприятности на пътя!

И фрагманът мина 1 милион гледания!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 23:50 от dora_st

# 28
  • София
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug

Ирче, мерси за темата! smile3525 newsm51 smile3525

smile3525 newsm51 smile3525 на екипа за превода на ЛН.

Имам да гледам "309" и ЛН 53 епизод. Ще трябва да наваксам до петък.

# 29
  • Varna
И аз да се включа набързо. Ирка благодаря ти за темата. bouquet Като се завърна след няколко дни ще се включа по обстойно, но сега няма как да не споделя потреса си от новата глупост на Кюса.Кой ли луд ще гледа това незная....

Общи условия

Активация на акаунт