След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се включа набързо. Ирка благодаря ти за темата. bouquet Като се завърна след няколко дни ще се включа по обстойно, но сега няма как да не споделя потреса си от новата глупост на Кюса.Кой ли луд ще гледа това незная....
Креми Hug феновете ѝ  Mr. Green

Доре Hug сори ама неможах да не я пусна  Mr. Green

# 31
  • Perla
И аз да се включа набързо. Ирка благодаря ти за темата. bouquet Като се завърна след няколко дни ще се включа по обстойно, но сега няма как да не споделя потреса си от новата глупост на Кюса.Кой ли луд ще гледа това незная....

Не ме обичаш ти мене, ясно е! Че кой пуска на другарчетата си посреднощ такИви караконджули! Сега пак ще трябва да се успокоявам с някое епизодче от КА.

Лека!

# 32

Не ме обичаш ти мене, ясно е! Че кой пуска на другарчетата си посреднощ такИви караконджули! Сега пак ще трябва да се успокоявам с някое епизодче от КА.

Лека!
аааа,няма такова нещо  Mr. Green за да не постъпвам егоистично с другарчетата си реших да го споделя  Twisted Evil не мога само аз да си плакна оЧото с таз красота неземна ,че и чок талантлива  Whistling Mr. Green

Дори,лека !

# 33

Креми  Hug, Боре ще го гледа  hahaha Толкова реклама му направи на този шедьовър, че за наказание ще трябва го изгледа.......поне веднъж  Joy  Joy  Joy

Лека, Доре  Hug

# 34
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 35
Добро утро  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

newsm78

# 36
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Mr. Green
Ани  Heart Eyes Hug честито, по-малко да се ядосваш докато караш  Laughing и безаварийно  bouquet
Диде  Heart Eyes Hug

# 37
  • На юг от тук
Добро утро!
На Ирка Hug bouquet bouquet с благодарност за труда и новата тема.
Диде Hug,Гале Hug

На всички според ден четвъртък,че утре е заветния ашков ден,а като гледам тези двамцата дали им е до работа.

# 38
# 39
  • Perla
Добро утро и хубав ден!
Галя  Hug Ирка  Hug Диде  Hug Кати  Hug

Добро утро  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:

newsm78

Че как ще е в настроение Баръш- партнерката в друга кола, оная вкъщи сигурно го е накарала да гледа идиотските ѝ превъплъщения, пък и като си помисли, че наближава времето да го разхождат като ходеща реклама на този шедьовър, като нищо ГГ ще вземе да  забегне наистина вече в Италия или някъде по- далече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 40
мераба  Hug Hug

ееее не разбираме ние ни от филми,ни от любов  Joy Joy Joy

# 41
Йо и Синан, няма ли да махат тези бради вече..? Преди бяха по-готини Simple Smile

# 42
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет сладурани  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани безаварийно шофиране

ooooh! ooooh! ooooh! и аз се излъгах да хвърля едно око на шедьовъра Кюсин  #Shocked #Shocked #Shocked ами в потрес съм още  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тая па как поне веднъж не си затвори устата   smile3515
еййй тая определено нормална роля няма  Peace, ама то никой и не й предлага  hahaha hahaha hahaha добре че сама си пише сценарийте, че иначе шъ умре от глад  Joy Joy Joy
На Борко определено трябва да му плащат вредни  Crossing Arms, то това негово наказание не е човешко  Whistling Whistling

Скрит текст:

- Баръш!? Бог ме изпрати при теб

- Да, само още се чудя за кои грехове???

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
  • Perla

Абе на тия не им ли е неудобно да копират всичко точ в точ! Колкото кадри видя от тоя сериал, толкова пъти все едно сцени от  АШК гледам, ама пародийни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мераба  Hug Hug

ееее не разбираме ние ни от филми,ни от любов  Joy Joy Joy
В процес на обучение сме все още, Верче! Голям напън да ни научат, ама ние се опъваме още по- кораво! Колкото По напъват, ние толкова пО се дърпаме  Joy Joy Joy

Сутринта погледнах геджето и виждам, че доста сериозно са отразили Кюсините изпълнения на сета- песни и танци на народите, както и промото на шИдьовъра! И хоп- до нейните простотии- фрагът на Ашка, откъдето ни гледат влюбено Йомер и Дефне, че чак ти се подкосяват краката, и се биеш по главата, щото си объркал реала със сериала. Mr. Green

# 44
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Доре   Hug Heart Eyes

Абе на тия не им ли е неудобно да копират всичко точ в точ! Колкото кадри видя от тоя сериал, толкова пъти все едно сцени от  АШК гледам, ама пародийни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мераба  Hug Hug

ееее не разбираме ние ни от филми,ни от любов  Joy Joy Joy
В процес на обучение сме все още, Верче! Голям напън да ни научат, ама ние се опъваме още по- кораво! Колкото По напъват, ние толкова пО се дърпаме  Joy Joy Joy

Сутринта погледнах геджето и виждам, че доста сериозно са отразили Кюсините изпълнения на сета- песни и танци на народите, както и промото на шИдьовъра! И хоп- до нейните простотии- фрагът на Ашка, откъдето ни гледат влюбено Йомер и Дефне, че чак ти се подкосяват краката, и се биеш по главата, щото си объркал реала със сериала. Mr. Green

Другите Ашковци много копират  Peace аз още 1-я епизод като погледнах и се  #Shocked #Shocked втрещих  Whistling
ама ние си ги знаем фаворитите  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha значе Гюпата и в медиите й наредиха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт