След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 041
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • По света и в нас.
Не Драма,а Бомба  беше серията.
Много се изкефих ,Г-жа Дафне връща,ей тая Мерич много ще ми хареса. Peace

# 346
  • София
Скрит текст:
Ирка, мерси за превода! bouquet

Скрит текст:
Ирка, благодаря за превода  newsm51

Свърши много гадно ooooh!, след такъв край трябва фраг, дано дадат Rolling Eyes Praynig
Е, нали това искахме! Йомер да страда, защото, както стана ясно, той си е тръгнал, той я е изоставил. Знам, че така трябва, че така е честно, но ...не искам това, не ги искам разделени; не искам да търси утеха при някого, за да се спаси от любовта си. Плаче ми се  Cry Cry Cry Cry
Иска ми се мъченията на Йомер да бяха поднесени по-забавно и леко Peace Не така драматично, въпреки че това избухване на Дефне си беше нормално, след този натиск от страна на Йо ooooh!

Е, ако бяха го обърнали на забава, щеше да се каже, че леко му се е разминало. Искахме Йомер да страда, ето страда! Peace
аз съм доволна...нека пострада малко  Peace нищо,че си е разбрал грешката
Ще страда той, ще страда тя, ще страдат и двамата и ще им мине. Peace

# 347
# 348

Скрит текст:

Свърши много гадно ooooh!, след такъв край трябва фраг, дано дадат Rolling Eyes Praynig
Е, нали това искахме! Йомер да страда, защото, както стана ясно, той си е тръгнал, той я е изоставил. Знам, че така трябва, че така е честно, но ...не искам това, не ги искам разделени; не искам да търси утеха при някого, за да се спаси от любовта си. Плаче ми се  Cry Cry Cry Cry
Иска ми се мъченията на Йомер да бяха поднесени по-забавно и леко Peace Не така драматично, въпреки че това избухване на Дефне си беше нормално, след този натиск от страна на Йо ooooh!

Е, ако бяха го обърнали на забава, щеше да се каже, че леко му се е разминало. Искахме Йомер да страда, ето страда! Peace
Забавно за нас, за него - мъчение  Mr. Green

Само дано сега след като видя, че тръгна с Памир, не се върне към предишното си състояние на горделивия и недостъпен и да се откаже да преследва Дефне  ooooh!

# 349
Виви ми то егото му вече е на системи,така че закъде да се надува пак  Joy Joy

тя го съсипа за отрицателно време  Joy Joy Joy

Мише така е  Peace сериал да става  Peace

# 350
Виви ми то егото му вече е на системи,така че закъде да се надува пак  Joy Joy

тя го съсипа за отрицателно време  Joy Joy Joy

Мише така е  Peace сериал да става  Peace
Тя Дефне така хубаво го нарита това его, че дълго време няма да е същото  hahaha Mr. Green

За Йо това е много необичайно положение - молене, тичане, обяснения  Whistling

# 351
...

Но момичето се уплаши и избяга от краля, но все още го обича безумно . но не можела на никой да каже и казала, че всичко е приключило . Скрила от всички, но нищо не е приключило. И тя знаеше много добре, че това няма да приключи .....

Мда, май ще се окажем прави,че Дефо ще се сближи с Памир,за да избяга от Йо  Peace

Това повторение на думите й няма да е без умисъл  Wink  според мен доста серии ще си останат разделени.

Йо сега ще се отдръпне и лека-полека ще я завоюва по начина,по който само той умее  Whistling Crazy...както някой каза, настъпателността му изобщо не му помогна  Rolling Eyes

Ирка,мерсиии  bouquet

# 352

Скрит текст:

Само дано сега след като видя, че тръгна с Памир, не се върне към предишното си състояние на горделивия и недостъпен и да се откаже да преследва Дефне  ooooh!
или пък може да извика някоя от римските си моми за да дразни Дефа и да и покаже ,че се е отказал  Whistling

# 353
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

или пък може да извика някоя от римските си моми за да дразни Дефа и да и покаже ,че се е отказал  Whistling
Не, толкова тъп няма да го покаже Мерич. Според мен ще се отдръпне и ще действа с търпение. Peace

# 354
Ирко  Hug, благодаря много за превода  newsm51

Мда......на фръцльо май най-после взе да му просветва, че любовта на Дефне не е даденост, трябва да се бори за нея. Че как беше тръгнал с доволната физиономия  Sick За него, да се извини, да каже няколко красиви фрази, да я гушне и всичко ще е ок. А, този път ще трябва се потрудиш да я убедиш, че наистина няма да пуснеш повече ръката и.
Жал ми е и за двамата, но Йомер трябва да мине през всичко, през което мина Дефне до сега, за да се научи на всеотдайност. И ми се струва, че Мерич ще ни прекара точно през пътя, който извървя Дефне, но с разменени роли. Ситуацията сега ми напомня оная, след бягството на Дефне от горската вила  newsm78 Да видим дали и с киралъка на Памир ще поставят Дафа в положението на Йомко  newsm78 За равновесие просто  Joy  Joy  Joy
Хубава си беше серията, доста неща трябва да се помислят, но по-късно, сега само удоволствието от епизода.

# 355
  • По света и в нас.
Абе като му кипи от вътре не знам дали ще има търпение. Joy Joy Joy

# 356
  • София
Според мен няма избор. Видя, че с пресиране не става. Йо умее да обмисля и да чака своя миг. Peace

# 357
Според мен няма избор. Видя, че с пресиране не става. Йо умее да обмисля и да чака своя миг. Peace
Е, с ревността трудно ще се справи, не вярвам да успее да я овладее  Peace, когато му ври отвътре  Mr. Green
С мълниите от очите ще захранва цял Истанбул с електричество  Joy Joy

# 358
Ирка, благодаря за превода!

Лъжата я няма и Дефне си е Дефне.
Хареса ми , Peace отдавна я исках такава решителна спрямо него Peace и категорична.
Как само я гледаше на съвещанието

или пък може да извика някоя от римските си моми за да дразни Дефа и да и покаже ,че се е отказал  Whistling

Peace това точно си помислих и аз. Дано не се стига до там.
На Дефне и бяха достатъчно една година страдания

# 359
  • под най-голямото листо на тиквата
Ирка, за превода в ефир  bouquetх100000
Много ми хареса епизода. Някой може ли да каже какъв беше втория надпис на стената  newsm78
И Неджми бей вече е на линия дано озапти Нера.

Общи условия

Активация на акаунт