но не разбираемо. Най -ядно му се получава НЕ-то и едно Айдиде вместо чао. Много малко просто и много трудно се разбираме, а като знам как говорят вече някой.
но не разбираемо. Най -ядно му се получава НЕ-то и едно Айдиде вместо чао. Много малко просто и много трудно се разбираме, а като знам как говорят вече някой.
като се преструваш, че не го разбираш, не му даваш каквото иска, не му помагаш. И какво да показва в книжките - мау и бау не са интересни, а ти не си го научила как казва робота
по обективни причини, нали
на михаил като отказах да му дам ябълка единия път да видиш как идва в кухнята, сочи и вика "ка!". Сега е проял банани с килограмите, засега само му повтарям думата.
.
Преди това говореше на патагонски за около месец. То и сега е предимно така де, но започва някакви думи да вкарва, имам предвид истински и разбираеми. Айде, Боян поне не е сдухан. Тя вчера беше на РД на непознато място с непознати деца. Е няма такъв спек
Я да те питам аз, понеже помня, че и той искаше буркани, а готвено не, решихте ли проблема и как? Много ме мъчи това хранене, направо съм пълен провал в това отношение 
За пъзели - никакъв интерес. Строи влакове от легото и едни дървени релси от Лидъл. Другите занимания са скачане на дивана от облегалката, местене на столове в кухнята до стигане на мивката за да се мие и маже, тичане безцелно с крясъци из апартамента и тормоз на бебето - мушкане на биба, шишета и солети в устата, мощно люшкане на шезлонга, бибип по носа и дърпане на ръце и крака
Абе изобщо като е на ясла и се чудя какво да правя
)) Но несоченето ми се вижда нетипично...никога ли не го е правил, или му е писнало просто и сега не иска да сочи нищо?
, но не мога да ги забраня, защото ние с баща му му даваме лош пример, доста лицемерно ще е аз да си цъкам на телефона, а той да не може. Пък и май чак толкова не ми пречат, защото научи разни английски думички от тях. Явно му е по-лесно да ги повтаря тях, защото като му казвам цветовете на бг и на английски, повтаря само английските. Онзи ден зяпнал в някакво клипче и повтаря "Опеен,опееен" (Open)
, топката никога не е топка, винаги е ball, чао е бай-бай, а рожден ден е бъдей само, нямат си бг еквивалент. Вече хич не се притеснявам, всяко дете си е различно. Ивака например чак преди около месец започна да кара тротинетка и баланс-байк и още не ги е усъвършенствал, както някои по-малки деца.

нямам време за пържолки, за съжаление. Мисля или за спагети, или за омлет със зеленчуци - попаднах на една симпатична рецепта. Големият проблем е, че всъщност не знам какво би ял. Преди ядеше почти без изключения всичко, което му предложа. Сега отказва почти без изключение всичко вкъщи
убедена съм, че ядене със сос няма да иска да яде - тоест отпадат супи и яхнии. Харесва мръвки...вероятно мога да направя и дробчета примерно за неделя. Пилето с ориз е добра идея, но предпочитам да пробутам някакви зеленчуци между двете манджи с ориз