Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Лек път и приятно изкарване с мъника!Повече ще сте в къщи,че вече е студеничко,не е като през лятото! Laughing
Боби Hug
Скрит текст:
Хубаво е когато всички близки са до теб!
Гости Hug
Скрит текст:
Аз гледа само КС,а за Номера - чета преводите и коментарите на момичетата от сайта-Любими сериали с превод или превода на рускините!
Сиси HugЛу Hug

Приятен ден на всички! bouquet

# 556
  • Стара Загора
Гости Hug
Тази вечер програмата ти е претоварена със сериалите...smile3503

Злати Hug

Скрит текст:
Наистина е хубаво,когато близките ти са близо,и имаш свестни съседи Peace

Пускам пост,че виждам има руски превод на "Парчетата",та когато имаш възможност да го постнеш и Сиси да превежда Grinning

# 557
Здравейте,
Да, Ани, Злати, аз гледам парчетата, но имам сериозни подозрения, че рускините няма да продължат превода, затова ще е добре всеки да пише каквото е разбрал.
Ани , за Хазал си права, но изнудването на Майде е много тежко, Хазал е сигурна, че ще лежи дълги години в затвора ако не изпълнява желанията на Майде, и нито майка нито татко могат да й помогнат, защото става въпрос за убийство. Пък и Хазал се поддава на изнудване, не й е за първи път.

Сладури, сладури, сладури - нещо ще ви питам - във фрагмана към  77-ма серия има един момент - всички са  в салона, Кериман хваща някаква  бяла порцеланова  кана и я изтърва  на земята.  Каната се счупи и от  нея се  пръснаха    по земята едни капсули лекарство?
Да не би Джансу да не си е пиела лекарствата, които й ги дават и така болестта й да се  задълбочава??

Моля за отговор.
Аз отивам да изгледам пак серията.  До после.

аз разбрах, че Джансу пази в тайна , че не пие лекарствата. Страхува се да не навредят на бебето .
==
и друго Сиси, Джандан издаде инфото на медиите което взе от Асу.  Peace
==
Новата госпожа, която се появи ще иска да саботира Харун, защото го смята отговорен смъртта на мъжа й, ( ето, че и на Харун ще му отмъщават заради нечие самоубийство  Laughing ) Но освен Харун, тази жена си е набелязала и Джихан. Защо иска пък него да срине , не ми стана ясно. Джихан даже не я познава.

Приятен ви ден момичета  Hug Hug Hug

# 558
Боби Hug,за сега не намирам превод на 76еп. с руски субт.,а само озвучен! Peace Имам няколко линка и на стената го няма качен! Peace

Ванда Hug,нали предварително събират пари,как няма да превеждат! Peace

Цитат
<..>
Врач - Если подтвердится, к сожалению, нам придётся прервать беременность.
(76 серия)

# 559
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви за пожеланията за лек път  Hug
Скрит текст:
Да лек беше и безавариен...но когато отидох сутринта да си взема билета, който вчера бях купила онлайн се оказа, че автобуса се е повредил и няма да пътува...Ошашавих се, защото трябваше да стигна по-рано. Но от фирмата са постъпили много толерантно. Купили са билети за всички, които сме си купили билети предварително,  за друг превозвач, автобуса тръгва с 45 мин. по-късно. И така стигнах на време...Преди малко се прибрах и след малко тръгвам да взема моето слънчице от яслата.
Днес моя син има рожден ден. Много искам да ви почерпя, но ми е много кратко времето...

Това спретнах на бързо...Да ви е сладко  Hug

Цитат
ОЗЕТ 17 серии Высшего общества !!!!
Не копировать! Только репост!
Спасибо за перевод Хаби 😍

Между Джансу и Керемом не любовь, а война.
Джансу пытается понять, зачем Керем пришёл в холдинг Коранов. Но полученные ответы о целях Керема вводят ее в тупик. А Керем находится в большой дилемме. С одной стороны любовь, которую он похоронил в сердце, но с другой стороны он мечтает отомстить за свои раны...
С этого дня для Керем и Джансу существует не только любовь, но и война. Мерт, который полностью разрывает отношения с Бедиа, делает для Эдже сюрприз жизни. Сурейя и Левент, проживающие большие изменения в отношений, видят перед собой самую большую преграду - совесть Сурейи.

Пуснали са снимки на ВО ама нямам време да ги слагам...

# 560
Здравейте момичета
Боби Heart Eyes надявам се, че от толкова "лечители" бързо ще оздравееш....и си права....щастливите хора живеят....
Ани
Скрит текст:
лек път....ще бъдеш пак с малкото сладурче....добре да го нацелуваш...
Лу,Деси,Злати,Ванда,Сиси Hug
спорен ден момичета...
Скрит текст:
аз тази вечер съм на кино ...ще тъка на два стана...между Номера и КС, а и ЛНД се очертава да интересна серията...но него ще го зяпам на повторението Wink...след такъв сериален ден как да искам от моите мъже да ме търпят и четвъртък на компютъра Joy Joy Joy

Здравейте и от мен следобедно!

Ох, Гости и аз го имам същия проблем, че и като заседнем да вечеряме от 20 и .... нататък, и сериите до половина заминали... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Но каквото-такова...

Ани,  Hug Hug! Да ти е живо и здраво порасналото момче! Нали той е таткото на малкия сладур newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Да им се радваш дълги години!

# 561
Ани Hug,честит рожден ден на сина ти! baloni
С пожелание за здраве,семейно щастие и късмет! smile3525
Скрит текст:
Хубаво е,че все пак са ви осигурили превоз! Peace
за теб...

Благодаря за озета! bouquet

Снимки от 17еп на ВО! Peace

ПП Деси Hug

# 562

АНИ,
Скрит текст:
ЧРД на сина ти! Да е здрав, щастлив, да има късмет във всяко свое начинание, да бъде обичан мъж и баща!

# 563
ВО-резюме за 17 епизод
Между Джансу и Керем не е любов а война.
Джансу се опитва да разбере причината, която е довела Керем в холдинга на Коранови.Но дадените отговори от Керем ще накарат Джансу да онемее. Керем е пред голяма дилема-от една страна е любовта, която е скрил в сърцето си, а от друга страна мечтае да си отмъсти за своята болка. Мерт, който окончателно скъсва всички връзки с Бедия, прави на Едже изненадата на живота и. Сурея и Левент, които са в разгара на отношенията си, застават пред една голяма преграда-съвестта на Сурея.

# 564
  • Плевен / София
Ани Heart Eyes добре, че си пристигнала по живо по здраво....честит празник на твоя пораснал син... newsm59 да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си.... Party
ВО-резюме за 17 епизод
Джансу се опитва да разбере причината, която е довела Керем в холдинга на Коранови.Но дадените отговори от Керем ще накарат Джансу да онемее. Керем е пред голяма дилема-от една страна е любовта, която е скрил в сърцето си, а от друга страна мечтае да си отмъсти за своята болка. Мерт, който окончателно скъсва всички връзки с Бедия, прави на Едже изненадата на живота и. Сурея и Левент, които са в разгара на отношенията си, застават пред една голяма преграда-съвестта на Сурея.
с риск да ме линчувате  Wink за мен, това което направи Джансу, не е по лошо от това, което направи Керем лъжейки, че е Мерт Peace

# 565
Ани Heart Eyes добре, че си пристигнала по живо по здраво....честит празник на твоя пораснал син... newsm59 да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си.... Party
ВО-резюме за 17 епизод
с риск да ме линчувате  Wink за мен, това което направи Джансу, не е по лошо от това, което направи Керем лъжейки, че е Мерт Peace

Гости, с теб съм Naughty
И двамата правят едно и също....

Информация на ухо- рускините ще превеждат 309 ако не се изпокарат до началото на новата серия...
Скрит текст:

А за ЛНРД - рускините пишат, че ще е много емоционална, пълна с изненади и трябва да се дочака фрага на следващия епизон, който ще е бомба....

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 18:41 от dessislawa1

# 566
Здравейте мили мой момичета,  приятна вечер.

Ани, добре   дошла при най-любимите си хора. Те са тези, които те обичат и които ти обичаш. И най-важното сладурче - Божественият  дар  на семейството ви.
Ти сета си най-щастлива. Трапезата е отрупана с какво ли не.   Ти сега си родилка.  Честит празник на теб и синчето ти, на щерката, на  булката  и най-честит на сладуранчето.  Ох, защо те съм при вас - ще съм на  небето от щастие.
Наслади се на този  прекрасен ден и прекрасна  вечер.  Бог ви обича и ви събра да сте заедно, а какво по-хубаво от това.

Момичета, на зор съм
. Моля търсете ми линк за руските субтитри на 76-та серия. Имам възможност утре да попиша  малко, ама няма какво.
И аз тръгвам и  рускините дано  да ги намеря.

Ани сега е много заета.

Златинче, в теб ми е надеждата
.  Много искам тази  вечер да го  започна.  Моля те, помогни ми.
миналата седмица намерих един превод рано, но не беше със руски субтитри.  А нали целта ни е да го превежзаме от  руския.

Боби, помогни и ти.
ЛУ. моля те -помогни.

Деси, моля те - помогни.

Морското ми Бризче е много заета и няма да ме прочете.  Може и да няма време да влезе в  темата тази  вечер.
Отивам при Вюсалчо  Мамедов

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 19:52 от sisi55

# 567
Сиси, как беше на руски Парченцата

Скрит текст:

тук има, но много малко.... bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 19:25 от dessislawa1

# 568
Сиси, как беше на руски Парченцата

Скрит текст:

тук има, но много малко.... bouquet bouquet bouquet bouquet

Слънце, има 2 думи: 1.  оскольки      2.   Вдребезги

# 569
  • Стара Загора
Ани Hugдобре си пристигнала без проблеми в София Peace

Честит Рожден Ден на сина ти bdbaloni

Скрит текст:

И за мама Ани Heart Eyes

Скрит текст:

Злати HugСиси Hug
наистина 76 серия я има с руско озвучаване,не със субтитри
Сиси waveyако ти върши работа,с озвучка ще ти дам линка Peace
Злати сигурно е на кино newsm78

Гости HugДеси Hugи на вас приятна кино-вечер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт