Отговори
# 105
Здравейте, момичета!  Hug

Какво съвпадение и аз започнах да ходя по моловете на тези училища ти къде ходиш?

Здравей, до сега съм била на 2 лекции от общо 4 в музея "Земята и хoрата", защото ми е много удобно като местоположение. Близо до хотел Хилтън и  Сити Център София. Като цяло съм доволна, но аз и нямах големи очаквания.  Grinning
Лекторите са различни, всеки път засягат темата за стволовите клетки и различните фирми се предлагат. Продължава около 2 часа и малко.

Ти къде ходиш?

Аз до края на октомври ще съм приключила там посещенията, те са всяка седмица и се повтарят 4-те лекции. Ще ми е интересно да посетя и друго място.

Момичета искам да ви попитам при вас появи ли се тъмната линия на корема т. нар linea negra? 

Аз нямам.

и аз като теб съм ходила на две лекции до момента едното е в Скай мола в Гео Милев, а другото което ми е и по-удобно, че е близо до вкъщи е в мол София. Лошото е че ги правят по едно и също време вторник от 10:00 и първия път отидох в Гео Милев много ми хареса първо че нямаше толкова много момичета и второ че е в боулинг залата която не работи и си бяхме само ние, но това не е толкова от значение най-вече ми хареса че обясниха много полезни неща, а рекламната част беше съвсем кратка 5-10 мин като дори и през това време обясняваха полезни неща, а не тип колко са ни хубави продуктите и от какво са направени. Следващия вторник нямаха лекции и реших да отида на това до вкъщи и изобщо не ми хареса час и половина някаква жена говори за шуслеровите соли колко са хубави, как не знам си какво, коя с коя да комбинираме без да преувеличавам едно момиче заспа и си проспа всичко, останалите масово си ровеха в телефоните и си чатеха беше супер досадно и отегчително, а темата беше първите 40 дена на бебето, нямаше нищо общо с темата и втората лекторка пък на някаква фирма за още един час обясняваше за техните кремове и от къде си купували бадемите и как ги пресовали ала бала нищо полезно, вярно че е безплатно и ще има рекламна насоченост но поне да беше в някакви граници и да бяха казали и нещо полезно. Отделно че имаше супер много момичета и се прави в къта за хранене и хората хапват и ни гледат странно. Мисля да продължа със Скай мола въпреки че ми е по-далеч много повече ми хареса вторник ще ходя, ако искаш заповядай, само трябва да те запишем че раздават и разни подаръчета, за разлика от мол софия където тръбяха подаръци за всички и подаръците им бяха някакви брошури Simple Smile а за твоето в земята и хората го гледах мисля и там да отида, но от първата лекция към средата на октомври.

# 106
  • Пловдив
При мен линията се появи към 5 месец и беше много тъмна,а аз съм бяла.С втората се появи по-късно (към кр.6-ти месец) пак тъмна.И ми се маха чак след 8-9 месеца.И двете с момче.За пръв път чувам,че има връзка с пола,но не ми се. вярва.И аз по форма на корем,по растене на задни части мислих,че е на момиче,но вчера казаха момче.Търпение и скоро ще се разбере.

# 107
  • София
Ахой!
 Бях първа записала се в отчетната тема... но в съседната, не в моята  Laughing  Сметнала бях неправилно термина.
 Та значи мартенка съм за втори път. само че предишния път детето си избра февруари като по-подходящ за раждане. Сега съм с термин 20 март.

Ще се включвам в темата, като ви изчета, за сега мога само да се оплаквам  Crazy
 А за оплакване, имам много да пиша, обичам да се оплаквам, но от това не ми минава, колко странно  Mr. Green В общи линии гадене и повръщане до ден днешен и приятни емоции никакви. Изпокарахме се и с АГто ми, та сега трябва да я сменям. Само че не искам да ходя да си взимам документите и се чудя дали ще ги даде на мъжа ми. Той пък няма време да отиде да се пробва.
 Чудя се дали са валидни изследванията, които сама си разпечатам? Защото лабораторията ги има качени и аз имам достъп до тях.

# 108
Ахой!
 Бях първа записала се в отчетната тема... но в съседната, не в моята  Laughing  Сметнала бях неправилно термина.
 Та значи мартенка съм за втори път. само че предишния път детето си избра февруари като по-подходящ за раждане. Сега съм с термин 20 март.

Ще се включвам в темата, като ви изчета, за сега мога само да се оплаквам  Crazy
 А за оплакване, имам много да пиша, обичам да се оплаквам, но от това не ми минава, колко странно  Mr. Green В общи линии гадене и повръщане до ден днешен и приятни емоции никакви. Изпокарахме се и с АГто ми, та сега трябва да я сменям. Само че не искам да ходя да си взимам документите и се чудя дали ще ги даде на мъжа ми. Той пък няма време да отиде да се пробва.
 Чудя се дали са валидни изследванията, които сама си разпечатам? Защото лабораторията ги има качени и аз имам достъп до тях.
И моят термин е 20 март.😊

# 109
И моят е 20 март  Grinning

# 110
  • София
Сега остава и бебетата да мислят така Simple Smile

Килограми качвам твърде бързо, въпреки повръщането и липсата на апетит. И шкембенце имам от две седмици след забременяването (но шкембе наистина, от газове предполагам, защото чувам как вътре нещо пука и се мърда).

За отворените врати на болниците, аз обичам да ходя, но все задавам неудобни въпроси и акушерките ме гледат накриво. Изглежда съм конфликтна личност. Ръбата и неудобна, особено като говоря пред потенциални клиенти на болницата Simple Smile

Моята линеа негра се сеща да се появи чак преди раждането и после пада като кир постепенно. За сега нямам.

mama_galka, предишната ти лекарка била много яка, щом лекува гъби с антибиотик Simple Smile Аз във влагалището си имам какво ли не, но настоящата ми лекарка не смее да лекува с нищо преди 16г.с. Ще видим какво ще каже следващия, като я сменя.

# 111
Сега остава и бебетата да мислят така Simple Smile

Килограми качвам твърде бързо, въпреки повръщането и липсата на апетит. И шкембенце имам от две седмици след забременяването (но шкембе наистина, от газове предполагам, защото чувам как вътре нещо пука и се мърда).

За отворените врати на болниците, аз обичам да ходя, но все задавам неудобни въпроси и акушерките ме гледат накриво. Изглежда съм конфликтна личност. Ръбата и неудобна, особено като говоря пред потенциални клиенти на болницата Simple Smile

Моята линеа негра се сеща да се появи чак преди раждането и после пада като кир постепенно. За сега нямам.

mama_galka, предишната ти лекарка била много яка, щом лекува гъби с антибиотик Simple Smile Аз във влагалището си имам какво ли не, но настоящата ми лекарка не смее да лекува с нищо преди 16г.с. Ще видим какво ще каже следващия, като я сменя.

Нямам такава линия, или ако изобщо имам ще е много бледа.
Къде ходите на лекции? Полезни ли са? На мен не ми се ходи, но изобщо нищо не знам. То от една страна май по-добре така.
Ти в коя болница ходиш?
Аз лекувам гъби от 12 гс и ще ги лекувам още както изглежда.
И моя стомах е подут,точно както и ти го описа.

# 112
Здравейте и от мен в новата темичка.
Аз наистина рядко влизам, но и вие много пишете - не мога да ви смогна.

Lineа negra  не съм имала със сина ми, засега също не забелязвам да се появява.

Корем си имам останал от предната бременност и сега се изду много бързо. Наистина приличам на 5-6 месец.
Движения обаче още не усещам - тъкмо влязох в 18та г.с. Казват, че уж можело по-рано при повторна бременност, но пък моето коремче е доста подплатено, та е възможно и затова да закъсняват усещанията Simple Smile
Само се надявам всичко да е ок.

Гледам, че стягате сватби Simple Smile Брак и ние нямахме, когато родих. Сключихме, когато малкия беше на 9м - само с кумовете и родителите, без церемонии. Но и аз никога не съм мечтала за голяма сватба.

На изследванията хмгб ми излезе нисък, та съм на желязо сега. От него обаче веднага ми се появи запек, та съм и на Дуфалак - същата схема като при миналата бременност Sad Много ми тежи, но пък поне нямам други оплаквания. Имах някакво течение - изписаха ми Полижинакс. На прегледа за шийката всичко излезе в норма.

Доктора иска да направим ФМ между 15ти и 20-ти октомври - тогава ще съм в 20-та г.с. Каза, че предпочита да е тогава, защото се виждали по-добре някои неща. Та сега нямам търпение да видя всичко ли е наред и дали ще потвърди съмненията си за момиченце Simple Smile

Малкият ми домъкна някакъв градински вирус и съм със страшна кашлица от вчера и с хрема. Той се докара до бронхит с АБ, та сега се боря с каквито мога средства и лекарства, за да не го последвам и аз. От толкова кашляне ме е страх и контракции да не направя...не знам дали е възможно, де. Но всеки път ужасно ми се стяга корема.

Добре дошли на новите майчета и успешна безпроблемна бременност до термин.
Надявам се да съберем повече във ФБ групичката, за да стане и там толкова оживено Simple Smile

# 113
Момичета, не знам дали има и други в тази ситуация - с ММ не сме женени и искаме да го направим преди бебето  планирахме го за другия май, а аз вече съм била бременна). Не мога да издържа нормална сватба, затова само подпис с кумове и родители и хапване в ресторант. След това на следващата седмица църква и това е. Проблемът е, че наистина не знам какво да облека и как да предвидя колко кг ще съм ( както някой написа - коремът расте със седмици).
Ако имате идеи, благодаря.

amonqk преди седмица с ММ се оженихме. Преди да разбера, че съм бременна го планирахме за догодина на  пролет, но след като разбрахме хубава новина, че ще ставаме родители решихме да издърпаме събитието Simple Smile  и така за месец и половина спретнахме чудесна сватба с 140 души. За мое щастие се чувствах отлично и всичко мина нормално. Относно роклята купих я точно седмица преди сватбата от Сватбен център Младост (ако си от София), там определено хората си знаят работата и всяка втора булка вече е бременна, та имат опит. Роклята, която избрах, въпреки че беше с корсет по никакъв начин не ме притесни, защото беше с връзки отзад и можеше спокойно да се регулира, така че на бебчо да му е комфортно Simple Smile Така добре ми пасваше роклята, че дори не ми личеше коремчето. За да не те притеснява това, дали ще се чувстваш удобно най-добрия вариант за рокля е с ластик под бюста и разкроена надолу Simple Smile Така, че смело се женете... заслужават си хубавата емоция и преживяването Wink

# 114
Мамите,помагайте за фотограф!Искам да сицнапрсвим фотосесия с таткото  Heart Eyes

# 115
  • София
salvache,  от  нашата група Avchelinia е фотограф и бъдеща мама , беше писала и за оферти за нас! Защо не и пишеш на лични? Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 19:44 от WhiteWabbit

# 116
чудесно  Hug,ще пиша

# 117
Когато се дава урина  (не стерилна), знаете ли дали е задължително да е първа? Искам утре да ходя до клиниката и да го съчетая с даване на кръв и урина, но забравих да си купя стерилна чашка.

# 118
  • София
Мишана първата сутрешна урина, "средна струя" е най-подходяща за изследване на клетъчния състав (епителни клетки, левкоцити, цилиндри- белези за евентуално възпаление). Мисля обаче, че няма да те върнат и ако дадеш там, на място.

# 119
  • София
 Miss_Bingley, аз с първата бременност бях така, не само че не ми се ходеше по разни лекции, ами и изобщо не исках да общувам с бременни или млади майки. И двете групи обсъждаха теми, които грам не ме вълнуваха. Бях уверена, че трябва ли да знам нещо, лекарите ще ми кажат и ще ми обяснят (то това им влиза в задълженията по принцип...). Е, все чаках да ми обяснят, те все нищо не казваха. Реших, че в родилното ще ми обяснят. Е да, но там се държаха все едно, че раждам за десети път и пак нищо не обясняваха. После педиатъра... и така Simple Smile Накрая открих форума и започнах да се самообразовам, защото изглежда на лекарите не може да се разчита за това. А като се замисля, че тъй наречената "женска консултация" е всъщност именно мястото, на което трябва да запознаят бременната подробно с раждането и първите седмици у дома  Rolling Eyes
salvache93, виж стила на тази дама, ако ти допада. Прави фотосесии сред природата или в дома https://www.facebook.com/MingleManglePhotoJumble/photos

Общи условия

Активация на акаунт