Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 577
  • 833
  •   1
Отговори
# 480
Браво, радвам се за теб!  Hug

# 481
Здравейте момичета видях че сте коментирали екипа на Сечанов това което,  говорите е самата истина.Табаков  е арогантен, и мн безсърдечен човек лично на мен жената  с която бях ми каза че и е поискал 1600 лв. А на мен др Пунчев ми поиска 900 лв на ръка ,но съм доволна от него  мн добър хирург разреза ми мн фин мн мъничък.Но живота ми след операцията не е същия эа съжеление ,пия л тироксин 100 имам страхотно сърцебиене, треперене и силно опанати нерви ,а да и страхът от нова поява на тумура не ме напуска как ще продължа на пред нз

# 482
  • Варна
Цвети,някак си се надживява.Аз като разбрах за.карцинома си написах завещеанието.,разделих децата по роднините и легнах да чакам да.умра.
Ама на ,взех че оцелях че даже.и забременнях.Добрата новина била,че точно от този рак не се мре,та.с.две думи от гадостта ни се падна по-малката.

# 483
Момичета, привет Wink
Едва сега успях да се включа Sad Благодаря за бързите отговори на бременеещите Wink
Проблема и страха на лекарите да предписват витамини на " онкоболни" предполагам е в презумпцията, че една лоша клетка ако е останала- да не я подхранват и така да се увеличи риска от рецидив. Поне така ми казват моите докита. Отделно клиентка, чиято дъщеря се е опитвала да забременее дълго време и е приемала фолиева к- на е диагностицирана с лимфом( не е ясно дали има пряка връзка с фолиевата, но лекари в Германия са се изказали по този начин) и тя осторожно ме предупреждава да внимавам. Докитата само повтарят, че навремето нашите баби като не са пили фолиева киселина и пак са родили здрави бебета, хранейки се балансирано с повече зеленчуци и плодове. Оттам идва моето колебание и ми се искаше да зная вашите позиции, без да всявам паника и страхове.
Цвети, докато не повярваш, че всичко е зад гърба ти и няма никога да се върне , няма да си на 100% здрава, поне не психически. Успокой се и приеми малките неудобства докато ти се нагоди хормона за преходно състояние Wink Ще става все по- добре!

# 484
  • Варна
Вярно баба ми не е пила фолиева киселина,ама лекарката не е извадила статистика на спина бифида от тогава,има хиляди примери от използването на метрото до смяната на ставите.
Алекс ,аз не съм пила преди да разбера ,че съм бременна,започнах когато.ми казаха ,че има нещо в мен.Предвид гадното време в което живеем,гадната храна която ядем...не бих рискувала да навредя на децата си..с риск да навредя на себе си...

# 485
  • Варна
Аз лично не съм пила фолиева киселина,тогаз не беше модерно сякаш newsm78

# 486
  • Варна
То не е задължително ,то тва е превантивна мярка.
Аз с баткото и БХС и Ф.М не бях правила ,времената се менят.

# 487
И аз не съм пила ама то 89 година не беше модно, слава богу всичко е наред с моето мишленце Hug

# 488
  • Варна
Абе малко ми прилича на флуора дето уж е полезен за зъбите,ама не съвсем...

# 489
Не сте пили фолиева щото не сте били анемични сигурно. Аз родих 1985 и пих. А сигурно съм на възрастта на бабата на Скаби  Mr. Green

# 490
  • Варна
Не сте пили фолиева щото не сте били анемични сигурно. Аз родих 1985 и пих. А сигурно съм на възрастта на бабата на Скаби  Mr. Green

Хахаха едва ли  Laughing.
Когато има медицинска причина е едно,когато е за всеки случай профилактично е друго.

# 491
  • Варна
Фрииии,почти на 40 съм  Laughing
Витамините мила ми Глухарке се пият не само когато си болна.Това е нещо като профилактика.И след като хората са открили връзката между витамина и.спина бифидус ....не виждам защо да не се вземат превантивни мерки

# 492
  • Варна
Фрииии,почти на 40 съм  Laughing
Витамините мила ми Глухарке се пият не само когато си болна.Това е нещо като профилактика.И след като хората са открили връзката между витамина и.спина бифидус ....не виждам защо да не се вземат превантивни мерки

Да бе ок,мила ми Скабиелке,но има моменти когато е противопоказно Peace
А някой дали изследва да провери имаш ли нужда баш от тоз витамин или давай то витамин ко ще ти стане Crossing Arms

# 493
Моята свеки я изследваха, преди да и предпишат превантивно желязо, щото показа лека анемия при нея, а знаем че някои доктори не си правят труда да изследват и деректно изписват желязо. Добре че изследваха конкретно В9 и В6, че се разбра на каква база е анемията.
Но ако са в добри нива витамините, дали е нужно да се приема при бременност  Thinking То и други витамини предписват на бременни, по принцип, ей така, профилактично, но знам и за доктори, които не са привърженици и не предписват, а съветват да се консумират повече богати на витамини храни.

# 494
  • Варна
Глухи,аз нямам нужда от този витамин,правилното развитие на нервната система на фетуса.в първия триместър изисква наличието на повече .Както казах това е й превантивна мярка.Никой не иска да гледа бебе с недъзи,за съжалени преди 12 седмица не могат да ти кажат дали е здраво ,за това преди това се взимат мерки....поне от тези неща ,които зависят от нас.
А относно фолиевата киселина и всичко вит от B групата Райков каза ,че не са опани за мен.
Не ми се изпада в излишна полемика,медицината напредва ....и ти лично се убеждаваш в това!!№

Общи условия

Активация на акаунт