Забременели след ин витро - тема 30

• 57 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета! Записвам се и аз тук. Предстои ми кортикостероидна терапия в 30 г.с. с три мускулни инжекции Флостерон. Някой правил ли е такова нещо и как да очаквам да се отрази на мен? Някакви странични реакции?

# 16
Аз бях с Дексаметазон, нямах никакви проблеми. Защо ще ти я правят терапията?

# 17
Аз бях с Дексаметазон, нямах никакви проблеми. Защо ще ти я правят терапията?
Това нали е за дробчетата на бебетата? Като превантивна мярка понеже са близнаци. Така си мисля. На последния преглед бях колабирала и много не запомних всичко.

# 18
Да, за дробчетата е. Просто ми беше любопитно защо се е наложило при теб Hug

# 19
Добро утро момичета!
Записвам се и аз с пожелания за леко раждане на тези които са наред и моля без пререждане!

# 20
Леко раждане, момичета, а на чакащите лека бременност!  Hug

# 21
  • От Луната
Аз изкупих магазините Simple Smile . Купих си панталон и намалена рокля от Уайкики и дънки и ватиран клин от Рени. Мисля с това да изкараме. Имам много рокли и туники, отделно и блузи, най много ми трябва палто, но за сега моето си ми става.
Сега реанимирам на дивана Wink

# 22
  • В сърцето на любимия човек
Синеочке - скоро имаше закована една тема "Дрехи за бременни" и там потребителки споделиха, че са носили пончо зимата, което са си ползвали и после.
Моята колежка в офиса роди през март преди 2 години и носеше едно двуредо олекотено палто / яке на което беше махнала единия ред копчета и местеше другите с нарастването на корема  Wink

# 23
А пък ние ядохме забранени неща (пържени картофи), пихме безалкохолно и се веселихме Laughing

# 24
ХМ имат якета и са супер.

# 25
  • От Луната
В магазина на Цариградско нямаше нищо в НМ Sad
Иначе имам двуредо палто, може и аз да си сложа още копчета, или да измества тези. Честно казано не излизам много често и ще пробвам така.

# 26
Аз купувам всичко онлайн Simple Smile Хич не ми се вре по магазини, понякога нямат номера, а и имат доста отстъпки за поръчки.

# 27
  • От Луната
Аз също, но исках да се поглезя днес Wink

# 28
Радвам се, че си успяла Hug

# 29
  • От Луната
Кали, добре дошла, и до термин да сте. Ако искаш да те включа е списъка на първа страница, пиши тук или на лс.
По твоя въпрос не съм наясно ...

Кристи, поглезих се, чак до пиротска стигнах и сега краката са ми отекли леко, нооо се почувствах някак по-бременна Simple Smile

Пънче, с пончо ще съм като ходеща палатка... пробвах едно, и не е за мен. По-добре да си метна някое одеало с дупка 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт