Забременели след ин витро - тема 30

• 57 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Можело контракции да предизвика. Аз му обясних на мм, че в първите месеци е много по-опасно, когато плодът още не е съвсем закрепен, няма плацента, а ние цяло лято не спряхме да пътуваме. И че пътуването ми до клиниката с маршрутка по паветата е много по-опасно Mr. Green

# 721
  • София
Elektra,аз до преди две седмици (сега съм 35 г.с.) не спирах да пътувам и то не се ограничавах само до пътувания в БГ.Така че ако се чувстваш добре,не виждам проблем да пътуваш,просто спирай на всеки час,за да си починеш и да се раздвижиш. Simple Smile

# 722
Електра, ако не ти е казано да лежиш и да се пазиш не виждам да има проблем с пътуването.

# 723
  • София
Електра, и аз бих пътувала. Нямаш предписание да лежиш или да не го правиш. А и 120 км не са нищо.  Simple Smile

# 724
Да, добре се чувствам. По-скоро мм е притеснен Laughing

# 725
Електра, я се стегни! Втория триместър е най-айляшкия! Аз до скоро по едни завои 3 часа пътувах и оцелях. По другиден раждам, а съм Шумахер на павирания път. Повече спокойствие и не се притеснявай без повод.

# 726
Електра, успокой мъжа ти, че за тия километри няма нищо страшно  Hug

Аз пътувам от трансфера по 1000 км и не ми се смята колко ги навъртяхме до края на септември, когато ми беше последното идване в София  Crazy Щом нямаш предписание, не виждам проблем да се пътува с нормално скорост и повече почивки  Wink Можеш да си сложиш под дупето възглавница, хавлия или одеало, което да обира вибрациите  Hug

# 727
Шоши, аз също това си мислех - че сега ми е най-айляшко - не ми е особено тежко, не ходя на работа - въобще... Laughing
Магнитче, като стана въпрос за пътуване първо за теб се сетих - колко километри навъртя, през цялата бременност не се кротна Mr. Green  Hug

# 728
Шоши, аз също това си мислех - че сега ми е най-айляшко - не ми е особено тежко, не ходя на работа - въобще... Laughing
Магнитче, като стана въпрос за пътуване първо за теб се сетих - колко километри навъртя, през цялата бременност не се кротна Mr. Green  Hug

Hug Heart Eyes  Вече съм само в региона  Hug

Шоши, я кажи кога пише Б12 , преди след храна ,  bouquet

# 729
Между храненията далече от мляко. Нито на гладно нито на наядено

# 730
Между храненията далече от мляко. Нито на гладно нито на наядено

Благодарско  Hug

# 731
  • София
 Няма проблем да се пътува. Точно втори триместър е най-удачно.

# 732
Електра, бях питала Сигридов относно пътуванията с кола и отговорът му беше: "Баба ти, като се е лашкала в каруцата, докато е била бременна, има ли й нещо?."  Mr. Green

# 733
 hahaha Хареса ми Simple Smile
В друга връзка и аз си мислех по-рано днес, че бабите ни не са правили всичките тези неща, когато са били бременни Simple Smile

# 734
И аз съм "за" пътуването точно сега. В 7г.с пропътувах с кола Испания - България, като бях на първи преглед ММ това първо попита като ни казаха щастливата новина, може ли да пътува, докторката се изсмя и вика - ехе тя от къде е дошла, ти сега ме питай.
 И на мен сега много ми се пътува, но уикендите ми са заети с учене Crossing Arms Тъй като шофирам всеки ден единствено колана слагам през гърдите, че ми стяга на корема.

Общи условия

Активация на акаунт