Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета.От 9 дни съм на режима,засега върви добре. Simple Smile Желая успех на всички!Да ви питам знаете ли от къде да си взема първата книга.Искам да я прочета,обаче нещо не се справям с намирането и.П.С.може и в електронен вариант.

# 151
Здравейте момичета.От 9 дни съм на режима,засега върви добре. Simple Smile Желая успех на всички!Да ви питам знаете ли от къде да си взема първата книга.Искам да я прочета,обаче нещо не се справям с намирането и.П.С.може и в електронен вариант.
https://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B2%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D … BD%D0%B8%D0%B5-2/

# 152
  • Luxemburg
Имам нужда от помощта ви. За първи път пробвах тази диета преди 3г да сваля 10кг. Успях. Така всяка година след Великденските празници започвах диетата и стигах до желаните килограми. За една година си качвах по 4-5кг, но през него време от нищо не съм се лишавала и ограничавала. Ползвах времето на диетата като пречистване на организма ми. Тази година започнах след празниците. Вече ще стане почти месец а съм смъкнала едва 2кг. Другите години само през ударния период (5дни) смъквах по толкова. Донякъде знам на какво се дължи. Не пия достатъчно вода. Просто не мога. Насилвам се, но не ми се пие, тежко ми става. Уж си слагам шишето с вода пред мен, наливам по една чаша, но в края на деня все имам около 5пръста неизпита. Някакви идеи как да го преодолея това? Други течности които приемам е по едно капучино 250мл сутрин. Къде греша, дайте предположения. Започнах диетата на 56.7 и желая да стигна 47 на които се чувствам най-добре. Но както я карам сигурно и до лятото няма да ги стигна, а като няма цифри надолу се отчайвам и разколебавам бързо.
Другият ми проблем е закуската. Какво закусвате вие? Аз направо подивявам от това еднообразие. Сутрин пия капучино и си ям триците. Към 10.30 огладнявам и хапвам или варени яйца с парчета шунка или омлет. Палачинки си правих няколко пъти предните години, не ми допаднаха.
Предните години бях на диета по около месец и половина и след това захранващия период, който не го спазвах най-стриктно. Все се падаше да сме на почивка и беше по-трудно. Но след това и не качвах веднага. Но се движих сравнително често. Сега почти не се движа, най много докато взема децата което е 7-8мин. Като километри навъртам всекидневно по много, но все с колата. Това също е фактор, но просто не виждам кога и как да спортувам. Не че няма да намеря съвсем време, но сама ми е адски скучно. Някакви хитринки?

# 153
Имам нужда от помощта ви. За първи път пробвах тази диета преди 3г да сваля 10кг. Успях. Така всяка година след Великденските празници започвах диетата и стигах до желаните килограми. За една година си качвах по 4-5кг, но през него време от нищо не съм се лишавала и ограничавала. Ползвах времето на диетата като пречистване на организма ми. Тази година започнах след празниците. Вече ще стане почти месец а съм смъкнала едва 2кг. Другите години само през ударния период (5дни) смъквах по толкова. Донякъде знам на какво се дължи. Не пия достатъчно вода. Просто не мога. Насилвам се, но не ми се пие, тежко ми става. Уж си слагам шишето с вода пред мен, наливам по една чаша, но в края на деня все имам около 5пръста неизпита. Някакви идеи как да го преодолея това? Други течности които приемам е по едно капучино 250мл сутрин. Къде греша, дайте предположения. Започнах диетата на 56.7 и желая да стигна 47 на които се чувствам най-добре. Но както я карам сигурно и до лятото няма да ги стигна, а като няма цифри надолу се отчайвам и разколебавам бързо.
Другият ми проблем е закуската. Какво закусвате вие? Аз направо подивявам от това еднообразие. Сутрин пия капучино и си ям триците. Към 10.30 огладнявам и хапвам или варени яйца с парчета шунка или омлет. Палачинки си правих няколко пъти предните години, не ми допаднаха.
Предните години бях на диета по около месец и половина и след това захранващия период, който не го спазвах най-стриктно. Все се падаше да сме на почивка и беше по-трудно. Но след това и не качвах веднага. Но се движих сравнително често. Сега почти не се движа, най много докато взема децата което е 7-8мин. Като километри навъртам всекидневно по много, но все с колата. Това също е фактор, но просто не виждам кога и как да спортувам. Не че няма да намеря съвсем време, но сама ми е адски скучно. Някакви хитринки?

Здравей, ronicat, не трябва да се отчайваш. Сигурно си запозната, но колкото по-малко килограми имаш за смъкване, толкова по-бавно стават нещата. Другото основно нещо е, че аз лично за себе си съм забелязала, че свалените килограми са главно мазнини, а 2кг. мазнини никак не са малко. По 2-3 кг на месец е напълно здравословно сваляне на килограми. А това с водата е много важно. Ако искаш да изхвърляш токсини и течности - трябва да поемаш течности. Аз също не обичам да пия по много вода, затова си правех чай, който ми допада и неусетно си изпивах по 2литра.
В момента съм спряла с диетата, и преминах на смесен режим, т.е включих плодове и зеленчуци, е няма толкова бързо смъкване на килограми. Но аз спортувам адски много, зимният сезон карам ски през ден, имам куче, което разхождам по поне 10км и отделно правя упражения вкъщи. За да се ускори метаболизма е нужно движение. Според мен е необходимо да заложиш на някакъв спорт вкъщи, повече чайчета. Аз горещо препоръчвам и едни прахчета за дренаж и отслабване ( програма е 10 дни): https://www.neocell.bg/aqua-ligne-prahcheta-za-otslabvane-i-drenaz-20-br-.html

# 154
  • Пазарджик
Здравейте и от мен Simple Smile Някога свалях много лесно и имах желязна воля, но вече не е така явно... Та след какви ли не диети и опити за диети, и вече ужасните 70 кг. от утре започвам Дюкан. Днес ще се постарая да ви изчета и тук и в темата с рецептите, а вие ми пожелайте успех Simple Smile

# 155
Здравейте, може ли в първия етап да се ползва подсладителя за направа на режимни десерти или не?
Кокосовите стърготини режимни ли са? Подходящи ли са за някоя от фазите?

# 156
  • Varna
Годжи Бери позволено ли е?

# 157
Годжи Бери позволено ли е?

Плодовете като цяло са изключени, било то и сушени. Само определени зеленчуци и то в етап 2.
Като цяло са доста ограниченията и трудно се издържа. Аз спрях режима и преминах на смесен, с плодове, зеленчуци и месо. На мен лично ми се отразява доста по-добре и с много бързи резултати.
Изключила съм всякакво сладко, тестяно, ориз, картофи, бобови и пържено.

# 158
годжито е разрешено във фазата на атаката по 1 с.л., т.е. в белтъчните дни, а в дните със зеленчук се допускат по 2 лъжици.

# 159
  • Luxemburg
А какво закусвате? Не е ли много еднообразно?

# 160
Здравейте! Спазвала съм режима преди около 10 години и сега след 2 раждания положението е критично, започвам от 88.Но тук успех винаги има...Много минуси на всички.

# 161
Здравейте, има ли активни, днес започвам надъхано и ми се искам да има по-голяма активност,успех на всички!

# 162
Здравейте Simple Smile От 18 февруари ще започна диетата и искам да Ви попитам: дали ще има по-добър ефект,ако след ударния етап продължа на 5П и 2ПЗ? Имам да свалям около 20 кг. Ударния етап ще пробвам да го направя 10 дни. Благодаря за вниманието и много минуси на всички  Praynig

# 163
  • Пловдив
Не. Протеиновите дни не трябва да са повече от смесените.

# 164
Аз на смесен свалях повече, но всичко е до организъм...

Общи условия

Активация на акаунт