Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Днес кантара пак не мърда. Изобщо не ми остават малко кила, над 130 съм в момента и точно затова се ядосвам, вярно свалих 20 , но ми се искаше по бързо да става. А съм толкова режимна и вода пия и се храня и пак нищо. Много рано ми се струва за задържане, едва два месеца и половина са минали.... Уфф, а не мога да се сдържа и да не се тегля всеки ден...
Както написах по-горе, пробвай с повечко движение. Имах една позната с подобен проблем и си направи тест от какви храни пълнее и не и се отразяват добре.
Аз заместих закуските с един шейк: Гурме колаген на Neocell с обезмаслено прясно мляко, така не закусвам.
Не вечерям след 7, купих си и Lactofor за по-лесно смилане на храната, като включа и разходките, резултатът е чудесен.
Не се отчайвай! Търпение и само търпение!

# 76
Здравейте, хора!
Някои от вас може би ме помнят, други - не.
Приятно ми е да се завърна след толкова много време. Идвам тук, защото въобще не знам какво да правя, пък ми беше много по-лесно някога, когато пишех тук, докато спазвах режима. Не съм се изложил прекалено много, но в продължение на почти една година се лутам между 72(75 в повечето случаи) и 82 килограма. Имаше един момент през пролетта на тази година, когато стигнах и 87, но това е защото бях на бала на най-добрата ми приятелка, погълнах огромно количество вино, след това изпаднах в депресия и изядох два килограма китайско. В момента съм си около 82 килограма, но ми се ще до края на годината да си стигна отново 72, защото въпреки че тогава падах на пода, ставайки от леглото, се обожавах и всичко беше наред.
Знам, че някои може да си позволят своеволието да ми се карат много, но си споделям и това е. Лесно ми е отслабването обикновено, но волята ми не е толкова силна, както в началото. Веднъж, щом вкусих забранената храна по Коледа миналата година, нещо се случи и вече не ми е толкова лесно да спазвам стриктно режима. Не се тъпча всеки ден, но поне веднъж в седмицата изяждам една пица и много сладко и т.н. После започна един ужасен кръг, който въобще няма нищо общо с Дюкан: протеини (10 дни даже) - прегрешение - протеини - прегрешние... и така, без никакви зеленчуци, нищо. Направо не знам какво да правя. Grinning
Пак си изглеждам добре.

# 77
Здравейте, хора!
Някои от вас може би ме помнят, други - не.
Приятно ми е да се завърна след толкова много време. Идвам тук, защото въобще не знам какво да правя, пък ми беше много по-лесно някога, когато пишех тук, докато спазвах режима. Не съм се изложил прекалено много, но в продължение на почти една година се лутам между 72(75 в повечето случаи) и 82 килограма. Имаше един момент през пролетта на тази година, когато стигнах и 87, но това е защото бях на бала на най-добрата ми приятелка, погълнах огромно количество вино, след това изпаднах в депресия и изядох два килограма китайско. В момента съм си около 82 килограма, но ми се ще до края на годината да си стигна отново 72, защото въпреки че тогава падах на пода, ставайки от леглото, се обожавах и всичко беше наред.
Знам, че някои може да си позволят своеволието да ми се карат много, но си споделям и това е. Лесно ми е отслабването обикновено, но волята ми не е толкова силна, както в началото. Веднъж, щом вкусих забранената храна по Коледа миналата година, нещо се случи и вече не ми е толкова лесно да спазвам стриктно режима. Не се тъпча всеки ден, но поне веднъж в седмицата изяждам една пица и много сладко и т.н. После започна един ужасен кръг, който въобще няма нищо общо с Дюкан: протеини (10 дни даже) - прегрешение - протеини - прегрешние... и така, без никакви зеленчуци, нищо. Направо не знам какво да правя. Grinning
Пак си изглеждам добре.

Ами има едно решение, стискаш зъби, събираш воля и си правиш режима както е по книга! Моят опит показва, че всяко малко прегрешение те връща доста назад!
И друг път съм писала, но не става само с диета, трябва и спорт, много спорт, защото мускулът освен от храна има нужда и от движение!

# 78
  • Варна/Благоевград
О боже днес пак не мърдам. ooooh! Последен П ден ми е и съм с 0.400 кг. Повече от колкото започнах П. За последните 10 дни съм смъкнала точно 1 кг. Знам, че толкова е по книгата, но съм сумати кила и се надявах на по бързи темпове. Crossing Arms а съм толкова стрикна да му се невиди.

# 79
О боже днес пак не мърдам. ooooh! Последен П ден ми е и съм с 0.400 кг. Повече от колкото започнах П. За последните 10 дни съм смъкнала точно 1 кг. Знам, че толкова е по книгата, но съм сумати кила и се надявах на по бързи темпове. Crossing Arms а съм толкова стрикна да му се невиди.
Има и такива моменти, важното е да не се отказваш. Взимаш ли някакви допълнителни хранителни добавки за метаболизъм. При мен положението не е за хвалене, ама цялата менделеева таблица поемам хахах
Сутрин шейк с колаген, мултивитамини, лактофор и сега реших по препоръката на една близка приятелка да заместя закуската с шейка на Herbalife, не съм пробвала досега техните продукти, ама да видим.
Освен това движението е доста важно, поне 8км на ден за да се засили метаболизма.

# 80
                   Зравейте  Simple Smile ,хайде и аз да се отчета не че през това време не ви шпионирах тайно. Аз май съм още жива.Вече мога да кажа,че съм горе долу здрава.
НОооооооо с кантара съм ...ох,абе нагоре 101,2.Преди да се разболея бях 99,5.Тези антибиотици ми разказаха играта.Както и да е важното е ,че съм на крака и ще си нося последствията.

# 81
Лошо че си качила Душка , но важното е че си здрава и ще поемеш борбата с нови сили Simple Smile

Аз също изкарах някакъв грип, заради което пропуснах миналия протеинов четвъртък.
Не съм се мерила скоро, за да не се ядосвам ако съм качила.
Ще се премеря утре след днешния П четвъртък и ще се отчета.

хубав и режимен ден на всички Simple Smile

# 82
Момичета, следя ви от известно време, опитвайки се да се мотивирам и аз.  Hug
Моя случай е следния обикновено съм 52,53кг, случвало се до 55 и ми ставаше тежко и си свалях бързи до нормалните ми кг. Но след коледния пост(спазвам постите от няколко години) нещо ми стана. Озверях за храна всякаква ,в огромни количества за 2 месеца качих до 62 Shocked Никога не съм надвишавала дори 55кг. Скочих с един размер нищо не ми става и депресията ме посети некакнена. След няколко месеца не успешни диети(неуспешни,защото не ги спазвах) реших да се спра на Дюкан.
Вчера ми беше първия ми ден. Ударен съм решила 3 дни. Стискайте ми палци Peace

# 83
  • Пловдив
Колко си висока?

# 84
158 см съм висока. Днес 3 ден измерих се 2 кг съм долу. Продължавам да съм много мотивирана. Много се подувам, структура тип ябълка съм и всичко трупам на корем. Не е добре нито естетически, нито здравословно там да се трупат много мазнини.  И задържам явно вода. Защото сега тези 2кг мисля че са точно подуване и вода.

# 85
Ох, аз много съгреших, ама много! Имахме събиране на фамилията, а всички са кулирани!
Е преядох само със забранени неща, главно сладко и тестени изделия!
Но пък съм -500гр. надолу Simple Smile, явно е заради добавките за метаболизъм!
От утре пак съм с вас 5П/5ПЗ.
От време на време правя някои злоупотреби, но след това карам един ден само на вода и пак обратно в режима.

# 86
  • Варна/Благоевград
Здравейте, не съм писала скоро, но нямах с какво да се похваля и реших да не  ви се оплаквам само.
Последните два дни при мен се раздвижиха, на ПЗ съм и вчера имам минусче 0.300 гр, в днес 1,100 кг.  newsm44 newsm68 Доволна съм.  smile3521 smile3505
Започнах да пия по над два литра вода отново, че последните дни в които не свалях пих по два, но явно не са достатъчно за мен. Спорях десертите и започвах да хапвам съвсем малко повече, въпреки, че и преди не беше малко, но явно нещо се е пораздвижило.
Дано да не запецна пак.   smile3513 На 11.11 стават три месеца и за третия месец си бях поставила цел от 7 кг., а ми остават още три и половина килца за 12 дни.  baby_neutral
Вчера незнайно как се натъпках в един клин L размер от h&m, естествено не съм Л размер и клина беше много разтегателен, но си е стимул.  newsm78 #Crazy
Напоследък обичам да ходя по магазините и да пробвам някой неща. Харесах си едно яке, което закопчах отгоре, но последното конче на корема не успях, стискаше ми и на ръцете, но във вторник, ако не е свършило ще си го купя.
Друго, което се изненадах, бях си харесала едни боти с цип- не съм носила такива от поне 7-8 години, но не успях да закопчея догоре. Вчера си ги пробвах и си ги закопчах, без проблем, но има нов проблем. Преди носех 39 номер, сега ми е голям и на 38 не успях да ги закопчея пак. Явно освен с 20 и няколко кила съм олекнала и с един номер на обувки.
Нищо де не се ядосвам, такива да са ми проблемите.  hahaha

# 87
Здравейте, не съм писала скоро, но нямах с какво да се похваля и реших да не  ви се оплаквам само.
Последните два дни при мен се раздвижиха, на ПЗ съм и вчера имам минусче 0.300 гр, в днес 1,100 кг.  newsm44 newsm68 Доволна съм.  smile3521 smile3505
Започнах да пия по над два литра вода отново, че последните дни в които не свалях пих по два, но явно не са достатъчно за мен. Спорях десертите и започвах да хапвам съвсем малко повече, въпреки, че и преди не беше малко, но явно нещо се е пораздвижило.
Дано да не запецна пак.   smile3513 На 11.11 стават три месеца и за третия месец си бях поставила цел от 7 кг., а ми остават още три и половина килца за 12 дни.  baby_neutral
Вчера незнайно как се натъпках в един клин L размер от h&m, естествено не съм Л размер и клина беше много разтегателен, но си е стимул.  newsm78 #Crazy
Напоследък обичам да ходя по магазините и да пробвам някой неща. Харесах си едно яке, което закопчах отгоре, но последното конче на корема не успях, стискаше ми и на ръцете, но във вторник, ако не е свършило ще си го купя.
Друго, което се изненадах, бях си харесала едни боти с цип- не съм носила такива от поне 7-8 години, но не успях да закопчея догоре. Вчера си ги пробвах и си ги закопчах, без проблем, но има нов проблем. Преди носех 39 номер, сега ми е голям и на 38 не успях да ги закопчея пак. Явно освен с 20 и няколко кила съм олекнала и с един номер на обувки.
Нищо де не се ядосвам, такива да са ми проблемите.  hahaha
sisonka_, страхотни резултати!Със сигурност за 12 дни ще успееш да смъкнеш останалите килограми!
Аз днес тотално омазах положението и изядох 2 шоколада, бях като настървена, обаче си дадох равносметка, че тези крайности може да ми навлекат големи проблеми, така, че утре ще си направя един напълно прочистващ ден само на вода с лимони и се връщам отново при стриктно диетуващите!
С тези семейни събирания и кулинарни изкушения, нямаше как да устоя! Не съм планирала да ходя никъде в следващите 2 седмици, така, че няма да има кой да ме изкушава с разни вкусотии!

# 88
Не знам дали тук е мястото,но да попитам може ли да се консумира шкембе чорба по време на режима?  newsm78

# 89
Здравейте, искам и аз при вас....заедно да успеем...
аз съм 99кг и съм опитвала какви ли не диети...
и на Дюкан съм опитвала преди 6-7 год, имаше успех, но не я изкарах до края...
Проблем при мен е, че до 3-4 дена имам воля и после край....дайте някои съвет по този въпрос...
Успех на всички....

Общи условия

Активация на акаунт