Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Абе пилешките крилца според мен хич не са опция!
Все пак, дори и да им обелиш кожата, тя е пуснала доста мазнина в малкото месце, което има в тях ...

# 721
Lucie приятно ми е да те "видя" отново в темата Simple Smile
Борбата ми продължава, само дето този път ми липсва този хъс, но дори и по-бавно да станат нещата, ще станат. Е, и разлика във възрастта от 10 години ще си окаже влияние, но както и да е, имам търпение, все ще стане.
mimensita какво им е на триците от Кауфланд? Винаги от там съм си ги купувала и не съм забелязала да им има нещо нережимно или...и аз не знам какво, в какво ги подозираш Simple Smile

# 722
Здравейте и от мен! Добре дошли на новите момичета и успех в отслабването:)

Мн ми е криво, не отслабвам и това е. Втора седмица съм половин кило надолу или нагоре. Предишния път, като свалях диетата свалях по кило/две на седмица:( Съвсем режимна съм, даже спрях колата лаит за да видя дали ще има ефект, но не би:(И вода гледам да пия, поне литър и половина вода+ около литър чай и кафе на ден.

Менюто ми за вчера беше:
з: 2 л трици с кисело мляко и канела
о: 3 варени яйца, пълнени с малко горчица и майонезата на Lucie( стана страхотна!)
в: 2чаши кефир и една голяма телешка пържола

Ям колкото ми се яде, не стоя гладна..Спрях кетчупът без захар и рулцата от раци и пак не тръгва кантарът на долу.

Аз имам малко за сваляне, но от никоя друга диета/ режим не успявам да отслабна, само с Дюкан преди години успях.

Дайте идеи моля как да раздвижа нещата...Няма да се отказвам, но не знам има ли смисъл ако не отслабвам...

Наоплаквах се:))Хубав ден ви желая и много минус:))

# 723
  • Велико Търново
Махни млякото и кефира.На тяхно място сложи яйца и дроб Peace

# 724
  • София
Чета си старите теми и се надъхвам!
Ето ви едно стихотворение (синтез на режима) от една видна навремето дюканка, Биборана  Heart

Писмо до българските диетолози
Цял отбор от хубавици казват:
Български медици,
прочете, разберете и тогава говорете!!!
Смешните диетолози, спрете с тези монолози.
О, разбираме чудесно, без пациенти не е лесно.
Знаем драмата къде е, без пари не се живее.
Без платените съвети за безсмислени диети,
глад, броене на калории
просто ставате история.

Много моля, престанете да продавате диети,
от които полза няма, а вредата е голяма.
И „Дюкан” не е диета, сменя се манталитета.
Има правило основно - хапваш често, здравословно.
Запомнете и това - пийте повече вода.
Казано за вас накратко, ние не ядеме сладко,
мазно, алкохол, солено също не е позволено.
Хляб, картофи и ориз, свинско, агнешко и грис,
мазни банички, спагети, ядки, пържено, гофрети
не ядем за кратко време, без да имаме проблеми.
Не ядеме засега, но това топи кила.

Първа фаза - 3-5 дни
тук топят се мазнини.
Хапваме си протеини – риба, пилешко, сурими,
телешко, яйца, горчица, морски дарове и трици.
Млечните са позволени, Ако са обезмаслени.

На втория етап целта е силуетът да извае.
Вместо разните боклуци включваме и зеленчуци.
Зеле, целина, карфиол, задушени с малко сол,
краставици, лук, домати, всички видове салати,
гъби, чушки и спанак сладко хапваме си пак.
С много радост и търпение, със чудесно настроение,
хубавата ни дружина със “Дюкан” топи сланина.
Втора фаза не е трудна, а отслабването мудно.

Щом достигнем до мечтата пак променя се храната.
В третия етап целим, теглото си да задържим
Хляб, картофи и ориз, свинско, агнешко и грис
ядки, плодове, спагети, сирене или солети
леко са ограничени, но отново позволени.
Ако всички дебеланки, станат примерни дюканки,
без диети и без драми, се превръщат в секси дами.
Губим само със “Дюкан”
всеки вреден килограм.
ДА, МЕЧТИТЕ НИ СА СМЕЛИ.
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ ЦЕЛИ

# 725
Махни млякото и кефира.На тяхно място сложи яйца и дроб Peace
Аз лично ям само пилешко филе и риба. Вечерята ми е доста лека: салата с риба тон или пилешки филенца. Единственият проблем е супер ниското кръвно: след 3 кафета, айран и 2 протеинови бара съм с 95/65....не знам на какво се дължи Sad

# 726
  • Велико Търново
Аз живея с кръвно 60/90 и съм ок, не ми пречи.Кръводарител съм BlushВинаги спортувам сутрин много рано в06.30 и след това веднага отивам да дарявам кръв, но организми различни.

Днес ми е първи ден на протеини и зеленчуци.
Закуска-след тренировка около 9 часа
2 яйца+20 грама овесени трици+100 грама пражка шунка и домат+краставица
и доза протеин

Обяд-задушен пилешки дроб+зелена салата около 14.30
Взаимствала съм от доктор Папе интервала между храненията да е минимум 5-6 часа.

Вечеря-100 грама извара Мероне+400 кисело мляко 0.1%+20 грама протеин

Преди лягане-доза протеин и 50 грама извара.

Принципно часовете, в които се храня са 8,13.18 и 20.30.

# 727
Аз живея с кръвно 60/90 и съм ок, не ми пречи.Кръводарител съм BlushВинаги спортувам сутрин много рано в06.30 и след това веднага отивам да дарявам кръв, но организми различни.

Днес ми е първи ден на протеини и зеленчуци.
Закуска-след тренировка около 9 часа
2 яйца+20 грама овесени трици+100 грама пражка шунка и домат+краставица
и доза протеин

Обяд-задушен пилешки дроб+зелена салата около 14.30
Взаимствала съм от доктор Папе интервала между храненията да е минимум 5-6 часа.

Вечеря-100 грама извара Мероне+400 кисело мляко 0.1%+20 грама протеин

Преди лягане-доза протеин и 50 грама извара.

Принципно часовете, в които се храня са 8,13.18 и 20.30.
siska79 какъв протеин ползваш. Аз принципно имам на Amix  Shake4 Fit&Slim, но за момента подслаждам с протеинови барчета на FitSpo подсладени със Стевия.
Закуска: кафе с малко мляко и протеинов бар.
Обяд: нямах време, че бях по задачи и пак протеинов бар, изотонична напитка посдладена с ксилитол
Направих си пудинг с нискомаслено мляко и подсладител Стевия
Вечеря: Зелена салата с домат, краставица и риба тон, с малко режимна майонеза

# 728
  • Велико Търново
От много години пия протеин на SCITEC.Решила съм за мене си, че протеиновите барове няма да присъстват в менюто ми, докато не си постигна целите.
Храната, която ще ям ще се ограничи до:
извара Мероне
яйца/ям по минимум 4 на ден/
трици
протеин/все си мисля, че Дюкан не го препоръчваше, но аз ставам рано, тренирам силово и той ми е ок/
шунка Пражка
пилешки дроб
филе от акула на скара/не съм по рибите/ рядко
пилешко месо
кисело мляко Верея 0.1%
и край Mr. Green

# 729
Siska, благодаря за съвета. Аз гледам да не ям повече от 3 яйца на ден. А киселото ми мляко е под 250 гр на ден. А дроб за съжаление няма тук. Не живея в България и дреболиите трудно се намират, иначе много обичам.

А досега хапнах:

палачинка с 2 яйца и 2 с л трици и малко fromage frais  и едно сварено яйце-палачинката стана огромна, така че си я разделих за закуска и обяд, чаша кефир, вода;
В: цяла скумрия с малко горчица  и режимен кетчуп( надявам се че е режимен)

Ако прегладнея по-късно ще хапна кисело мляко с канела. Гледам да наваксам с водата, че днес почти не пих и ми е леко замаяно.

При вас как върви отслабването?

# 730
  • Велико Търново
Добро утро!
След вчерашните ПЗ имам 100 грама минус.Мислех, че ще съм плюс, защото направих дробчетата задушени с една лъжица свинска мас/това ми е от периода на МН-НВХ/ Blush
Надявам се, че умело мога да съчетая Дюкан, с някои рецепти от ВМ и храненето по Папе/да има 5-6 часа разлика/.

Реших да пробвам 1 П/1 ПЗ, ако не стане ще пробвам 4 П/2 ПЗ.Убедена съм в едно, че калориите при мен имат значение Blush
Наблюдавам, обаче, че мие леко отпаднало, което същност е нормално, заради намаления калориен прием.Ще се самонаблюдавам и ще видя какво ще направя-дали ще кача калориите от тази храни или ще вкарам да речем някоя нережимна храна, но това не е в плана за следващите две седмици.До тогава стриктно по Дюкан.На мен тази отпадналост ми се отразява на тренировките, а от другия месец в началото започвам да тренирам персонално със собственика на залата.За това съм си подготвила една тетрадка/в последните пет години съм изписала около 6-7 тефтера, в които е нанасено какво съм яла, колко е било, как съм се чувствала , как и какво , и дали съм тренирала Blush/ какво съм яла през последните две седмици/периода ми на Дюкан/ и да съобразим храната с тренировката.Подозирам, че ще иска да включа овесени ядки, само сварени за закуска, но ще видим.

Менюто за днес:
Закуска-кисело мляко+20 грама трици+40 грама протеин.
Обяд-150 грама пуешко филе+3 яйца+100 извара, объркани и изпечени като палачинка
Вечеря-кисело мляко+100 грама извара+15 грама протеин
Преди лягане-50 грама извара посолена с чили и една доза протеин
Часовете на храненията са: 8, 13, 18 и 20.30

Желая хубав ден на всички! Hug

# 731
Здравейте, искам и аз при вас....заедно да успеем...
аз съм 100кг и съм опитвала какви ли не диети...
и на Дюкан съм опитвала преди 6-7 год, имаше успех, но не я изкарах до края...
Проблем при мен е, че до 3-4 дена имам воля и после край....дайте някои съвет по този въпрос...
Успех на всички....

# 732
Здравейте, искам и аз при вас....заедно да успеем...
аз съм 100кг и съм опитвала какви ли не диети...
и на Дюкан съм опитвала преди 6-7 год, имаше успех, но не я изкарах до края...
Проблем при мен е, че до 3-4 дена имам воля и после край....дайте някои съвет по този въпрос...
Успех на всички....
Аз решавам този проблем като създам седмично меню и напазарувам всичко предварително и приготвям храната за поне 2 дни.
Т.е да речем взимаш си всички продукти за 5 дни П и знаеш какво трябва да ядеш на всяко хранене.
Това с волята е нещо, което зависи от теб. Взимаш си дреха, която преди ти е ставала и си поставяш за цел тази дреха да ти стои добре след реалистичен период.
Когато влизаш в дрехата си поставяш за цел да ти стане широка и така минаваш на нова цел Simple Smile

# 733
  • Велико Търново
Христина, добре дошла!Успех и постоянство желая на всички ни.
Ако знаех как да се контролирам нямаше да пиша във всички теми в този подфорум Blush
Но истината е една трябва воля и постоянство Heart Eyes

За себе си разбрах, че всяко отклонение/макар и минимално/ ме дърпа поне 2 крачки назад.
Аз винаги пазарувам планирано т.е. в нашето семейство всичко е планирано месеци наред, но това не ми пречи като знам, че трябва да изям примерно 100 грама Бри/като следвах ВМХ/ аз си отварях и втората опаковка, защото просто ми е вкусно.За това и се отказах от режима Blush

За сега ще се придържам стриктно към режима и мисля, че писах веднъж на 10 дни ще ям нещо любимо, което не е извън режима, но ще съобразя калориите му с останалата храна.Времето на консумация също ще бъде съобразено.

# 734
Здравей hristina73! И аз имам този проблем, затова харесвам Дюкан-има разнообразие и не стоя гладна. Иаз като CheerUp си пазарувам за няколко дни напред и си решавам какво ще готвя. И гледам да имам много режимна храна и разнообразна, защото на мен ми омръзва да ям едно и също.

Готви си режимни храни и десерти, така няма да се чувстваш ограничена. И в никакъв случай не стой гладна, иначе е мн лесно да се изкушиш от нережмни храни:)

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт