Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Късмет на всички!  С тия сладки изкушения ще си докарате диабет. Майната им на килограмите.

Аз мисля тия дни да се пробвам два три пъти на Хипер и така да приключа.

# 31
  • Телиш/Плевен
Ехааа, Таня, дори не мога да си представя такова количество бира. Но пък си представям, че ММ би бил много щастлив ( hahahaе, ако не се наложи да си ги качва, разбира се), ако беше спечелил той такова чудо. Само по хубави поводи да изпиете бирата! Hug

С вафлите доникъде не се докарах, само участия в томболи, но пък ще видим какво ще стане.

# 32
Много награди на всички в новата тема.
Аз чакам наградите от Мейбълин, Гарние, Биодерма и раница от Милка.
Ще се пробвам и с Престиж  Peace Peace

# 33
Ей така за проба регистрирах непечелившите кодове от Престиж в Троя. Прие си ги, уведоми ме системата, че да регистрирам още нам си колко кода и да участвам за кафемашина. Интересно ако спечеля .......

# 34
Късмет на всички в новата тема!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Имам няколко кода от Хипер, но ще се въздържа поне до довечера да регистрирам. По колко кода на ден може да се регистрират от ФаФлите, има ли ограничение?
Имам и един от Милка, дано ми е на късмет, че за момента резултатът е 6:0 за тях  #Cussing out

# 35
  • Телиш/Плевен
Имам няколко кода от Хипер, но ще се въздържа поне до довечера да регистрирам. По колко кода на ден може да се регистрират от ФаФлите, има ли ограничение?
По десет, пише го в правилата. Peace

# 36
  • Варна
Благодаря за темата Лале bouquet.На Хипер регистрирах един код и нищо,утре ще ходя до Кауфланд и ще накупя вафли поне за дрона да участвам.Успех на всички.

# 37
И аз да се оплача с 5:0 за Милка...май ще се въздържа от нови за сега.

# 38
Соковете куинс нямат печеливши  😁
Преди пишеше предстои теглене,  сега е няма печеливши.  Дано  да го оправят!

# 39
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Аз на Милка няма да играя.При нас има промо на Своге -купуваш един ,течлиш скреч карта и,всеки втори печели шоколад !

# 40
Ей така за проба регистрирах непечелившите кодове от Престиж в Троя. Прие си ги, уведоми ме системата, че да регистрирам още нам си колко кода и да участвам за кафемашина. Интересно ако спечеля .......
Аз като говорих сутринта с тях за проблема с кодовете на Троя им казах, че за проба съм пуснала един от тях вместо Хипер и не е имало проблем. Отговориха ми че няма да си получа наградста ако спечеля ,затова да не регистрирам други така

# 41
Милка във Фантастико са на 1,39 и 1,29. Обаче промоционални вафли не видях.  Thinking

# 42
Регистрирах 5 кода на Троя и спечелих 1 кутия с вафли. На Хипер пак 5 кога и нищо. От различни телефони участвах.

# 43
Спечелих бокс Simple Smile от Троя

# 44
Успех на всички в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт