Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Телиш/Плевен
Тъкмо с тази новина идвах. Hug
Не знам дали е за всички ЦБА, де, но във Фантазия на ул. Шипка я има. Обаче нищо не спечелих. Sad

# 721
  • София
За играещите в Куинс - ако купувате 2 х 1 литър от Фантастико има скреч карти с награди: кутия сок Куинс Праскова, чаша или пуф.
Това пише ли го някъде? Или трябва да ходя при касиерките да питам има ли аджеба такива скреч карти и те да ме гледат като  Rolling Eyes #2gunfire .

# 722
За играещите в Куинс - ако купувате 2 х 1 литър от Фантастико има скреч карти с награди: кутия сок Куинс Праскова, чаша или пуф.
Това пише ли го някъде? Или трябва да ходя при касиерките да питам има ли аджеба такива скреч карти и те да ме гледат като  Rolling Eyes #2gunfire .
В новата брошура на Фантастико има рекламно каре.

# 723
  • София
В новата брошура на Фантастико има рекламно каре.
Чудесно. Видях го. Ще се включа.  Peace
poems,  bouquet

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 19:08 от amia_a

# 724
  • добрич
Последните ми опаковки от Хипер едвам се четат, сега им писах, че единият не го прие  ooooh!
Днес тръгвам да регистрирам за дрон-а и Честито! Печелите бокс с вафли. Мъжът ми се обади да ги заявява и им каза, че имаме опаковки, които не се четат. Обещаха утре да се свържат, за да ни предоставят други кодове. Simple Smile

# 725
  • Сандански
И аз спечелих "sweatshirt" от Хипер. newsm44

# 726
Последните ми опаковки от Хипер едвам се четат, сега им писах, че единият не го прие  ooooh!
Днес тръгвам да регистрирам за дрон-а и Честито! Печелите бокс с вафли. Мъжът ми се обади да ги заявява и им каза, че имаме опаковки, които не се четат. Обещаха утре да се свържат, за да ни предоставят други кодове. Simple Smile

Отговорили  са ми във фейсбук, ще ми се обадят и на мен  Peace

# 727
А ако спечелите със служебен код, какво ще дадете на куриера  Thinking

# 728
  • Под Слънцето

Скрийншот на разговора с Престиж96 принтиран

БТВ Престиж са с нов собственик от 2 седмици - некъв чужд холдинг. Дано игрите станат постоянни като по белия свят

# 729
  • Сандански

Скрийншот на разговора с Престиж96 принтиран

БТВ Престиж са с нов собственик от 2 седмици - некъв чужд холдинг. Дано игрите станат постоянни като по белия свят

Мисля, че тази им игра е хубава.  Laughing

# 730

писали са да снимам партидния номер на вафлата,
но нека спечелим първо  Mr. Green

# 731
На престиж кой разнася наградите?  Rolling Eyes (понеже спечелих суитчер, току-що получих смс от лео експрес..та се чудя това ли ще е, въпреки, че при потвърждение ми казаха 45 след изтичане а играта..)
Някой има ли инфо?
Hug

# 732
От Чупа Чупс някой получил ли си е наградите?

# 733
  • Сандански
На престиж кой разнася наградите?  Rolling Eyes (понеже спечелих суитчер, току-що получих смс от лео експрес..та се чудя това ли ще е, въпреки, че при потвърждение ми казаха 45 след изтичане а играта..)
Някой има ли инфо?
Hug
Дано да са започнали да разнасят наградите.  Simple Smile

# 734
И аз имам смс от Лео, имам да получавам само награди от Чупа Чупс и от Престиж та ще видим какво ще дойде  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт