Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 260
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Down south
И аз мисля, че няма да има друго теглене. Много хора са изтеглени при първото.

Не съм се ровила, но някъде писано ли е е за новата лотария?

ПП Pupitka,
Happy Labor Day!

# 2 806
  • Sunshine state
Никаква информация не намирам и никой нищо не казва, от което съдя, че лотария ще има и всичко си остава по старому. Тоест пак ще пускаме за систърите. Flowers Four Leaf Clover

Daylily, честит и на вас!

# 2 807
  • Down south
Тези наши сестри, пак, пак ще пускаме Simple Smile аз за това съм и в тази тема.

# 2 808
  • Scotland
Ехее, то наистина дошло време за ново подаване Simple Smile така ме е завъртял животът, че не се усетих. не знам дали ще е последна тази лотария и честно казано ми е все тая. Даже искам да я махат и да пускат точковата Grin Понеже ми писна да не ни избират, тази година ще наруша всички правила - ще пусна стари снимки на мен и мъжо, а децата ще снимам с телефона у дома Laughing Все ми е тая Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 809
Дано да има лотария и тази година, въпреки че и на мен вече взе да не ми пука особено. В живота ми настъпиха такива промени, че само лотарията ми липсва да спечеля, и съвсем няма да знам кой път да хващам. Crazy

# 2 810
  • Scotland
Дано да има лотария и тази година, въпреки че и на мен вече взе да не ми пука особено. В живота ми настъпиха такива промени, че само лотарията ми липсва да спечеля, и съвсем няма да знам кой път да хващам. Crazy
Моята ситуация е подобна. Евентуално избиране ще ме хвърли в шах Scream Не че ще го откажа, но ако не се случи, както досега ставаше, няма да страдам хич.

# 2 811
  • Neverland
Аз ходих два пъти вече в САЩ и ми е все едно дали ще ни изтеглят.Има различни начини да се установиш там и без зелена карта.

# 2 812
Аз ходих два пъти вече в САЩ и ми е все едно дали ще ни изтеглят.Има различни начини да се установиш там и без зелена карта.

И досега защо не си ни казала, аз от 5 години чакам на лотарията, и толкова години работих там...

# 2 813
  • Down south

И какви са те? Би ли споделила с изстрадалата аудитория  Party какви са вараинатите за установяване без зелена карта?

# 2 814

И какви са те? Би ли споделила с изстрадалата аудитория  Party какви са вараинатите за установяване без зелена карта?
Бас хващам, че за брак с гражданин си мисли, ама и това вече не е както по филмите.

# 2 815
  • София
То след брака става като по филмите, ама на ужасите.

# 2 816
Да, особено ако пича дръпне един кредит и се покрие, филма започва. Laughing

# 2 817
Да, жалкото е, че повечето хора си мислят подобно нещо, то де да беше така лесно, досега брат ми 100 пъти да съм го взела при нас.

# 2 818
  • Down south
Твоят брат, моята сестра и десетки в нашата ситуация.
На теория може и да звучи лесно, но практически не е, още повече към днешна дата.

Да видим какво ще сподели, ако реши, момичето, чието мнение предизвика коментариите в това отношение.

# 2 819
  • Down south
По-добре едва ли би могло да бъде казано  Joy

Общи условия

Активация на акаунт