Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 824
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, възможно ли е някой да ми помогне?
Ей сега подадох документите, за първа година ми е. Не съм сигурна дали наистина съм подала...
След като попълних всичко и натиснах "Submit" просто ме прати тук:
http://i36.photobucket.com/albums/e44/g992/bg%20mamma_zps8giirhxp.png
Тоест същият формуляр с попълнените от мен неща.

Какво да правя сега? Не виждам какво трябва да натисна.
Сигуно е глупав въпрос, но не можах да намеря информация, а и намам време да търся много, че имам само около 2 часа до края на подаването.
Ако всичко е минало наред, при submit ще ти изпише нещо от сорта на това, че ти пожелава успех и че твоя номер е ...
Ако не си имала такъв текст, нещо не е станало както трябва

# 466
Ако всичко е минало наред, при submit ще ти изпише нещо от сорта на това, че ти пожелава успех и че твоя номер е ...
Мерси!
Махнах adblocker и ghostery и на следващия опит ми показа бутони, които явно са били блокирани от тях.

Сега ми дава "Submission In Progress" и чакам.

# 467
Мерси!
Махнах adblocker и ghostery и на следващия опит ми показа бутони, които явно са били блокирани от тях.

Сега ми дава "Submission In Progress" и аз проверявам с бутон "Check submission" от няколко минути. Предполагам е нормално да отнема време?
Не знам, при мен става веднага. Остави го да си мисли, дано да мине.

# 468
  • през девет планини в десета
и при мен "мисли" вече 10мин....при теб стана ли?

# 469
Здравейте, възможно ли е някой да ми помогне?
Ей сега подадох документите, за първа година ми е. Не съм сигурна дали наистина съм подала...
След като попълних всичко и натиснах "Submit" просто ме прати тук:
http://i36.photobucket.com/albums/e44/g992/bg%20mamma_zps8giirhxp.png
Тоест същият формуляр с попълнените от мен неща.

Какво да правя сега? Не виждам какво трябва да натисна.
Сигуно е глупав въпрос, но не можах да намеря информация, а и намам време да търся много, че имам само около 2 часа до края на подаването.

Аз имах същия проблем и прочетох в интерент, че е от Google Chrome. Пробвай с Internet Explorer, при мен стана много бързо с IE.

Аз подадох тази година за първи път. Успех на всички!  Peace

# 470
  • Sunshine state
Не мога да не пусна един коментар относно дискусията, която се вихри по повод облеклото. На интерюто се явихме съвсем нормално бих казала облечени. Аз бях с дънки и блуза, мъжът ми и той така. С нас имаше и други хора и никой, абсолютно никой не беше с фраг или костюм. И като гледам служителите просто как ги интересува... То въпросното интвервю е няма и 3 минути с всичко на всичко 3 въпроса и се провежда в нещо като телефонна кабинка. Служителите не ви и виждат от кръста надолу. Не казвам, че е редно да се пляснете по джапанки, ама пък и чак костюми...
Тук се водим едно от най - богатите градчета във Флорида и в хотела, в който работя е с един от най - изисканите ресторанти в града. В ресторанта идват гости съвсем нормално облечени - и с костюми, и с голф бермуди. Никой никога не е бил върнат. Може би зависи от местоположението, но и аз имам впечатление, че не се отдава голямо значение на облеклото. Определено не ходят като дрипльовци, съвсем нормално облечени хора. За корпоративните срещи не мога и дума да кажа, понеже на такива никога не съм присъствала, нямам и намерение да присъствам.  Laughing

# 471
Аз съм от Интернет експлорер...Може би, защото вече текат последните часове и е натоварено....

# 472
Хора, заради такива работи с приемането на апликейшана няколко пъти в темата се беше доуточнявало, че подаването на апликейшана в последния момент не е препоръчително. Поне ако се обърка нещо има време да се поправи ако е навреме.  #Crazy

# 473
  • Sunshine state
Аз съм от Интернет експлорер...Може би, защото вече текат последните часове и е натоварено....
Това е възможно най-бавният браузър. Свали си модзила или гуугъл хром.   Peace

# 474

Да, може и така да е. Аз подадох в петък и доста време почаках, а все изписваше "Submission In Progress" и на момента, в който пробвах с IE веднага ми излезе номера. Затова евентуално може да пробваш с друг браузър (Mozilla Firefox например), за да си сигурна поне че не е от браузъра, а от системата им.

# 475
Здравейте!
И аз подадох за първа година и имам едно въпросче. Този гарант, на който трябва да дадем адреса, задължително ли трябва да е в същият град, в който сме решили да отидем или може и да е в друг град или щат?

Благодаря и успех на всички! Simple Smile

Хм, кога се дава адрес на гарант? Имам предвид, че в апликейшъна не срещнах такова поле?
Дали не съм объркала нещо?
Снимките ги направихме във фотографско студио, за по-сигурно.

Това за гаранта е чак евентуално, ако те изтеглят и отидеш на интервю.Simple Smile Просто питах информативно, за да знам към кои познати да се обръщам, ако се наложи. Simple Smile

# 476
Наистина е от браузера. Веднага стана с Microsoft Edge, преди това чаках близо час с Chrome и нищо.
Сега само се притеснявам да не се окаже, че ми е приело документине и с Chrome, но не ме е препращало на "Entry Received" страницата, че ще се окаже нарушение на правилата.

# 477
Ние тази година доста се забавихме със снимките,понеже не мога да разчитам на собствено производство едва в петък вечер се снимахме и в събота сутрин попълнх,винаги ползвам Google Chrome и нямах проблем,но все пак днес е последен ден може и да забива.

# 478
Стана. Просто затворих прозореца и въведох данните наново. Няма double entry тъй като няма два confirmation numbers...успех на всички...

# 479
Наистина е от браузера. Веднага стана с Microsoft Edge, преди това чаках близо час с Chrome и нищо.
Сега само се притеснявам да не се окаже, че ми е приело документине и с Chrome, но не ме е препращало на "Entry Received" страницата, че ще се окаже нарушение на правилата.

Това вече няма как да го знаем. Според мен не е нарушение на правилата, защото в инструкциите пише: "If you did not receive a confirmation number, your entry was not recorded."

Общи условия

Активация на акаунт