Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 563
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 010
Пробвах всякакви варианти и без име също... все е невалиден номер. Хм...

# 2 011
  • offshore & overseas
По принцип ако има грешно въведени данни, с-мата посочва КЪДЕ. При мен така стана, защото първоначално въведох грешно името на лъвю. Поиска ми да ревизирам точно името.

# 2 012
  • offshore & overseas
ВикториА, дай принт скрийн (без данните), да видим какво би могло да бъде. Май е същия проблем като при Eva [Cassidy].

# 2 013
  • Scotland
Ми аз не се имам за стара, септември навършвам 42. И тепърва мисля, че животът е пред мен. hahaha

Но лъв ми, който през август става на 41, бил стар да започва отначало. Ядове ще се берат с него (то не че тук е гладко), но няма да се даваме, я. Mr. Green
НаЩе мъжове са набори  Mr. Green

# 2 014
В този случай странното е, че не показва къде е грешката, а че е невалиден номера. Полетата си седят без червени сигнали.

# 2 015
  • Sofia, Младост 3
Благодаря ти  Hug
Ето го пустото нещо, чета и в алл.бг имат същия проблем доста хора, други години по един, най-много двама загубени в кодовете има  Laughing и с малко пооглеждане се справят, а сега си е друга работата , нещо са ни рязали ли, сайтът ли умрял  Laughing

The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

# 2 016
  • offshore & overseas
В този случай странното е, че не показва къде е грешката, а че е невалиден номера. Полетата си седят без червени сигнали.
Да, това е странното. При мен имаше и червен сигнал (поле, оградено с червен цвят).

# 2 017
  • offshore & overseas
Благодаря ти  Hug
Ето го пустото нещо
Скрит текст:
, чета и в алл.бг имат същия проблем доста хора, други години по един, най-много двама загубени в кодовете има  Laughing и с малко пооглеждане се справят, а сега си е друга работата , нещо са ни рязали ли, сайтът ли умрял  Laughing

The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Такааам, на мен това ми даваше, когато сайтът беше претоварен. Продължавай да опитваш, явно в определени зони още се проверява интензивно. Още не си пробила системата.

# 2 018
  • Sofia, Младост 3
Да, същата работа - няма червено, просто отказва да приеме данните, сякаш не съществува изобщо такава регистрация.

# 2 019
  ESC Home
 Warning: The information entered is not valid.

Ей, нервичките ни покъсва този надпис.

# 2 020
  • offshore & overseas
Ми аз не се имам за стара, септември навършвам 42. И тепърва мисля, че животът е пред мен. hahaha

Но лъв ми, който през август става на 41, бил стар да започва отначало. Ядове ще се берат с него (то не че тук е гладко), но няма да се даваме, я. Mr. Green
НаЩе мъжове са набори  Mr. Green
ooooh! ooooh! ooooh!
То си е явно бъг на набора това отношение. Макар че твоят е една идея по-склонен, чини ми се. Joy

# 2 021
  • offshore & overseas
Eva [Cassidy], ВикториА, вие просто още не сте пробили с-мата. Изчакайте малко и проверете пак.  Hug

# 2 022
Здравейте и честито на всички късметлии! Желая успех и щастие в новото начало!  Hug
За съжаление и на мен ми изписва The information is not valid, дори когато попълвам данните при забравен номер. Всички данни са сверени и пак не иска да ме допусне системата.  newsm78

# 2 023
Опитайте с друг браузър. Или на мобилно устройство. Ако не стане - пишете на някой лично с годината на раждане, номера и фамилията, той да провери, информацията не е чак толкова лична според мен. Simple Smile

# 2 024
  • Варна
Миналата година имаше някои, които не успяваха да проверят и накрая имаше и изтеглени.Дай Боже да имате късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт