Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 448
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Sofia, Младост 3
Успях да видя и аз резултат - НЕ и за двама ни  Crossing Arms
Няма отказване - октомври отново  Laughing

# 2 221
И аз да се разпиша...И тази година си оставаме с пръст в уста!Вече 14год.участваме с моя съпруг и нищо ново!Много ми е тъжно😢
Но,както казва мъжа ми:"Може да е за хубаво,че не ни изтеглят!"..съдба😢
Успех и здраве на всички!🍀🍀🍀

И мене всеки с тази фраза ме успокоява. И все пак сумати народ замина, а ние все от хубаво си седим в л*****а  с извинение  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 2 222
И там не е лесно, повярвайте ми. Въпросът е, че получаваш съвсем други възможности за реализация. Да сме здрави всички, ще стане все някога!  Hug

# 2 223
На есен с песен,отново!Хубаво лято на всички!!!😊😊😊

# 2 224
И аз успях да видя резултатите, за съжаление никой не е избран Sad  Cry 10г. опити и ще продължавам. ooooh!..
Успех в новото начиние на всички спечелили .  Peace

# 2 225
  • offshore & overseas
Мяуче,аз познава такива за спорта,казвам им го в очите,но....
Въпросът е, познаваш ли такива, които са участвали уж за спорта, но са и спечелили и без дори да се замислят, казват, о, печалба от лотарията, обаче аз съм над тия неща. Аз не познавам.

Самите ние през 2003 г. участвахме "на майтап", но и заминахме. Историята я знаете, дансъ повтарям. Laughing

Та, много ми е съмнителен изтегленият, със свободните си съчинения. Twisted Evil

# 2 226
И при мен 2 отказа, след 3 дневно неведение. Sad . Общо взето и invalid-ите сме аут.

# 2 227
  • Tам през Атлантическия океан
BigCityNights Wink е уловил доста от нещата тука  Wink
Разбирам го , предполагам е бил без сем . , приятелка  Wink

Имаме мн добър приятел
останал тук след бригада , заедно а нас печели ЗК  Peace
Живя тук 11 години преди се върне в БГ , даже и гражданство не си взе (което според мен бе глупаво , но то ва си е негов избор)
Еми според мен , от страни живееше скучно  Crazy работа , вкъщи , сериали ако излизаше излизаше с мъжа ми  Grinning или нас или ни е идвал на гости. Просто си нямаше среда  Rolling Eyes
При нас е различно мъж , жена деца  Mr. Green лудница контакти с др. сем с деца , понякога ни е зор но никога пък не ни е скучно  Laughing

Сега този познат си е в БГ има много добра платена работа , живее в София , още си е ерген  Wink
вярвам му че е Ок и по-добре там  Peace

Да , на първо поколение емигранти им е 'трудно'  Wink
просто нямат и на някои мн. им липсва средата , приятели общуване , излизане, социалните контакти Wink
Местните си ги имат тези неща приятели от у-ще , съседи  (от деца ) , роднини ..... виждам ги хич не им е скучно и знаят как да се забавляват.
Новодошлите също могат да си направят среда , просто е нужно време а и е малко по-различно  Grinning това е  Grinning

# 2 228
  • София
Мяуче,не познавам такива,но и по добре.
Много съжалявам че се измъчихте с това чакане,на есен с песен

# 2 229
  • Down south

Цитат
Въпросът е, познаваш ли такива, които са участвали уж за спорта, но са и спечелили и без дори да се замислят, казват, о, печалба от лотарията, обаче аз съм над тия неща. Аз не познавам.

Самите ние през 2003 г. участвахме "на майтап", но и заминахме. Историята я знаете, дансъ повтарям. Laughing

Та, много ми е съмнителен изтегленият, със свободните си съчинения. :
Имам познати от Варна, преди години, може би беше 2002, бяха изтеглени, но не предприеха нищо. След това решиха, че пак ще участват и след години бяха изтеглени отново. Беше преди няколко години, когато за големите номера свършиха визите. Бяха голям номер и не стигнаха до визи.
Амбицираха се и миналата година родителите са дошли с туристически визи, децата са в България. Мисля, че в момента са нелегални  ooooh!

# 2 230
  • offshore & overseas
#Crazy

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 17:56 от Мяуче

# 2 231
  • Beyond the stars
Леле, ако в САЩ ви е скучно, то в БГ освен чалгата и циганията като забавление да ви липсва друго не виждам  ooooh! ooooh! ooooh! За мен САЩ всичко си има, толкова много щати, климати, тип природа и т.н. има място за всеки вкус  Rolling Eyes

И все пак на който където му харесва там да седи. От друга страна хубаво е да има и такива хора на които НЕ им харесва в САЩ. Без тях БГ щеше да остане празна  hahaha

Но!  Naughty и аз съм искрено потресена, че отнемат шанса на хора, които наистина го искат  #2gunfire и такива от сорта на ДА СИ ПРОБВАМ КЪСМЕТА са за убиване  #Cussing out

На мен винаги ми е била интересна теорията как в България "можем да се забавляваме" , а еди къде си - не. И под забавление се разбира- на маса и върху маса  Laughing А това, че там имат милиони варианти за забавления - музеи, паркове, лунапаркове, театри, огранизирани мероприятия квартални и фирмени разни - никой не го отчита.  Peace
Съгласна съм, че много зависи на какъв етап от живота си и какво разбираш под "скучно" и "забавно".  Wink

# 2 232
  • offshore & overseas
Съжалявам за многото HAS NOT BEEN SELECTED от последните страници. Прегръщам ви, момичета!!

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 18:00 от Мяуче

# 2 233

На мен винаги ми е била интересна теорията как в България "можем да се забавляваме" , а еди къде си - не. И под забавление се разбира- на маса и върху маса  Laughing А това, че там имат милиони варианти за забавления - музеи, паркове, лунапаркове, театри, огранизирани мероприятия квартални и фирмени разни - никой не го отчита.  Peace
Съгласна съм, че много зависи на какъв етап от живота си и какво разбираш под "скучно" и "забавно".  Wink

Разбира се само българите могат да се забавляват, ние сме най-най, а че другите са на светлинни години от нас - боб да ядат.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral За мен няма значение на колко си години и на какъв етап от живота си. Това идва от цялостния манталитет - Бай Ганьовщината трудно се изкоренява. На този етап българите сме възможно най-БЕЗкултурни (ако разбирате какво имам в предвид) ooooh! и мирогледа на доста не стига по-далеч от носа. Да си го кажем направо - ограничени.  bowuu И на подобна възможност като да живееш, да опитваш различни неща и да се развиваш в САЩ идат и се изплюят...  ooooh!  Tired Tired Tired Колко мъка има по тоя свят направо.

П. П. Нали знаете, че говоря "генерално" и не визирам никой конкретно, освен въпросния господин, дето се изцепи, че му било скучно Mr. Green Дай си ти късмета, на нас хич няма да ни е скучно!  Naughty

# 2 234
  • offshore & overseas
Той може би не говори за забавление, а за живот без тръпка, без авантюра, без смисъл и без цел. Явно му трябва жена... и деца. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт