Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 436
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
@ Жълто цвете,
Странно ми се струва, че не иска да разгледа?
Студентите на бригади живеят в не много приветливи условия, работя много и нямат много свободно време, така че не е изненадващо, че не му е харесало.

Но живота тук не е само това, опитай се да го убедиш да поразгледа, ако не за друго, за обща култура.

Не е заради липсата на удобства, сигурна съм. Peace Дете на наши близки (също момче) беше миналото лято и той на бригада и каза, че всичко му харесва и ако може да отиде там легално, въобще няма да мисли. Връстници са със сина ми, но имат различно светоусещане просто.

# 2 251
  • ES
Абе, хора, чужбината не е за всеки! Има хора колкото и уреден да им е живота навън не успяват да се адаптират и все ги тегли към Бг.

# 2 252
Пепи, успокой се бе любов  Mr. Green
Еднo has not been selected не трябва да те кара да откачаш. Не говори с лошо за родината си, моля! Wink

Тоя па Joy Joy Ти да мълчиш, с тебе на лично ще се разправяме  Naughty Аз съм си спокойна  Hug А тва за родината ква връзка има с мен, аз така или иначе не живея в БГ.  Praynig

Ясно ми е, че има всякакви хора. Аз лично преди години бях от тези които бяха невъзможни да се адаптират и все ме теглеше към БГ! Беше голям рев, голяма мъка и чудесии! Но това беше в тинейджърските години и признавам, че тогава наистина мислех за купони и глупости.

Знам даже и едно момче, което и то постоянно си ходеше в БГ, а живееше в САЩ. И той много го влечеше БГ, а като порасна и се осъзна сега не иска и да чуе за БГ.

И все пак, ДА. Има хора, които НИКОГА не се интегрират. Няма лошо! Всеки знае за себе си!

АмАХА  Joy не ми интерпретирайте думите грешно, моля ви се.

# 2 253
# 2 254
Има ли изтеглени, след „невалидни” данни?

# 2 255
Има ли изтеглени, след „невалидни” данни?

За момента само греди удрят и те, за съжаление или не.  Shocked

# 2 256
Нелегално пребиваващите,  как преживяват там? Имат ли някакъв шанс да станат легално пребиваващи? Също, емиграция към Канада и после САЩ? Как стават нещата, по лесно ли е?

# 2 257
Преживяват като работят на места...където ги вземат за не много пари. И могат да се легализират - като се оженят/омъжат за американски гражданин.
Но пък съм чел истории за нелегални, които живеели по-добре от легалните, колко е вярно вече е друг въпрос, но като нищо може да има и такива случаи.  Shocked

# 2 258
  • Tам през Атлантическия океан
Нелегално пребиваващите как преживяват там? Имат ли някакъв шанс да станат легално пребиваващи? Също, емиграция към Канада и после САЩ? Как стават нещата, по лесно ли е?
сега с Тръмп изключено !
Освен ако не се оженят за американци.

Имаме познати молдовци дошли тук с раб. виза и останали
и трите им деца са родени тук , справят се но никак не им е лесно.

Цитат
Но пък съм чел истории за нелегални, които живеели по-добре от легалните, колко е вярно вече е друг въпрос, но като нищо може да има и такива случаи.
Такива случаи не знам , нито съм чувала.

Сега с политиката на Тръмп доста пребиваващи нелегално тук  живеят в напрежение.

# 2 259
Как откриват сметка, наемат жилище? Въобще, какъв живот водят? Дори да се оженят за американски граждани, не ги ли санкционират? Три деца? Shocked Застраховка имат ли???

# 2 260
Как откриват сметка, наемат жилище? Въобще, какъв живот водят?

Е то се предполага, че трябва да е влязал легално тоя човек. И си 'пердаши' с вече откритата сметка. Ако са преминали вече границата нелегално нямам идея какво правят, без сметки и кредитни карти си джиткат, чакат да им се плати на ръка, а дали ще стане е Божа работа.

# 2 261
Ситуацията на нелегалните в момента се променя не с дни, а с часове. Не се знае каква ще е след две-три години. Доскоро нелегалните, които на никого не пречеха - не се занимават с незаконни дейности, тихи-кротки, работят, децата им си ходят на училище, плащат си данъците и т.н., общо-взето не ги закачаха, защото не бяха приоритет, при наличие на два милиона криминално проявени незаконни имигранти. С новия президент това започна да се променя скоростно, другия януари ще има отчети какво реално е било направено, за момента има само крещящи новини от някои канали.

Канада и САЩ имат (все още, скоро може и да нямат) преференциални спогодби за движение на работна ръка, така че имиграцията през Канада не е невъзможна, макар и да не е е автоматична. Но ако някой може да събере точки за Канада и да се устрои успешно там, това ще е само от полза за евентуално прехвърляне след това в САЩ.

# 2 262
Как откриват сметка, наемат жилище? Въобще, какъв живот водят? Дори да се оженят за американски граждани, не ги ли санкционират?

тези които имат ССН
могат и сметка да си отворят и жилище да си наемат
данъци също плащат.

Познатите ни са self employed.

# 2 263

Е то се предполага, че трябва да е влязал легално тоя човек. И си 'пердаши' с вече откритата сметка. Ако са преминали вече границата нелегално нямам идея какво правят, без сметки и кредитни карти си джиткат, чакат да им се плати на ръка, а дали ще стане е Божа работа.

И като имат някакви документи как не ги засичат тогава аз това винаги съм се чудила  Rolling Eyes Знам за едни нелегални бг-та си живеят разкошен живот във Флорида. Откъде бе  Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Чудо

# 2 264
Скрит текст:

И като имат някакви документи как не ги засичат тогава аз това винаги съм се чудила  Rolling Eyes Знам за едни нелегални бг-та си живеят разкошен живот във Флорида. Откъде бе  Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Чудо

Така само ти изглежда ,
 какво им коства това те си знаят  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт