Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 379
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 325
  • В две мънички очи...
E явно детето ще започне първи клас в България .... не сме избрани

# 2 326
  • София
Миглена заслужаваш я момиче bouquet

# 2 327
Е, аз не бих казала че го мисля толкова. Аз и сега си пътувам из щатите, къде ли не. Просто си мисля, че имам по добри перспективи ако спечеля ЗК...

# 2 328
So Lucky* - за теб ме е яд, признавам си. Не съм стискал достатъчно силно палците. Sad

# 2 329
So Lucky* - за теб ме е яд, признавам си. Не съм стискал достатъчно силно палците. Sad
Ти си виновен знаех си аз. Laughing
Нищо. Дано има втори тотошанс.

# 2 330
  • София
А дано!

# 2 331
  • Scotland
Дано, ама не ми се вярва, защото пък втора поредна година  newsm78 Абе ще си пишем тук, ще си мечтаем, пък каквото такова  bouquet Миглена, браво  bouquet Аз разсъждавам по същия начин, абсолютно всичко, което силно съм пожелала, ми се е случило. Има едно -две неща, които не станаха, но сега, от дистанцията на времето, разбирам, че е по-добре така  newsm78 Та, в този смисъл, се чудя, дали пък не изтеглянето не е за добро. Ама пуста мечта, искам да проверя лично  Mr. Green

# 2 332
  • София
Ще замре темата,мечтите не. Praynig

# 2 333
  • Scotland
Ще замре темата,мечтите не. Praynig
Естествено, че ще замре  Grinning Нормално е. Ще се оживи в края на септември и през целия октомври  Mr. Green

# 2 334
абсолютно всичко, което силно съм пожелала, ми се е случило.
Силата на привличането. Wink

# 2 335
Тази година пробвах силата на привличането, купих си книгата, изчетох я, пробвах всичко което е
написано да го направя и общо взето голяма ми
беше надеждата...но HAS NOT BEEN SELECTED ...in my face :/

# 2 336
Тази година пробвах силата на привличането, купих си книгата, изчетох я, пробвах всичко което е
написано да го направя и общо взето голяма ми
беше надеждата...но HAS NOT BEEN SELECTED ...in my face :/
Някои неща стават бавно. Книгата е много въздействаща. Просто може би, за момента, отблъскваме тази мечта. Нали знеш, че не трябва да си казваш „защо не спечелих, искам го”, а „аз ще спечеля, знам го”, но да идва отвътре и да го вярваш.
П.П. За тези, които не вярват, да им кажа - след време в тази тема ще се пише, че едно момиче толкова силно е вярвало, че ще спечели и взе, че стана.. На накой ще му се вижда като легенда, но аз ще следя темата и ще съм тук да потвърждавам. Wink Сега може да ми се присмиват на оптимизма (който знам, че е много далеч от реалността Simple Smile ), но ще дойде ден, в който ще спечеля. Само дано е скоро. Пък може и второ теглене да има, кой знае. Simple Smile

# 2 337
  • Варна
По повод споменатата поща по-назад в АБВ, не е там проблемът.Аз също ползвам тази поща.Една година, когато имаше допълнително теглене получих на нея мейл с покана да си проверя пак дали не съм изтеглена.Е, не бях, но ето че пощата не е проблем за дисквалификация.

Аз вчера си приказвах с моята сестра и тя ми казва, че като вземе ЗК след интервюто, искала да подава петиции за нас и за майка ни.Но за там знам, че се чака 10-12 години.От една страна след толкова години дъщеря ми ще е към завършване на средното си образование/ да сме само живи и здрави/, та може би за нея ще е шанс голям.От друга мисля, че такава петиция може да ми е спънка за в бъдеще за тур. виза, ако искам да посетя сестра ми, а аз ще искам, може би ще има и повод за това.
Вчера се зачетох за процедурата с петициите, ей така за информация.
При сестра ми иначе не знам сега как и къде ще бъде на интервю, тя някъде чела за някаква друга процедура за вземане на ЗК.Пратила съм я да чете при Саймън и в нашето Ол.бг, че тя е с валидна студ. виза, но пък завършва след дни и ще я удължава или със стаж или ще вземе още един допълнителен клас, за да си е там легално и да не се налага да си идва до България.Иначе в сайта на лотарията са ѝ писали май явяване в Кентъки, защото си е писала адреса в Щатите.Предполагам, че из тези форуми ще има и такива с нейния случай или подобен.А вероятно може и да звънне да ѝ кажат процедурата  newsm78

# 2 338
Море, щом е сменила статута си в САЩ, тя реално няма валидна виза и не може да напусне страната с гаранция, че ще се върне. Не знам доколко реално е и вечното удължаване на статута й, но ако се окаже, че има възможност да е в такъв до излизането на интервюто й, това е най-добрият вариант. Спонсорирането за родител е бърза и лесна процедура. Проблемът е, че тя може да спонсорира само теб, а не цялото ти семейство. Лично решение е, дали сте склонни да получиш зелена карта след 12 години и след известен период разделение, да подадеш петиции и за тях.

# 2 339
  • Варна
Лена, тя в момента си е с легална студентска виза, която още не е изтекла.След завършването има право съвсем легално на 1 година стаж/ всички чужд. студенти имат такова право като завършат, а тя се дипломира след седмица/, с което ще удължат статута ѝ.По същия начин може и има право на допълнителен клас/ ще си го заплати/.Това са легални възможности и тя няма да остане без статут със сигурност в следващата една година и нещо.Което ѝ осигурява време да си се яви и на интервюто, а тя е и с малък номер 8***.
За петициите не съм съвсем сигурна, но четох в Ол.бг. че има право да спонсорира майка ми и отделно мен, а във формата се вписва и семейството на сестрата/ брата и те също вземат виза.Разбира се, ако това не отпадне.Има даже и актуални примери във въпросния форум.Ако до тогава не махнат петицията, че нищо не се знае, нали имаше предложения да отпада, бях чела за това.

Общи условия

Активация на акаунт