RYANAIR - 4

• 111 305
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мисля, че децата до 14 г не се чекират онлайн, а само на място.
Прочетох и предната тема за Раян еър, и там никой не е писал нищо за он-лай чекиране на деца родени след 2000 година, и никой не споменава за чекиране на място. Странно, не може да не са пътували такива деца?!...
Миналата седмица пътувах с две деца - на 3 години и на 14 години. И двете ги чекирах онлайн

В профила на "водещия" има да се добави спътник. Там първо трябва да се добавят спътниците - семейство, колега, приятел. Като се добавят данните на детето - имена, рожденна дата, номер на докумет, след това ще можете да направите чекирането. в добавянето на рожденна дата има до 2016 г.

# 211
Пак да Ви попитам: Когато правих резервация за полет до Барселона съм вписала имената си и тези на съпруга ми на български език. Дали системата ще ми позволи при чекиране да впиша имената ни на английски език или автоматично ще ги попълни на български? И изобщо дали това ще ми създаде проблем по летищата? Благодаря!

# 212
Опитвам се да въведа данни за водещ и после фамилия надолу, пак излиза някаква година "15", много се излагам, аз ли съм толкова тъпа или наистина сайта им нещо му става. За мен успях да си въведа годината, после изобщо не подава друга опция освен "15"
нали тук въвеждам: myCompanions

# 213
Ако сте с ръчен багаж, час и 15 минути преди полет са достатъчни  Peace

Бординга приключва 30 мин преди полета и после ще хванете опашката на самолета. Simple Smile Пише го и на бордната карта. Народ има достатъчно на летището, така че 2 часа са си напълно оправдани.
Всъщност- да- без голям багаж една идея по- бързо се случват нещата.

# 214
  • София
Ако не греша  - бордингът започва (а не завършва) 30 минути преди полета.  Peace

# 215
Ако не греша  - бордингът започва (а не завършва) 30 минути преди полета.  Peace

За Раян грешиш.  Peace

Отделно има пост на служител на чек ина по напред в темата, който казва, че Раян си спазват много стриктно времето за бординг.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935189.msg33725183#msg33725183

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 16:30 от Анонимен

# 216
Опитвам се да въведа данни за водещ и после фамилия надолу, пак излиза някаква година "15", много се излагам, аз ли съм толкова тъпа или наистина сайта им нещо му става. За мен успях да си въведа годината, после изобщо не подава друга опция освен "15"
Според мен когато си купувала билетите си избрала грешен тип билети. Пиши в чата и помоли да ги коригират

# 217
  • София

Дай Print Screen на това където опитваш да въвдеше тъй като аз лично нещо не успявам да те разбера.

# 218
  • София
Аз имам технически въпрос - въвеждам в придружители данните на майка, чиято лична карта е безсрочна, но не ми дава опия за продължа, без дата на изтичане на документа? Моля за помощ! bouquet

# 219
Смених браузъра.... Mr. Green, сега си отваря всичко, успях да си въведа данните за пътуващите, да видим нататък дали докарй всичко ще се получи. Благодаря за съветите  Heart Eyes

# 220
  • София
Аз имам технически въпрос - въвеждам в придружители данните на майка, чиято лична карта е безсрочна, но не ми дава опия за продължа, без дата на изтичане на документа? Моля за помощ! bouquet
Въведи каквато и да е бъдеща дата. Миналия месец правих чекин на възрастен човек, питах в чата им как да процедирам и това беше отговорът.

# 221
Ако не греша  - бордингът започва (а не завършва) 30 минути преди полета.  Peace

Грешиш. Тествано е вече. Simple Smile

# 222
На мен много пъти ми се е случвало бордингът да почва наистина 20-30 минути преди полет

# 223
  • София
Здравейте, мами.
Искам да ходя във Валенсия догодина, май месец. Много се чудя дали да резервим от сега или да чакаш още. Мислите ли, че раян еър ще пуснат и за април-май евтини полети, дали ще запазят тази тенденция с полети за 10-20 евро, Какво ще ме посъветвате?
Нали знаеш, че е трудно придвижването от Кастейон до Валенсия?
Защо? Sad

# 224
  • София
Имам имейл от днес следобяд,че считано от 1.11 онлайн чек ин за клиентите, които не са си закупили места предварително, ще започва 4 дни преди полета и ще завършва до 2 часа преди полета.Вече започвам да се замислям дали да не купя места и да не се вълнувам повече?

Общи условия

Активация на акаунт