Моля за съвет

• 7 541
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Той ми предложи да отидем при тях. Не е настоявал,аз просто се съгласих,защото не виждам лошо да се забавляваме. А това,че очаквах нещо повече явно си е мой проблем.

# 16
Не го блокирай, не го търси- игнорирай го. Взе едно за теб е нищо.  Peace

# 17
Какво да направя сега,да го блокирам и премахна отвсякъде? Или това ще покаже,че се дразня

Защо ще го блокираш, какво е направил толкова. Като му се доправи секс, пак ще ти звънне.

Твърде лесно и бързо пускаш, а психиката ти явно не е за такъв тип отношения, щом от най-малкия жест се влюбваш. С какви мъже си била преди, че толкова лесно се замайваш от направена закуска? Иначе какво, след секс те прогонват от къщите си ли? Confused

# 18
Нее,имах дългогодишна връзка. Както и да е. Притеснението ми е дали не направих грешка като правихме секс толкова рано и той заради това да не ме търси сега

# 19
Нее,имах дългогодишна връзка. Както и да е. Притеснението ми е дали не направих грешка като правихме секс толкова рано и той заради това да не ме търси сега

Чувала съм за семейства, започнали след секс на първа среща. Но повече съм чувала за съжаления след подобно изпълнение.

Не каза колко време не ти се е обадил. Преди колко време се случи, да не е от тази сутрин. Laughing

# 20
  • София

Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?
Защото си прекалено лесна.
Защото мъжете губят интерес, когато жената им се завира в ръцете и бърза да вдигне крака.
И защото, явно, не си някаква обиграна тигрица в леглото, която да му разкаже играта, че да те потърси поне като забавление.
Дори и да ти харесва един мъж, остави го да потича подире ти, така и за него е по- интересно, а и ще се поопознаете като хора.

# 21
В дългогодишната ти връзка явно не си била глезена и обгрижвана достатъчно.
Каквото станало-станало, не може да промениш нищо. Ако искаш секс без ангажименти- направи го, ако искаш връзка с някого си опичай акъла как да се държиш. Живота си е твой  Peace

# 22
Е,хайде ,сега,голямата драма,че си вдигнала краката !
Прави се ,че ти не го търсиш ,а не обратното. Ако ти се обади-Ок,ако не -не го изживявай толкова!

# 23
  • София
Aвторката - на колко години сте и колко време е минало от заветната нощ? Не го блокирай, трий и т.н., защото с това само ще му покажеш, че ти пука за него и си му ядосана и сърдита - т.е. само ще му начешеш егото още повече и ще разбере, че имаш чувства повече от "единия секс". Игнорирай го - не го търси, не му пиши, не блокирай и не трии профили и т.н. Дръж се все едно никога не си го познавала. Ако ти се обади го попитай с какво толкова е бил зает, че чак сега се сеща за теб и като поиска среща му кажи, че си имаш други планове и ако ти остане време някой ден ще му звъннеш, да види какво е чувството да си незначим за някой и да си му за помежду другото.

# 24
Благодаря ви! Така и ще направя! Просто ми е малко трудно,защото наистина го харесвам

# 25
Както се държиш със себе си, така ще се държат и мъжете с теб. Като искаш връзка показвай интерес, но се дръж на ниво.  Peace

# 26
Лесни жени не срещам, по-често са оглупели. Замайва им главата някой убавец, лягат си с него и после се тръшкат защо не им звъни.
Не е проблемът, че си спала с него, проблемът е, че ти си искала да излизате и да пробвате да имате връзка. Той явно е искал само да спите заедно, постигнал е целта и чао. Единственото, което трябва да правиш в бъдеще, е да тестваш мъжа, преди да правиш секс с него. Ако ти е само за едното забавление, няма да ти пука ще се повтори или не. Когато се усетиш, че ти пука, провери дали и на него му пука. Спестява излишни нерви.
 Авторке, ако това ще те утеши, двама мъже  са ме преследвали със седмици с намерение да ме вкарат в леглото си. Единият го разкодирах веднага, нямах интерес и го оставих да си ме ухажва и да ми сваля звезди. Другият обаче наистина ме беше заблудил, че ме харесва. Излизах с него, запозна ме със сестра си, то не беше внимание, то не беше чудо. Поиграхме си малко на чичо доктор и човекът потъна. Беше срещнал друга. Тогава пък някой ми каза, че грешката е моя, защото съм го разигравала твърде дълго.  hahaha Така че няма гаранция, че ако му откажеш секс на първа среща, ще се влюби в теб до десетата и ще го респектираш. Но пък ще си спестиш мъката да се окажеш "лесна" и "употребена".

# 27
Аз бях много резервирана доста дълго време. И когато реших отново да се отпусна пред някого,това се получи..

# 28
Голяма работа.  Hug

# 29
Сигурно е така. А защо бяхме на вечеря и после се запознах с приятелите му? Едва ли не ме представи пред тях,защо си губи времето не знам
Защото си бройка- поредната.
Келешите обичат да си ги броят- мацките еднодневки.
ПП. А, може и друго да е- поканил те е на вечеря, запознал те е с приятелите си, щото е мислил, че не си от тия, дето си лягат за едното ядене и пийване.
Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?

Е как защо. Защото си лягаш веднага на първа среща. Това си е твоя работа, но нима очакваш нещо друго?
Може и да има случаи да се получи нещо, но са изключения.
Може би мъжете мислят, че не си заслужава връзка с такава жена, защото щом толкова лесно ляга, така и ще легне лесно с друг, дори и да имат връзка с нея.

Общи условия

Активация на акаунт