Моля за съвет

• 7 541
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Сигурно е така. А защо бяхме на вечеря и после се запознах с приятелите му? Едва ли не ме представи пред тях,защо си губи времето не знам
Защото си бройка- поредната.
Келешите обичат да си ги броят- мацките еднодневки.
ПП. А, може и друго да е- поканил те е на вечеря, запознал те е с приятелите си, щото е мислил, че не си от тия, дето си лягат за едното ядене и пийване.
Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?

Е как защо. Защото си лягаш веднага на първа среща. Това си е твоя работа, но нима очакваш нещо друго?
Може и да има случаи да се получи нещо, но са изключения.
Може би мъжете мислят, че не си заслужава връзка с такава жена, защото щом толкова лесно ляга, така и ще легне лесно с друг, дори и да имат връзка с нея.
Ти ще излезеш ли втори път с мъж, който ти е предложил да спиш при него на първата среща?

# 31
Скрит текст:
Сигурно е така. А защо бяхме на вечеря и после се запознах с приятелите му? Едва ли не ме представи пред тях,защо си губи времето не знам
Защото си бройка- поредната.
Келешите обичат да си ги броят- мацките еднодневки.
ПП. А, може и друго да е- поканил те е на вечеря, запознал те е с приятелите си, щото е мислил, че не си от тия, дето си лягат за едното ядене и пийване.
Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?

Е как защо. Защото си лягаш веднага на първа среща. Това си е твоя работа, но нима очакваш нещо друго?
Може и да има случаи да се получи нещо, но са изключения.
Може би мъжете мислят, че не си заслужава връзка с такава жена, защото щом толкова лесно ляга, така и ще легне лесно с друг, дори и да имат връзка с нея.
Ти ще излезеш ли втори път с мъж, който ти е предложил да спиш при него на първата среща?

Не.
Но пък не са се получавали нещата дори и с мъже, които не са ми предлагали на първа среща.

# 32
А какво ли щеше да стане ако не бях спала с него на първа среща? Той ако не е имал интерес към мен различен от секс,няма значение кога ще спя  с него

# 33
Никой не може да ти каже какво би станало. С предположения няма да стигнеш далеч. Но ако това те успокоява.

Можеш да продължиш да спиш с мъже на първа среща. Твоя си работа. Ако успееш да вържеш някой, ела и сподели. Ще ми е много интересно.
А и не забравяй, че мъжете и жените имат различно мислене.

# 34
Не се тормози.Няма как да знаеш какво е мислил за теб.Може да ти се обади,тогава бъди по-резервирана и ще разбереш какви са му намеренията.Ако не се обади,ясна е схемата.Занимавай се с приятни неща,вместо да страдаш за него.Случва се хората да се разминават,не е дошъл края на света

# 35
  • София
А какво ли щеше да стане ако не бях спала с него на първа среща? Той ако не е имал интерес към мен различен от секс,няма значение кога ще спя  с него
Никакво значение няма какво ще направиш. Ако някой е като теб, т.е. е за теб ще те харесва и обича каквато си, а ако не е, знаеш, насила хубост не става.

Просто не тръгвай отначало с големи очаквания към хората. И не мисли, че като си пишеш с някого в интернет се познавате наистина и сте си близки. Все още реалността води в отношенията между хората.

# 36
  • Варна
А какво ли щеше да стане ако не бях спала с него на първа среща? Той ако не е имал интерес към мен различен от секс,няма значение кога ще спя  с него

Я виж как правилно разсъждаваш.  Wink Това е истината. Тактики, стратегии и пр. не работят когато двама души истински се харесват и се усещат. Привличането или го има, или не, няма как да се създаде насила, колкото и да е свестен човека отсреща.
Махай с ръка и продължавай напред. Явно това не е твоя човек.

# 37
Стига си се тормозила, колко още любовни разочарования ще преживееш...

# 38
"Какво ли щеще да стане,ако......" Спри с това Wink Никога не съм ги разбирала тези планове,да излезеш с някой,че да анализираш цяла вечер или преди това,че да се чудиш и обмисляш "сега ли да си легна с него,толкова много го искам,но не,тцъ,това не е хубаво,ще ме помисли за еди си каква,та това,та онова"...Това среща ли е или психотест?! Импулс,привличане,допадане,моментно изживяване,това е.Правя това,което чувствам на момента.НО,трябва да си готова и да си понесеш последствията след това.И не тръгвай с очаквания за нещо! Планове за връзка и от сорта,ами няма как да знаеш.Може да си легнеш с него и на първа среща и да се получи нещо,а може да си легнеш с него и на десета и пак да не се получи нищо.Живота е твърде кратък за да си слагаш спирачки за всяко нещо.

# 39
Можеш да продължиш да спиш с мъже на първа среща. Твоя си работа. Ако успееш да вържеш някой, ела и сподели. Ще ми е много интересно.
Не знам колко различно мислене имат, но с моите най-сериозни приятели не сме се бавили много-много със секса. И пак ни се получиха нещата.

# 40
Не знам колко различно мислене имат, но с моите най-сериозни приятели не сме се бавили много-много със секса. И пак ни се получиха нещата.

Аз и назад казах, че има изключения.
Двама мъже са ми казвали различни неща. Единия каза, че връзка с жена, която си ляга на първа среща не би имал. Другия каза, че може и да има, но зависи от жената.

# 41
Със сигурност има такива, за които такава жена не става.

На коя среща е благоприлично да си легнеш с някого? Май класиката е трета. Тук съм чела и след 6 месеца.

# 42
Е, то благоприлично в днешно време е относително понятие.
Ама е много 6 месеца. Мъчиш и човека и себе си.  Mr. Green
1-2, максимум 3.
А тези срещи може да се веднъж в седмицата едната или в три поредни дни. Grinning

# 43
Веднъж чаках 3 месеца. То не бяха срещи, ресторанти, китки, целувки на изпращане...И накрая след цялото това чакане - трагедия. Пък бях хлътнала сериозно и ми беше трудно да приключа нещата.

# 44
  • София

Е, сериозни, колко сериозни, щом са няколко и все бивши? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт