Моля за съвет

• 7 544
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Достатъчно сериозни, по няколко години. Един ли трябва да е и докато смъртта ни раздели?

# 46
радваш се, че си имала една хубава нощ, научаваш си урока /едно много хубаво анонимно мнение и няколко неанонимни има в темата/ и продължаваш нататък

# 47
Благодаря ви много,наистина се успокоих малко и ще спра да го мисля

# 48
радваш се, че си имала една хубава нощ, научаваш си урока /едно много хубаво анонимно мнение и няколко неанонимни има в темата/ и продължаваш нататък
май не схванах това с анонимните и неанонимните :Д

# 49
А какво ли щеше да стане ако не бях спала с него на първа среща? Той ако не е имал интерес към мен различен от секс,няма значение кога ще спя  с него

Я виж как правилно разсъждаваш.  Wink Това е истината. Тактики, стратегии и пр. не работят когато двама души истински се харесват и се усещат. Привличането или го има, или не, няма как да се създаде насила, колкото и да е свестен човека отсреща.
Махай с ръка и продължавай напред. Явно това не е твоя човек.

именнооо,точно затова реших и да го направя. защото наистина го чувствах и исках и за пръв път не се замислих дали е правилно или не.
Но явно това е било само от моята страна,за другата е било само секс.. но не знам защо само при секс има гушкане,милване,целуване по челото, неща,които се правят когато има нещо повече от секс

# 50
но не знам защо само при секс има гушкане,милване,целуване по челото, неща,които се правят когато има нещо повече от секс

бил е по-любвеобвилен и гушкав  Laughing

за горния ти въпрос:

Скрит текст:
Поредната тема, в която една навила си на пръста нещо жена премисля, анализира, носи вода от девет кладенеца и хвърля боб по форуми, за да разбере на един мъж пука ли му или не му пука. А е всъщност твърде елементарно - ако му пука, ти ще си първата, която ще го разбере недвусмислено Wink

От тук нататък - каквото и да правиш или да не правиш (триене/блокиране,т.н.) има значение единствено за теб и никой друг. За него определено не е от значение и най-доброто за теб самата е да престанеш да пречупваш своите действия през неговия поглед ("той дали ще помисли, че се дразня")

Лесни жени не срещам, по-често са оглупели. Замайва им главата някой убавец, лягат си с него и после се тръшкат защо не им звъни.
Не е проблемът, че си спала с него, проблемът е, че ти си искала да излизате и да пробвате да имате връзка. Той явно е искал само да спите заедно, постигнал е целта и чао. Единственото, което трябва да правиш в бъдеще, е да тестваш мъжа, преди да правиш секс с него. Ако ти е само за едното забавление, няма да ти пука ще се повтори или не. Когато се усетиш, че ти пука, провери дали и на него му пука. Спестява излишни нерви.
 Авторке, ако това ще те утеши, двама мъже  са ме преследвали със седмици с намерение да ме вкарат в леглото си. Единият го разкодирах веднага, нямах интерес и го оставих да си ме ухажва и да ми сваля звезди. Другият обаче наистина ме беше заблудил, че ме харесва. Излизах с него, запозна ме със сестра си, то не беше внимание, то не беше чудо. Поиграхме си малко на чичо доктор и човекът потъна. Беше срещнал друга. Тогава пък някой ми каза, че грешката е моя, защото съм го разигравала твърде дълго.  hahaha Така че няма гаранция, че ако му откажеш секс на първа среща, ще се влюби в теб до десетата и ще го респектираш. Но пък ще си спестиш мъката да се окажеш "лесна" и "употребена".

Никой не може да ти каже какво би станало. С предположения няма да стигнеш далеч. Но ако това те успокоява.

Можеш да продължиш да спиш с мъже на първа среща. Твоя си работа. Ако успееш да вържеш някой, ела и сподели. Ще ми е много интересно.
А и не забравяй, че мъжете и жените имат различно мислене.

# 51
  • out of space

Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?
Защото си прекалено лесна.
Защото мъжете губят интерес, когато жената им се завира в ръцете и бърза да вдигне крака.
И защото, явно, не си някаква обиграна тигрица в леглото, която да му разкаже играта, че да те потърси поне като забавление.
Дори и да ти харесва един мъж, остави го да потича подире ти, така и за него е по- интересно, а и ще се поопознаете като хора.

Това са старовремски глупости. Толкова е жалко човек да разсъждава така, животът е твърде кратък, че да се преследваме, доказваме и правим на клоуни. Чука ти се- правиш го, щото утре може да те блъсне кола например.
Ще чака тя деветата среща или половин година да мине, че да даде да й бръкне под полата. Аре моля ви се.  Crazy

# 52
Така е,но защо въобще птдели от времето си след това да остана. Защо просто след като правихме секс още вечерта не ми каза да си тръгна,ами останах,гушкахме се и така нататък..
Може да му е било скучно, а може и още секс да му се е правило. Ако питаш, защо ти е направил закуска-ами бил е гладен.

# 53
  • София
Това са старовремски глупости. Толкова е жалко човек да разсъждава така, животът е твърде кратък, че да се преследваме, доказваме и правим на клоуни. Чука ти се- правиш го, щото утре може да те блъсне кола например.
Ще чака тя деветата среща или половин година да мине, че да даде да й бръкне под полата. Аре моля ви се.  Crazy
Това го кажи на мъжете- те ще ти обяснят коя е жалката.
Дали тази, която се държи като разгонена кучка или другата- която си подбира мъжете. Mr. Green

# 54
Голямо сравнение направи. Тя може пак да си ги подбира и да прави секс с някого на първа среща. За „разгонена кучка” правя асоциация за жена, която върти много мъже за секс...

# 55
# 56
Здравейте!  Искам да споделя с вас,защото наистина се чувствам обидена. С едно момче си пишехме известно време,накрая излязохме ии правихме секс. Същата вечер излязохме първо двамата,след това дойде негова компания ии така. Той настояваше да остана в тях. На сутринта ми направи закуска,което не ми се бе случвало никога. Останахме още време,правихме отново секс. И след това ме остави в нас и каза,че ще се чуем. Така и не ми се обади. Каква ли е причината? Нещо в мен да не му е харесало или може би има приятвлка,но се съмнявам. Моля ви за мнение! Наистина момчето ми харесва,както на външен вид,така и на характер и то много. Рядко се случва и се чудя дали да го потърся
Значи, няколко неща:

1. Чувстваш се обидена.
2. Чудиш се каква е причината да не се обади.
3. Не знаеш как да постъпиш, дали да звъннеш или да чакаш той да звънне.

1. Защо се чувстваш обидена? Помисли си върху това много дълбоко и се постарай така да се настроиш, че да не се обиждаш толкова лесно и това да ти влияе така емоционално, както сега.

2. Причината защо не се е обадил - много може да са, можем да гадаем да се убеждаваме, че е тази или онази, в крайна сметка си знае само момчето. От друга страна не мисля, че е и толкова важно, каква е причината. Какво ще стане като я разбереш, освен че просто ще я знаеш? Опитвай се да поддържаш вътрешен мир и покой без цялата информация, ако така мога да се изразя, защото е много много трудно винаги да имаш яснота по всеки един въпрос.

3. Как да постъпиш? Според мен следвай желанията и интуицията си. Нищо не пречи да потърсиш един път контакт, да видиш какво ще стане. Както са казали - печели този който играе, а не този който пасува. Въпреки, че то това с печеленето е пак доста интересна тема и може да се погледне от много посоки. Но като цяло, решението какво да направиш е лично твое, недей продължава да чакаш някой друг да решава вместо теб - форумното мнение, активноста на момчето и т.н. Действай/бъди решителна, няма време за чакане в този живот!

# 57
Така е,но защо въобще птдели от времето си след това да остана. Защо просто след като правихме секс още вечерта не ми каза да си тръгна,ами останах,гушкахме се и така нататък..
Може да му е било скучно, а може и още секс да му се е правило. Ако питаш, защо ти е направил закуска-ами бил е гладен.

Стига де, това, че един мъж търси само секс, не означава, че непременно трябва да се държи с жената като с животно и да пести ласки и добро отношение. Има галантни мъже, които дори изпитват благодарност за секса, който са получили, и това е нормално. Да предложат поне закуска сутринта и да отведат жената до дома ѝ също е съвсем нормално. Не е нормално да се държат грубиянски и да я наритат да си ходи веднага, щом свършат.
Не знам на колко години е авторката и какъв опит има с мъжете, но определено досега е била само с боклуци и май за първи път се сблъсква с нормално отношение, та чак го счита за нещо специално и заявка за връзка.
Нищо лошо няма в секса за една нощ, стига и двете страни да са наясно и съгласни с това. Ако на някого не му стига – ами да не си го причинява и да кара по етапния ред.

# 58
  • Пловдив
Защо това да ме прави еднодневка??

Защото си прекалено лесна.
Защото мъжете губят интерес, когато жената им се завира в ръцете и бърза да вдигне крака.

Дори и да ти харесва един мъж, остави го да потича подире ти, така и за него е по- интересно, а и ще се поопознаете като хора.

Умните жени, които извличат само удоволствието и ползата за себе си от секса за една нощ - те нямат и други очаквания, игнорират такива въпроси които си задаваш.
Тези, които имат повече очаквания към даден мъж, не е най-добрата тактика да започнат със секс.
Ако ще е само секс, да бъде и си остане такова до появяване някакви заявки за нещо повече.

# 59
  • София

Това ми напомня на вица "сега какво искаше да каже руският посланик с това, че умря от пневмония?"

Не търси под вола теле. Позабавлявал се е - при това е бил мил и галантен, не е като да има от какво да се оплакваш  - и вероятно е смятал, че ти самата си била със същите очаквания.

"Ще ти се обадя", "Ще се чуем" е просто любезност. Така е прието да се казва - както е прието да се казва "добър ден" дори и ако не намираш деня за особено озарен от срещата с някого.

Общи условия

Активация на акаунт