Моля за съвет

• 7 539
  • 60
  •   1
Отговори
Здравейте!  Искам да споделя с вас,защото наистина се чувствам обидена. С едно момче си пишехме известно време,накрая излязохме ии правихме секс. Същата вечер излязохме първо двамата,след това дойде негова компания ии така. Той настояваше да остана в тях. На сутринта ми направи закуска,което не ми се бе случвало никога. Останахме още време,правихме отново секс. И след това ме остави в нас и каза,че ще се чуем. Така и не ми се обади. Каква ли е причината? Нещо в мен да не му е харесало или може би има приятвлка,но се съмнявам. Моля ви за мнение! Наистина момчето ми харесва,както на външен вид,така и на характер и то много. Рядко се случва и се чудя дали да го потърся

# 1
  • София
Това снощи ли се случи, защото ако е било снощи и по описаното теб - може би още спи, като гледам колко е часа. Ако не е било снощи, значи няма смисъл да се занимаваш повече с този човек, дори  и да ти се обади някога. Щом не те уважава, а те иска само за секс, помисли дали те устройва. Това, че ти е направил закуска не значи нищо - може просто да е галантен мачо, а може и просто да е бил гладен /нормално сутрин, ако закува по-принцип/ и ти като си била там, няма да те остави да го гледаш как яде я, пък ти да седиш отстрани гладна.

# 2
Така е,но защо въобще птдели от времето си след това да остана. Защо просто след като правихме секс още вечерта не ми каза да си тръгна,ами останах,гушкахме се и така нататък..

# 3
  • София
За следващата "порция" секс. Явно му е харесало. Може би ти звучи грубо, но за да не ти се обади, явно не си му толкова важна, съответно и той не трябва да е важен за теб. На колко години сте? Зарежи го. Някъде там ще намериш човек, който да те привлича и да те уважава.

# 4
  • София
Здравейте!  Искам да споделя с вас,защото наистина се чувствам обидена. С едно момче си пишехме известно време,накрая излязохме ии правихме секс. Същата вечер излязохме първо двамата,след това дойде негова компания ии така. Той настояваше да остана в тях. На сутринта ми направи закуска,което не ми се бе случвало никога. Останахме още време,правихме отново секс. И след това ме остави в нас и каза,че ще се чуем. Така и не ми се обади. Каква ли е причината? Нещо в мен да не му е харесало или може би има приятвлка,но се съмнявам. Моля ви за мнение! Наистина момчето ми харесва,както на външен вид,така и на характер и то много. Рядко се случва и се чудя дали да го потърся
Ми, защо бързаш да правиш секс на първа среща? newsm78
Такива еднодневки много рядко будят истински интерес в мъжете.

# 5
Авторке, щом не ти се е обадил, ясно е, че го е интересувало да прави секс с теб. И два дни да беше останала у тях, и вечеря да ги сготви, мъж, който се интересува от връзка с теб, ще те потърси...с покана да излезете някъде, не да се отбиеш пак да му стоплиш леглото.

# 6
За него си секс без ангажименти. Може да ти звънне, ако му се доправи секс.

# 7
Сигурно е така. А защо бяхме на вечеря и после се запознах с приятелите му? Едва ли не ме представи пред тях,защо си губи времето не знам

# 8
Как ще си е загубил времето, щом е правил секс? Даже два пъти.  Laughing
Времето си го губиш ти, разчитайки на сериозна връзка с човек, който не гледа сериозно на теб.

# 9
Какво да направя сега,да го блокирам и премахна отвсякъде? Или това ще покаже,че се дразня

# 10
  • София
Сигурно е така. А защо бяхме на вечеря и после се запознах с приятелите му? Едва ли не ме представи пред тях,защо си губи времето не знам
Защото си бройка- поредната.
Келешите обичат да си ги броят- мацките еднодневки.
ПП. А, може и друго да е- поканил те е на вечеря, запознал те е с приятелите си, щото е мислил, че не си от тия, дето си лягат за едното ядене и пийване.

# 11
Не търси под вола теле. Едва ли те е "представил" официално на приятелите си, просто така се е случило, че е решил да осъвмести виждането с тях, с виждането с теб. Често се случва в младежки, а и не толкова младежки компании - има хора, които на всяко виждане идват с различно "гадже", не е чудо невиждано  Laughing

Очевидно си твърде млада, и нямаш опит с мъжете. Това, че сте си писали "известно време" и сте изкарали една приятна нощ, нищо не означава.
Освен че твърде лесно правиш секс на първа среща, и си склонна да се влюбваш в случайни мили жестове... Поработи върху себе си.

# 12
Защото е искал да се види с приятелите си,затова. Направил се е на пич пред теб как те запознава с приятелите си, а на тях се е похвалил с каква мацка е излязъл. Даже не ти е отделил на теб време да се видите някъде сами.
Не го блокирай, ще бъде глупаво фръцване.

# 13
Защото си бройка- поредната.
Келешите обичат да си ги броят- мацките еднодневки.
ПП. А, може и друго да е- поканил те е на вечеря, запознал те е с приятелите си, щото е мислил, че не си от тия, дето си лягат за едното ядене и пийване.
Защо това да ме прави еднодневка?? И да съм за едното пиене и лягане. Той ми хареса и без това пиене и лягане бих си легнала с него.. и демек след като видя,че си легнах с него е решил,че няма смисъл?

# 14
Поредната тема, в която една навила си на пръста нещо жена премисля, анализира, носи вода от девет кладенеца и хвърля боб по форуми, за да разбере на един мъж пука ли му или не му пука. А е всъщност твърде елементарно - ако му пука, ти ще си първата, която ще го разбере недвусмислено Wink

От тук нататък - каквото и да правиш или да не правиш (триене/блокиране,т.н.) има значение единствено за теб и никой друг. За него определено не е от значение и най-доброто за теб самата е да престанеш да пречупваш своите действия през неговия поглед ("той дали ще помисли, че се дразня")

Познавам няколко жени, които изгубиха по 5 и повече години като момичета на повикване. И приятели познаваха, и с прспиване редовно оставаха, и готвеха като се наложи. И най-вече надежди хранеха за официален статут на "приятелката ми" след време. Е, не ги огря. А други междувременно го получаваха само след седмица, две гаджосване" с младежите. Но, сърцето си иска каквото си иска Wink Поне се вижда лесно какво е то.

Общи условия

Активация на акаунт