Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 390

Коте,  bouquet bouquet

Само нещо друго ме измъчва - Седа разбра, че Памир си кореспондира с Ванни и че му е  снасял за еднаквия модел - и като симпатизира  тази Седа на Синан и го харесва, няма ли да му каже какво е разбрала за действията на Памир. Или ще си премълчи и излъже все едно Синан  Thinking Thinking

mama_an_ji, Hug мисля , че Памир много умно и ловко успя да манипулира Седа.
Обясни й , че с Йомер са братовчеди , че го познава добре като много горд човек, който  смята себе си за най-добър  в дизайна и не би си присвоил чужда творба и  че е сигурен , че ще спечели.
А кореспонденцията си с Ванни представи като невинен интерес към това , че те нямат представител на техния пазар и  биха могли да търгуват с тях.
Седа е умно момиче и Памир се застрахова като й показа, че знае за чувствата й към Синан, така че тя да не се изненадва на интереса му към Дефне. Даде й информация какъв човек е Синан и миналото му.
Смятам , че точно това спря Седа да сподели със Синан за кореспонденцията между Памир и Ванни!

Изобщо Памир е умен, интелигентен и нестандартен играч и ще създаде ядове на Йомер бей! Crossing Arms

# 391
  • Враца
Скрит текст:

Коте,  bouquet bouquet

Само нещо друго ме измъчва - Седа разбра, че Памир си кореспондира с Ванни и че му е  снасял за еднаквия модел - и като симпатизира  тази Седа на Синан и го харесва, няма ли да му каже какво е разбрала за действията на Памир. Или ще си премълчи и излъже все едно Синан  Thinking Thinking

Обясни й , че с Йомер са братовчеди , че го познава добре като много горд човек, който  смята себе си за най-добър  в дизайна и не би си присвоил чужда творба и  че е сигурен , че ще спечели.
А кореспонденцията си с Ванни представи като невинен интерес към това , че те нямат представител на техния пазар и  биха могли да търгуват с тях.
Седа е умно момиче и Памир се застрахова като й показа, че знае за чувствата й към Синан, така че тя да не се изненадва на интереса му към Дефне. Даде й информация какъв човек е Синан и миналото му.
Смятам , че точно това спря Седа да сподели със Синан за кореспонденцията между Памир и Ванни!

Изобщо Памир е умен, интелигентен и нестандартен играч и ще създаде ядове на Йомер бей! Crossing Arms
Алекс, не мисля, че случайно ни показват нещо в сериала - рано или късно има последици. Не мисля, че и това ще подминат с лека ръка  Thinking Thinking

И понеже подхвърлиха в епизода, така помежду другото, че Шокрю аби знае за книгата-подарък на Йомер, очаквам в следващия епизод Дефне да разбере от кого й е подарък книжката (предния път Йомер разбра през един епизод - надявам се и сега да е така - време е  Mr. Green)

Мамашите са открили Памир сред гостите

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 00:40 от mama_an_ji

# 392
Добро утро! Hug

Алекс, не мисля, че случайно ни показват нещо в сериала - рано или късно има последици. Не мисля, че и това ще подминат с лека ръка  Thinking Thinking

И понеже подхвърлиха в епизода, така помежду другото, че Шокрю аби знае за книгата-подарък на Йомер, очаквам в следващия епизод Дефне да разбере от кого й е подарък книжката (предния път Йомер разбра през един епизод - надявам се и сега да е така - време е  Mr. Green)

mama_an_jibouquet напълно съм съгласна с теб, че нищо случайно не ни показват във филма. yes
При Мерич, както бе писал някой и запетайките имат значение! Naughty

Най-дребните детайли в сцените са предназначени да ни покажат нещо, да не говорим за сънищата на героите! Rolling Eyes

Затвореният и концентриран в собствените си чувства Йомер чете Кафка, Хенри Милър , Пруст...

А какво чете англиският възпитаник и денди Памир? PRENS newsm78 newsm78 newsm78

Авторът не може да се разчете, но явно не е философската литература на Йомко.

Не , че не я познава, той има прекрасно образование и подготовка...

Леко подаващата се книга от чантата на Дефне допълнително напрегна Йомер  в критичен момент...

Интересно е какво показват на плота на Памир, докато си сипва уиски???

Това счупена чаша ли е? Разстроен ли е Памир от играта и промяната на чувствата  му и отношението му към Дефне?

Изобщо и най-малкият детайл носи послание за зрителя. В това отношение Мерич е недостижима! Shocked

# 393
И понеже подхвърлиха в епизода, така помежду другото, че Шокрю аби знае за книгата-подарък на Йомер, очаквам в следващия епизод Дефне да разбере от кого й е подарък книжката (предния път Йомер разбра през един епизод - надявам се и сега да е така - време е  Mr. Green)
Йомер разбра на следващия епизод - подариха му книгата в 6 и разбра в 7 епизод  Naughty Затова и очаквах Шукрю да се изцепи докато я кара към тях, ама не би  Whistling

# 394
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро! Hug

Алекс, не мисля, че случайно ни показват нещо в сериала - рано или късно има последици. Не мисля, че и това ще подминат с лека ръка  Thinking Thinking

И понеже подхвърлиха в епизода, така помежду другото, че Шокрю аби знае за книгата-подарък на Йомер, очаквам в следващия епизод Дефне да разбере от кого й е подарък книжката (предния път Йомер разбра през един епизод - надявам се и сега да е така - време е  Mr. Green)

mama_an_jibouquet напълно съм съгласна с теб, че нищо случайно не ни показват във филма. yes
При Мерич, както бе писал някой и запетайките имат значение! Naughty

Най-дребните детайли в сцените са предназначени да ни покажат нещо, да не говорим за сънищата на героите! Rolling Eyes

Затвореният и концентриран в собствените си чувства Йомер чете Кафка, Хенри Милър , Пруст...

Не , че не я познава, той има прекрасно образование и подготовка...

Леко подаващата се книга от чантата на Дефне допълнително напрегна Йомер  в критичен момент...

Интересно е какво показват на плота на Памир, докато си сипва уиски???

Това счупена чаша ли е? Разстроен ли е Памир от играта и промяната на чувствата  му и отношението му към Дефне?

Изобщо и най-малкият детайл носи послание за зрителя. В това отношение Мерич е недостижима! Shocked

Алекс   Hug Heart Eyes Мерич е голяма лисица  Naughty. Вече ме е страх да се опитвам да я предвиждам  Mr. Green

Скрит текст:
Йомер разбра на следващия епизод - подариха му книгата в 6 и разбра в 7 епизод  Naughty Затова и очаквах Шукрю да се изцепи докато я кара към тях, ама не би  Whistling

Темпиджим
  Hug Heart Eyes и аз си мислех, че Шюкрю аби ще изплюе камъчето за книгата, ама той явно забрави  hahaha hahaha hahaha

# 395

Темпи
Heart Eyes Heart Eyes, то малко остана , бате Шукрю пред къщата на Йомер да каже на Дефне, но той  я   

повика и тя влезе вътре.

Този път повече ще почакаме. Thinking

# 396
https://vk.com/club129912548?z=video-129912548_456239022%2F75a06 … l_wall_-129912548

Това е втория превод на серията. Струва ми се по-добър от първия, който излиза още на другата сутрин след серията. Има разлики и честно казано си струва да се погледне. 

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 13:56 от Златина74

# 397

Памир чете "Принцът" на Макиавели.

# 398
Скрит текст:
Скрит текст:

Коте,  bouquet bouquet

Обясни й , че с Йомер са братовчеди , че го познава добре като много горд човек, който  смята себе си за най-добър  в дизайна и не би си присвоил чужда творба и  че е сигурен , че ще спечели.
А кореспонденцията си с Ванни представи като невинен интерес към това , че те нямат представител на техния пазар и  биха могли да търгуват с тях.

Алекс, не мисля, че случайно ни показват нещо в сериала - рано или късно има последици. Не мисля, че и това ще подминат с лека ръка  Thinking Thinking
Мамашите са открили Памир сред гостите

Така е забавят, но не забравят Peace ще се разбере и за книгата, и за Ванини и Памир и за всичко останало, по интересно е кой ще го отнесе ooooh!

# 399
  • Враца
Здравейте!!!   Hug Hug Hug

Добро четиво, на добър автор си е избрал Памир  ooooh! Само това изгледайте  Mr. Green

# 400

Дданни, благодаря! bouquet

Снощи много време се чудих за коя книга " Prens" става дума, но за Макиавели изобщо не ми мина през ума!
Тя е известна повече като "Владетелят".
А, то си е блестяща находка!
Кой ако не Памир да изучава изкуството да управляваш, манипулираш, да държиш в зависимост и покорство! 
Сечкин е изключително подходящ за ролята и е блестящ в нея! Naughty

# 401
Аз и втория превод на серията изгледах, хареса ми повече. Въпрос на гледна точка, на никого не го натрапвам.
Памир е новата гадина-Суде, Трамба,  Ясемин и Нериман взети заедно. Той съобщи на Ванни за колекцията на Йомер. Така Йомер ще е зает с решаване на проблема, а Дефне ще остане с Памир. Обаче, докато той си спомняше за времето в лунапарка, Дефне си спомняше за целувката на Йомер. Памир е свикнал да се забавлява, да има момичета, компания, парите за него не са от значение. Не е свикнал да цени жените, не е имал познати като Дефне, които не срещаш в баровете и дискотеките, с които не си лягаш след едно питие. Дефне е друга, тя има други разбирания и ценности, а това не му харесва, той не обича да е сериозен. Йомер и Памир вече си изясниха позициите-ще бъдат врагове, първоначалната радост, че ще работят заедно е отминала, картите са раздадени, играят открито.
Дефне е объркана, което може би е нормално. Тя не можа да бъде истинската Дефне в първия сезон, защото криеше за играта, не можа да се отпусне и да бъде нормална влюбена жена. Сега не знае кое е нормалното състояние на една влюбена жена, застанала до мъжа на живота си. Всичко за нея е ново, неясно, не разбира така ли трябва да бъде. Любовта я променя и тя е уплашена. Темата за Памир изобщо не е на дневен ред, такава тема няма. От своя страна Памир получи отговор на всички въпроси, които го мъчат-Дефне обича Йомер и би се върнала при него, дори и да не го признава открито.
Пътуване до Лондон едва ли ще има, защото проблема явно ще се реши, щом има съвместно парти.
Седа  ще изпадне в положението на Ясемин, когато знаеше за Трамба и не каза. Тя вече е в това положение. Тя разбра за кореспонденцията на Памир, но ако си замълчи ще е виновна колкото него. Ако каже, има шанс за връзката им със Синан.
Йомер е обвиняван, че бърза и нещо не му се получава да стигне до нормален контакт с Дефне. Връзката им беше твърде делова в началото, много неща пропуснаха и прескочиха. Той е делови човек, който преминава бързо и директно на въпроса. За него пречки няма, игра няма, обичат се, значи Дефне да спре да се дърпа, но ако иска да си играят-няма проблем, ще си играят, но края ще е един и тя ще е негова. Сладур е Йомер, знае как да я накара да прави това, което той каже, когато каже.

# 402
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ааллооуу къде сте Кара севдаГледащитеее, жестока серия беше, жестокккк Бурак.... Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Джули, май само ние с теб го гледаме Joy Аз снощи сколасах да гледам серията - права си, жисток Бурак, хубава серия. Обаче много дълги взеха да ги правят, по някое време се разсейвам, та не разбрах много какво отказала Зейнеб на Емир  newsm78 А и не ми се вярва някак Зейнеб да е убила Озан, чак толкова рафинирана гад не вярвам да е успяла да стане. Тя си е гадинка, ама сякаш пО на дребно. Ако и това е направила, горкО му на Кемал аби, много случил на брат и сестра.

# 403
Скрит текст:

Снощи много време се чудих за коя книга " Prens" става дума, но за Макиавели изобщо не ми мина през ума!
Кой ако не Памир да изучава изкуството да управляваш, манипулираш, да държиш в зависимост и покорство!  
Алекс, моля!  Hug
Да, на български е издадена като "Владетелят".  Peace

Благодаря и за видеото на mama_an_ji  Hug  Хубав синтез на дилемата на владетеля - да те обичат или да се страхуват от теб.

# 404
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Дани привет и тук  Hug Heart Eyes

Алекс  Hug Heart Eyes както вече казах при Мерич май няма нищо случайно  Naughty. Съмненията около действията на Памир почват да се  изясняват само от една книга, която той чете.

Скрит текст:
Здравейте!!!   Hug Hug Hug

Добро четиво, на добър автор си е избрал Памир  ooooh! Само това изгледайте  Mr. Green

Анджи  Hug Heart Eyes от видеото което си постнала, вече имам мнение относно изграждането образа на Памир  Peace
Както и Златина е написала той е поредното зло, с което ще трябва да се борят Дефмерите  Thinking Thinking

Злати    Hug Heart Eyes хареса ми анализът ти  Peace. Вторият превод вероятно е по-добър и разбираем от първия, ама аз предпочитам да си изгледам бг превода  Blush

Общи условия

Активация на акаунт