VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 049
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 040
От цялата работа около Ирина,само Вихра се чувства супер Laughing

Дали?! Аз на нейно място щях да откача, че детето ми общува с такъв манипулативен човек, както каза Миглена преди време "Ирина е опасна, но в истинския смисъл на думата. Тази жена няма чувства, тя ги имитира"... И как демонстративно пред Лара отиде в банята и започна уж да хлипа...Манипулира безскрупулно. Тих гласец и начуква злобно, човек който извърта нещата и те кара да изпитваш вина, човек който обича да му се въртят на пета #Shocked.

# 2 041
  • Испания
Пишещите във форума и във ФБ нямат вина, че Тенчева е кофти човек. Аз бях забравила за нея и нямах повод да си я спомням. Но щом гледам формата, ще коментирам. Преглеждам по диагонала мненията във ФБ. По нищо не се различават от нашите, дори са много по-остри. Тя не даде повод на никого да каже нещо добро за нея. Проблемът не е мой.  Naughty

# 2 042
 Ирина е изключително егоистична и двулична и мнооого много мазна и хитра. А Злара е чисто и просто ТЪПА. Урина как лесничко я манипулира и си разиграва пред нея цирковете, а Злара клепа и мига като напикана. Чудя се само защо другите участници така деликатно си замълчаха при отказа на Ирина да се включи в отборната игра. Нали правела винаги всичко за хората, нали била майката на къщата...майката така ли си оставя децата гладни както  Иринка остави съквартирантите си. А кака Злара се изненадвам колко е проста и тъпа. Очаквах много повече от нея, а тя се оказа една от двете най-неприятни участнички наред с гуруто си леля Волована.

# 2 043
"Ирина е опасна, но в истинския смисъл на думата. Тази жена няма чувства, тя ги имитира"... И как демонстративно пред Лара отиде в банята и започна уж да хлипа...Манипулира безскрупулно. Тих гласец и начуква злобно, човек който извърта нещата и те кара да изпитваш вина, човек който обича да му се въртят на пета #Shocked.
Да, тя показва качества на социопат, а Лара е тъпа и страхлива и се оказа лесна жертва.

# 2 044
Lucy in the sky, ако само знаеш колко се радвам, че един човек разбира! За бащата, дето си свари детето в Гърция, не се изписа толкова чудо.

Мари, разбирам, но не бих се тревожила толкова за нея. Тя неприятни коментари за себе си чете тук от години, нали е бивша съфорумка, но не се впечатлява. Много хора тук имаха доста точна представа за нея и преди ББ, когато се събра с Иван, доста се коментираше. Не виждам да и се е отразило на самочувствието. Най-вероятно смята, че и завиждаме на съвършенството и не си го слага на сърце.

# 2 045
С тази разлика,че до влизането й в Биг брадър нямахме толкова нагледна представа за характера, поведението й, реакциите в различни ситуации Simple Smile
Нищо чудно като прочете всичко от фейсбук и тук, да каже,че е тотално разочарована от целият български народ ,че тя е от различна вселена, класа и т.н Wink bowuu

# 2 046
Тя е аристократ, ние сме плебеи. Класовите различия обясняват всичко!

# 2 047
  • София
С тази разлика,че до влизането й в Биг брадър нямахме толкова нагледна представа за характера, поведението й, реакциите в различни ситуации Simple Smile
Нищо чудно като прочете всичко от фейсбук и тук, да каже,че е тотално разочарована от целият български народ ,че тя е от различна вселена, класа и т.н Wink bowuu
И повече няма да говори с нас, не че преди е говорила де.На моменти ми става  жал за нея, имам чувството,че и тя самата не осъзнава каква е.

# 2 048
Ама от каква различна вселена и класа е тази махленска и ограничена клюкарка - потекло ли има някакво, интелект ли, научни степени ли, нобелов лауреат ли е...каква класа, какви пет лева newsm78

# 2 049
Мари, ще ме извиняваш, но аз бях тази, която написа, че тя трябва да излезе и че я съжалявам. Не помня да съм я обиждала. Съжалявам я, защото ще излезе и ще прочете. Но не я оправдавам по никакъв начин. В крайна сметка темата е за обсъждане и всички участници знаят, че ще ги разкостят по форумите още преди да са влезли. А в този състав, в този сезон съм склонна да вярвам, че повече от половината са влезли именно за това. Както каза Явор- няма лоша реклама за тях. В разговор Рени/ или някой друг/ го каза в прав текст- да се явяваме по медии, да ни знаят хората. Сега като се замисля почти всички са  с никакви кариери в момента / освен Миглена, която работи по стабилен проект и заминава за Китай след шоуто и Емилия, дали пропускам някой успешен в момента/ и са влезли буквално да напомнят за себе си.
Не мога да се начудя на Ирина защо влезе. И преди съм го писала. Няма да се повтарям. При нея излагацията е пълна и тя наистина може да загуби много не толкова в материален аспект, колкото в чисто душевен и психологически.
Ама ще ме извиняваш отново, хората няма да спрат да пишат щото тя щяла да се разстрои. Да, предвиждам, че ще се случи, но трябва да си мине по пътя, да израстне, нали това е целта и. Инак Иванчо да я вади моменталически. За да я съхрани от това, което ще се случи, провокирано от нея самата.

# 2 050
Тя е аристократ, ние сме плебеи. Класовите различия обясняват всичко!
Така е.Все пак не ние, а тя е закърмена с воловани.

# 2 051
Признавам не знаех и проверих какво е волован.
Няма да се излагаме, я, току виж бате Жоро разбере ще има назидателни речи.

# 2 052
Като спомена Жоро, в днешния епизод у мен остана усещането, че никой не е чел "Великият Гетсби", не че е толкова задължително, де. Но беше грозно да се подиграват на Емануела, която най-чистосърдечно си призна.

# 2 053
  • Испания
Не че и Торнев блесна.  Wink

# 2 054
Пишещите във форума и във ФБ нямат вина, че Тенчева е кофти човек. Аз бях забравила за нея и нямах повод да си я спомням. Но щом гледам формата, ще коментирам. Преглеждам по диагонала мненията във ФБ. По нищо не се различават от нашите, дори са много по-остри. Тя не даде повод на никого да каже нещо добро за нея. Проблемът не е мой.  Naughty
+1000 Peace

Общи условия

Активация на акаунт