Дали?! Аз на нейно място щях да откача, че детето ми общува с такъв манипулативен човек, както каза Миглена преди време "Ирина е опасна, но в истинския смисъл на думата. Тази жена няма чувства, тя ги имитира"... И как демонстративно пред Лара отиде в банята и започна уж да хлипа...Манипулира безскрупулно. Тих гласец и начуква злобно, човек който извърта нещата и те кара да изпитваш вина, човек който обича да му се въртят на пета
.Много интересни коментари правите за участниците! Напълно подкрепям общото мнение за Ирина. Според мен тя показва черти на типичен човек с нарцистичен синдром - има болезнено ниска самооценка, затова манипулира хората около себе си, за да получи това, което иска. Манипулира ги, защото дълбоко в себе си вярва, че хората са само и единствено подли и двулични. Най-опасно е, когато нарцисите станат родители, защото възпитават или деца с тотално унищожена самооценка, емоционални роби на нарцистичния си родител, или възпитават свое копие - нарциси, които манипулират околните.
https://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder
Като цяло нарцисите учат децата си на вина, срам и самоомраза, както и че причината за всички проблеми в живота на нарциса са липсата на признание от членовете на семейството му (деца, съпрузи, родители) или околния свят. Те така се държат и във взаимоотношенията си с колегите и приятелите си, като ги карат да чувстват вина и срам в ситуациите, когато не не могат да ги контролират.
Вярно!