VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 650
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 940
След като Иван е милионер, мастит продуцент и прочее, защо още в началото Ирина се обясняваше, че за пари били там, за децата да изкарат пари... с хонорара от брадъра ли ще си оправя бюджета на милионерша? Аз, ако имам мъж милионер и продуцент, въобще ни брадър ми трябва, ни мрадър. Гепя си един оператор от екипа и започваме туриститческа поредица за островите в Средиземно и Адриатическо море, например. Въобще няма да се занимавам с извратени риалитита. Ама моят мъж е обикновено старче, мамка му, нито е продуцент, нито милионер.

# 2 941
Толкова много се надявах да си замине Ирина, ама наистина много. Или поне Лара.
Ама хайде, Лара пак ми е по - бяла, че е дразнеща, мазна и лицемерна, да, но не е лош човек. Не е толкова гадна и злобна като Ирина.
Чак не мога да повярвам, че изгониха Глория. И нея не я слушаше много главата, но ми беше интересна, красива, различна.

Жана наистина много се е променила, не че преди е била цвете, но сега ми прилича направо на травестит. Иначе я съжалявам нея, търси подкрепа и любов, а те все я хокат горката.

Хареса ми как се държа Емануела, може да е всякаква, но е мъжко момиче и е печена, за разлика от другите усойници.
Надявам се тя или Жана или Миглена да спечелят.

Много грозно я нападнаха Торнев и Ути, а Роро ми е много  Sick, мислех го за весел и забавен, но уви.

# 2 942
gerka,
Скрит текст:
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
И аз не съм.
В Англия го изучават в по-горните класове.

Мнее. По една случайност гледах предаването със завършил преди 1 година в Англия и го попитах. Не са го учили, 100% сигурно е.

А днес кака се оака. Пак.

В момента моята племенница, която живее и учи в Англия го изучава.

Ха,  вярно ли?
И моя племенник,  но той завърши миналата година Кинг Едуардс. Пиша училището,  защото мислех,  че са единна образователна програма,  но явно не са.
Сори за срама.

Това не значи, че в БГ се изучава, така че констатацията на Торнев си беше неуместна, щом даже в Англия не се учи навсякъде

# 2 943
Както казах нямам против човека с мен да има пари, но това не е всичко. Ако не изпитвам нищо, няма да бъда с такъв човек. И съм имала такъв случай. Да, хубав, богат, но аз не изпитвам нищо.  

Безчувствен към него каза. Да може да имаш най-различни чувства към него но нито едно от тях не е любов.Ако парите са ти били притегателната сила в началото и старчето е мъж над 70 год (а не просто по-възрастен мъж)

Хората са различни. Това, че вие смятате така не означава, че всички смятат така. Wink А и едва ли имате много опит в това отношение...Аз се базирам на жени, с които сме говорили и които имат богати мъже.

# 2 944
Ирина си плаче за психолог, но тя е от тези, които си мислят,че знаят  повече и от психолога, че са прогледнали и много философски гледат на всичко.А в действителност малко като ги настъпиш показват колко са "дзен"За справка:"Жана, ти си краварка"  Mr. Green
Едно време пишехме в обща тема покрай бременността и децата, беше зомбирала доста народ в темата с характерния си захаросан стил на писане  Sick

# 2 945
Скрит текст:

Ами ако намериш нещо в старчето, да кажем, много е богато, милионерско старче и го предпочетеш, с времето ще го заобичаш.

В началото мислех, че се шегуваш, ама след толкова повтаряне, явно, така мислиш или се опитваш себе си да убедиш.  Tired

Не, не се самоубеждавам. Просто разбирам тези жени. Разбирам Ан Никол Смит (Бог да я прости) и й вярвам. И защо да не й вярвам? Когато един човек те обича и държи на теб и ти е подарил сърцето, живота и кесията си, трябва да си абсолютен идиот, за да си безчувствен към него. Та така и с Ирина - сигурна съм, че обича и държи на Иван. Чак такъв емоционален инвалид не е.
Това, което описваш е изпято в песен: "не че те обичам, просто свикнах със теб"... Това е свикване, примиряване, всичко което се сетиш, но не и любов

# 2 946
  • Испания

Не, не се самоубеждавам. Просто разбирам тези жени. Разбирам Ан Никол Смит (Бог да я прости) и й вярвам. И защо да не й вярвам? Когато един човек те обича и държи на теб и ти е подарил сърцето, живота и кесията си, трябва да си абсолютен идиот, за да си безчувствен към него. Та така и с Ирина - сигурна съм, че обича и държи на Иван. Чак такъв емоционален инвалид не е.

Ами, добре.  Tired Но дали Тенчева обича Иван с парите или старчето Х с парите - няма абсолютно никакво значение за формата, който гледаме.

Има значение това, че /според мен/ тя си мисли, че са я поканили защото е "най" във всичко, а те всъщност /пак според мен/ са я поканили, защото добре я познават и знаят какъв кофти човек е и това ще им вдигне гледаемостта.  Wink

# 2 947
Това, което описваш е изпято в песен: "не че те обичам, просто свикнах със теб"... Това е свикване, примиряване, всичко което се сетиш, но не и любов

Илюзия е, че любовта продължава повече от 2 години. А след това? Wink Хората продължават да си живеят заедно - навик, какво да го правиш. И те така те, нищо ново под слънцето. С разликата, че едни си живеят в лукс, пък други в нищета. Ама смятат, че живеят в нищета по любов, пък другите живеят в лукс...щото са гадни. Laughing

# 2 948
Няколко пъти срещам в темата, че трият във фб коментарите. Че даже под един пост били стотици и останали няколко. Не го приемах сериозно, дори когато презареждайки с близо сто ми излизаше по-малко бройката, но мислех, че нещо е бъг. Но като видях и тук подобни наблюдения, вече се замислих, че не си въобразявам. Брутално е, ако е така... и подкрепата за Ирина от самото предаване става фрапантна вече.

# 2 949
  • Испания
... и подкрепата за Ирина от самото предаване става фрапантна вече.

Друса ги не само творческа импотентност.  Flutter

# 2 950
В Господари на ефира давали ли са скеч с Ирина?Много ми е любопитно дали има такъв, но сигурно в договора на Ирина има забрана за "имитиране".

# 2 951
Не мисля, че трият мнения във ФБ.
Но пък вчера следобяд бяха сложили cover photo  на която Гло държи чаша и  няколко души коментирахме с пияно човече, при което я изтриха и сложиха друга снимка  Joy

# 2 952
  • Испания
Не мисля, че трият мнения във ФБ.
Но пък вчера следобяд бяха сложили cover photo  на която Гло държи чаша и  няколко души коментирахме с пияно човече, при което я изтриха и сложиха друга снимка  Joy

Неправилно мислиш.  Peace Днес писах какво видях: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=945288.msg33875202#msg33875202

# 2 953
Може и така да е, но има доста негативни мнения срещу Ирина, които стоят

Black and bass music Разбрах защо Ирина остана в къщата! На Иван вече му е дошло до гуша от нея и прави всичко възможно да я държи далеч от него. 😂
Like · Reply · 58 · 50 mins

Денис Кирилов Трябваше да си тръгне Ирина!!! Толкова отвратително същество не съм виждал!!!
Unlike · Reply · 823 · 18 hrs

Iva Georgieva Значиииии при толкова негативни коментари за Ириница да излезне Глория...не,че я харесвам и нея амааа ай сиктир виии...
Unlike · Reply · 740 · 18 hrs · Edited

Tencho Shishkov Пак не можа да сдържи злобата си. Тази жена е превъплащение на злото зад маската на уж вежлив и добър човек...
Unlike · Reply · 884 · 19 hrs · Edited

и т.н.

# 2 954
Скрит текст:

Когато един мъж се държи добре с една жена и я обича, то тя започва да го обича също.  Wink В този смисъл, аз абсолютно вярвам на тези млади жени, които хващат доста по-стари богати мъже и твърдят, че ги обичат. Със сигурност ги обичат (и защо не, като ги носят на ръце?). А при Ирина случаят дори не е такъв - мъжът и е млад и богат и не лошо изглеждащ - защо да не го обича? Thinking Wink Колко ни трябва на нас, жените (особено тези, които не са в първа младост)? Топлина, нежен поглед, внимание, уважение, цвете, (лукс) и хоп, затъваме в омаята на любовта. Embarassed
Божеее, какви наивни представи имаш.  Laughing
Това въобще не е вярно. Няма как само защото някой ми казва, че ме обича и аз ей така да го заобичам. Не стават нещата така. А тези младите жени със старчетата обичат парите им. Или просто имат комплекси и залитат по дедовци.
Двама има покрай мен ме гледат влажно, топло и с внимание, опитват се, ама нищо не ми трепери. И двамата са льоловци. Различни са, но са льоловци.
Иначе не смятам чак толкова за грешно жена да се стреми към мъж с пари. Напълно естествено е една жена да иска хубав стандарт за себе си и децата си. Естествено има случаи меркантилността минава граници.

Ами ако намериш нещо в старчето, да кажем, много е богато, милионерско старче и го предпочетеш, с времето ще го заобичаш. Особено ако то те обича и дава мило и драго за тебе. Може да го заобичаш като баща, като приятел, но ще го заобичаш. Аз не говоря за пламенна и изпепеляваща любов, такава, каквато тийновете изживяват. Защото такава любов не всеки среща в живота си, особено на по-голяма възраст. Но като минеш 30-така и почваш да разсъждаваш различно - виждаш, че не всичко, което лети, се яде. И тогава идва времето да разбереш къде стоиш и какво искаш от живота. И ако не го разбереш, толкова по-зле за теб. (не визирам теб конкретно, говоря по принцип). Ето това й куца на
Ирина - тя не желае да се спре,
Скрит текст:
не желае да разбере, че живота, който е постигнала, е добър.
Иска още и още.
Скрит текст:
И това я прави нервна, смята, че е недооценена, че струва повече от това, което има. И...виждаме Ирина в пълния й блясък във ВБ. Една неудовлетворена от живота си жена, която обаче се опитва да демонстрира обратното.

Има една героиня на Балзак, която все е неудовлетворена, иска още и още, и накрая мечката ѝ прегризва гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт