VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 937
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Ямбол
По мои критерии Ирина е умна, но не достатъчно, за да е най-умна в къщата.

# 3 046
Въпросът от анкетата ми припомни, че често в сезоните играят една игра с въпроси като например "На кого принадлежат думите" или "Кой автор е роден в Чирпан" и тъй като в Къщата са наредени интелектуалец до интелектуалец, се надявам и при тях да я има.
Миглена е ясно защо има такова предимство и аз гласувам за нея. Колебая се за Ути и Ирина.  Thinking Ирина добре манипулира участниците, но се чудя това доколко се дължи на интелигентност от нейна страна или просто глупост от тяхна. Simple Smile Отделно и че на повечето им е удобно да се оставят в ръцете й тъй като да си с мнозинството е по-лесно и безопасно.
А, на Ути професията му улесни живота в Къщата, защото почти винаги, който владее Кухнята се ползва с авторитет, той явно добре се възползва от тази стратегия.

# 3 047
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Миглена определено,но втори не мога да посоча  Thinking

# 3 048
Аз пък смятам, че Михов е много умен. За начетен не знам, но ми се вижда умен човек.

# 3 049
Цитат
Анкета
Кои двама са най-умните хора в къщата?

Как определяме дали един човек е умен? Какви са критериите да изберем най-умния от група хора, които наблюдаваме?
До момента 14 човека смятат Емануела за най-умна, 1 глас има за Жана, 3 гласа за Деси и т.н.
Шегаджии или тънки познавачи на човешкия ум...

# 3 050
  • Sofia
Да им направят по един тест за интелигентност Wink

# 3 051
Въпросът от анкетата ми припомни, че често в сезоните играят една игра с въпроси като например "На кого принадлежат думите" или "Кой автор е роден в Чирпан" и тъй като в Къщата са наредени интелектуалец до интелектуалец, се надявам и при тях да я има.
Да и аз се надявам да има такава игра. Лилито няма да участва тя е  "по договор". Laughing Ирина пък може да се примоли на ББ, видяхме, че удоволетворява исканията й.

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 08:16 от Ивекс

# 3 052
Ути в никакъв случай не ми е умен. То е изписано на лицето му Naughty Мнее. 
Това, че изригва срещу чалгата, така просто по дефолт, не го прави умен. Нито това, че може да  готви - ако може Mr. Green, защото не съм му опитвала ястията / манджи пО се връзва за неговите ...бърканици, защото ястие звучи някак изискано Wink/.

Михов не го знам дали е умен, но поне държанието и поведението му е доста обрано, не ми е направил лошо впечатление..

Меглена от друга страна си е доста начетена, добре борави с думите, трудно е да бъде затапена...кефи ме. С интерес я слушам Peace

# 3 053
  • somewhere near the sea
Трябва да се прави разлика между умен/неумен и възпитан/невъзпитан.  Някой може да е умен и да е крайно невъзпитан. Може да има различни варианти.

# 3 054
Цитат
Анкета
Кои двама са най-умните хора в къщата?

Как определяме дали един човек е умен? Какви са критериите да изберем най-умния от група хора, които наблюдаваме?
До момента 14 човека смятат Емануела за най-умна, 1 глас има за Жана, 3 гласа за Деси и т.н.
Шегаджии или тънки познавачи на човешкия ум...
Тези хора може да са посочили първо Миглена и после тези трите.
Умен е различно и от интелигентен. Може да си изчел тонове книги, но да не можеш да се оправяш в живота например.
По тази ми логика и Ирина е умна, но не съм гласувала за нея. Надя и Михов също така ми се струват, но те много не говорят и не мога да преценя.

# 3 055
Ирина е по-глупава отколкото си мислех, защото показа злобата си в петък, вместо да продължи да играе бялата и добра майка на къщата.

Аз гласувах за Миглена и Михов.

# 3 056
Парадоксът при Ирина е, че зомбира само хората в контакт с нея. И това й е достатъчно, за да постига целите си. Непредубедените като тези пред екрана виждат съвсем друг човек. Сигурно и затова Ванката не я е спрял да се излага, той е горд каква жена-чудо си има вкъщи.

# 3 057
Да си кажа за Ути, той може за едни да е добър готвач, но за мен не е. Готви много мазно, едни такива тежки гозби, които на мен лично не ми допадат. Аз съм много, много капризна за храна, не ям много неща и просто съм убедена, че манджите на Ути няма да ми харесат.Така, че ако бях в къщата сигурно щях да си готвя отделно за себе си.

А дали е умен, не знам, но не мисля, че е много интелигентен, на какъвто се прави. И той е прочел няколко книжки и дотам. Не знам за какви интелектуалци са се провъзгласили, но аз високо интелигентни хора там не виждам. Peace

# 3 058
Нито Ути, нито Михов ги виждам зомбирани от Иринка. Тя пуска пипала над по-неуравновесените - като Лара, Глория. Хубаво каза някой в студиото, че веднъж само да й тропне някой с крак и да удари ръка по масата, и ще свие перки вероятно. Но мъжете, както се знае, избягват конфликти и за това на този етап си траят, което не значи, че са съгласни с Кралицата, просто избират за момента най-лесния път, където има най-малко съпротивление..

Глория се беше докарала до нервна криза заради дудненето на Ирина след нощта на запоя на младите, а после тича като пале при нея да я целува по главицата Stop

# 3 059
Има една мисъл " Ако искате да разберете колко цивилизовано е едно общество, погледнете отношението му към жените!". В тази връзка можем да разберем на какво дередже е българското общество. ooooh! Защото по мои наблюдения масово мъжете в България не знаят как да се държат с една жена. Всъщност знаят, само когато си я набележат за свалка, ама то това не се брои! Peace

Та ако изходим от тази мисъл то положението в къщата на интелектуалците е страшно! ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт