Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 94 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм правила с готово тесто, на тиган. Стана си чудна. Тук съм добавила маслини.

Скрит текст:

# 691
С готово тесто на грил тиган и после намазана с мазнинка-ако не постите -масло, или пък зехтин +любими подправки Simple Smile
Супер си стават.

# 692
пърленки правя навсякъде, зависи какво имам под ръка - на скара, на грил тиган, на фурната и много често - в тостер сандвича http://pep-4o.blogspot.bg/2012/08/blog-post_16.html
От време на време правя нещо като  домашен пастет, но този път стана рядък.
Идеи с какво да го сгъстя? С галета дали ще стане?
какъв ти е пастета?

# 693
Има ли начин да се познае,дали една зелка е крехка и хубава?Много обичам салата с прясно зеле,но повечето пъти улучвам зелки с повече кочани,от колкото листа.. newsm78

# 694
Има ли начин да се познае,дали една зелка е крехка и хубава?Много обичам салата с прясно зеле,но повечето пъти улучвам зелки с повече кочани,от колкото листа.. newsm78

Мъж ми каза да е твърда на стискане, но лека и да не е завехнала.

# 695
  • Русе

http://www.hera.bg/s.php?n=3373

# 696
 bouquet

Най-вкусното и крехко зеле съм яла от една баба,която го продаваше на улицата,набрано от нейната градина.Но отдавна вече не я виждам,вероятно не продава.

Знаете ли,живея на село и е жалко,че не взема да потърся от някъде домашно.Ама нали е по-лесно да се иде до  магазина..

# 697
Пепи, пастета ми е много прост - малко кайма и дробчета,  сварени, мама ми го каза,  злоядите го харесват....та им правя. Аз добавям лук, олио и малко черен пипер. Преди да пасирам - масло.
Но сега стана рядък,  та моля за съвет,  как да го сгъстя.

# 698
галета  и яйца. Нали ще го вариш?

# 699
Не, той е готов, сварен и пасиран. Вчера го правих, като изстине се сгъстява, но този път му изтървах водата, че ми беше малко материала  Laughing.  Яйца кога да добавя? Малкото дребно само да не ги надуши се притеснявам  Thinking

# 700
  • София
Не, той е готов, сварен и пасиран. Вчера го правих, като изстине се сгъстява, но този път му изтървах водата, че ми беше малко материала  Laughing.  Яйца кога да добавя? Малкото дребно само да не ги надуши се притеснявам  Thinking

Ми убау де. Тури го в един тензух върху цедка па го остави малко да се поизцеди.

# 701
  Blush Хич не се досетих за такъв вариант, Хаджи. Мерси  bouquet
Мерси и на теб, Пепи 💐

# 702
Търся рецепта за лятна торта с праскови от Хепи - някой знае  ли я?

# 703
  • София-Младост
Търся форма за донъти (понички), не уреда.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт