Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 795
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В момента нямам парфюмни копнежи и терзания.
Все пак бих се зарадвала на едно Мазуми.От онова, корекомското.Сплесканатата бутилка с масленозела капачка.
В момента имам 5 разлучни версии  Мазуми, но нито една не е като онази..Вероятно споменът е изкривява реалността.
sl ме подсети какво искам най-много - Imprevu на Coty - в същата сплескана бутилка, но със тъмно синя капачка.
Не съм виждала същата бутилка никъде, не бих рискувала с друга, защото някак усещам, че няма да е същия аромат.
Много любим, имам една празна бутилка, която е запазила аромат и понякога си я подушвам с умиление.
Не мога да разчленя състав, за мен това е един от тези аромати, които са толкова хармонични, че не можеш да отделиш нито една нотка, за да успееш да я определиш.

ПП Дени, благодаря за интересната тема Hug

# 61
Аз да ви споделя за опитите ми с тестерите на Ла Ви Интенз Ланком. Нали ви написах, че два, които пробвах бяха развалени. Продължих да пробвам абсолютно всеки тестер на точно този фланкър, който ми изпадне на пътя, за да видя дали и как е променил.
Пробвах този в БЗ Мол София върхните нотки са силно променени. Пробвах и чисто новият, в новия Дъглас- той е читав напълно. Така че, който има този парфюм според скромното ми мнение, той променя с времето. Пръскайте си го на воля и не го пестете, защото така или иначе след време връхните му нотки може би ще се променят. Дръжте го на хладно и задължително в кутията да не го осветява светлина.
Утре ще нося моя. Heart Eyes

Днес бях с Обувката на Каролина. Малката бутилка 30 мл. е прекрасна бутилка, обувчица, но пръскането няма нищо общо с големите тестерни бутилки от 90 мл. Там се натиска копче на петата на обувката и тя пръска отстрани. При малката бутилка тока и петата се отделят, чупят се буквално и вътре в отделената пета си има златно пръскало. Като я хванах днес да се пръскам и тока се подви, се панирах. Викам "край счупих я, счупих тока ,защото и много тънък" и няма да има отмирисване дълго време. Добре, че не пуснах другата половина на плочките. Crazy

I Walk alone, много се натъжих от това което описа с парфюма си мечта. Дано все пак се сдобиеш с него! Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 22:11 от densi

# 62
С моя Aigner Black for men след третата година имаше лека промяна в нотките. Шишето е черно, не съм го държал на светлина и много топло, но е факт промяната.

# 63
 Новост по имейла. Peace
Цитат
Получихме двата нови, унисекс аромати на Етро - Shantung и  Patchouly .
Заповядайте в магазин "The Circle" - Сердика център!

# 64
Парфюмна любов: Opardu Puredistance

Приказен люляк в главната роля, траен и шлейфов, неглавоболен, стилен и луксозен. Люлякът остава доминиращата нотка през цялото време, но от мокър, зелен и напъпил в началото преминава през разцъфнал до прецъфтяващ и леко сладнеещ в края. Мирише като люляците пред блока на баба и неудържимо ми харесва. Не страдам по него, защото знам, че рано или късно ще го имам, но не ми е спешен, за момента ми е приятно да си мечтая за него - докато не изпадне на добра цена или докато не реша, че е дошъл моментът. 

Пробвала съм го два пъти, през пролетта и при нетърпима 40-градусова жега. И при двата случая беше брутално траен, нещо нетипично за ефирен люляков парфюм. Направи и умерен шлейф, който обаче беше толкова прекрасно люляков, че въобще не ме подразни в горещото време.

# 65
  • някъде под слънцето...
Новост по имейла. Peace
Цитат
Получихме двата нови, унисекс аромати на Етро - Shantung и  Patchouly .
Заповядайте в магазин "The Circle" - Сердика център!

Коя му е новото на Етро Пачули, да не е реформирано?
RумиK   и аз го търся това импревю, и онзи Клин дьой(лилавия и тюркоазения) , и Джулия ....
Но има ограничения за бройката...

# 66
Не знам, сигурно е реформулиран, ще разпитам като посетя Съркъл или някой друг преди мен от темата.

# 67
  • София
Реформулиран е, разрових и аз сега, ето какво намерих:
"However, unlike the jus created in 1989 in the Maison’s first historic capsule of fragrances, the latest eau de parfum has an accent that is warmer, less dry. After a start that evokes the vigour of woods and citrus, this accent becomes rounder, acquiring within the web of scents a consistency of velvet; sandalwood, which enhances patchouli’s white luminosity and is grafted onto the sweet notes of Tolu balsam, labdanum, amber and tonka bean and the black seed that is a bringer of good luck, finishing in a wake of vanilla. "

# 68
  • Варна
Мулен руж е на първо място сред парфюмните ми мечти.

Денсиbouquet

# 69
  • София
Настоящата ми голяма парфюмна мечта е Beyond Love by Kilian. Влюбих се в него преди години, когато получих мострите от бранда, напоследък отново го разносих и още по-силно го възжелах.

# 70
densi,ще бъда откровен с теб,брадатия е по-готин,но жеста беше много мил.............благодаря  bouquet

за малко да натисна Публикувай и да си е чист спам и да оттека... ooooh!

Днес бях с Gris Montagne и цял ден ухая на...Жена,по-лошото е, че ми харесва  Thinking

# 71
densi,ще бъда откровен с теб,брадатия е по-готин,но жеста беше много мил.............благодаря  bouquet

От кой е по-готин? Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=FA0jMjIWFUM

# 72
  • София
Моята парфюмна мечта в момента е  Аметистовата кожа.

И понеже съм известна с ненаситността си, като взема да искам и да избирам единствени неща, втората ми единствена мечта е Абсента на Насомато  Flutter

# 73
# 74
Денси, благодаря за темата  bouquet

Има доста неща, които искам, но не са ми спешни. Дойде и моят момент на насищане и сега не треперя къде и как и кога най-скоро ще се добера до желания за момента аромат. Добре ми е, поразчистих това-онова.

И все пак, ако ми изпадне възможност, много бих се зарадвала на Liqueur Charnelle Huitieme Art Parfums. Много подходящ за актуалното хладно време.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт