Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 795
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • The Evergreen State
Нямам бленувана парфюмна мечта, имах но я осъществих в лицето на Lancôme La Nuit Tresor.

# 76
Търси по малки магазинчета Тумулт. Аз преди години много носих дамския бях си го взела от едно малко магазинче в центъра. Спомням си , че имаше и мъжкия. Мога да проверя утре имат ли го, минавам оттам. Ще пиша.

За кой магазин в центъра става въпрос?

# 77
densi,ще бъда откровен с теб,брадатия е по-готин,но жеста беше много мил.............благодаря  bouquet

От кой е по-готин? Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=FA0jMjIWFUM

...ще ни бият накрая с тия мъже  Laughing

# 78
  • Бургас
Макарон,така си го описала този парфюм,че ми се иска да го познавам.Отдавна си търся хубав люляк. Flutter

# 79
  • виртуално
Върнахте ме доста назад в годините

Имах подарък от баща ми ето това съкровище:

Упорито го пазех цяла година без да го отварям, за да имам нещо ново за бала.
По неприятно стечение на обстоятелствата малкият ми братовчед го намерил, счупил печата и го излял из цялата къща.

Може би това е моят парфюм-мечта, така и никога не по ползвах, а къщата ухаеше месеци на него

# 80
stennnly, така както си го написал, си помислих,че става въпрос за жената, честно Laughing
Забравих да попитам, veka, защо си криеш написаното за парфюмите, нали става въпрос за парфюми?

# 81
Ще се радвам да ми помогнете относно парфюми /може и стари от преди 15-20 години/ , може и по нови , в които се съдържа :лавандула , люляк и виолетка .Може в комбинация от трите , може и всека съставка по отделно ?
Благодаря предварително . Hug

# 82

По неприятно стечение на обстоятелствата малкият ми братовчед го намерил, счупил печата и го излял из цялата къща.

Може би това е моят парфюм-мечта, така и никога не по ползвах, а къщата ухаеше месеци на него

Били му изписала името , че шрифта на опаковката не се разчита ?

# 83
Фиджи е това, беше култов някога.  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Guy-Laroche/Fidji-Parfum-33612.html

# 84
  • някъде под слънцето...

Невероятен парфюм, особено във версията чист парфюм, която си имала.Вярно, че аз съм пристрастна , заради афинитет а ми към винтиж ни бабички, особено в концентрация чист парфюм, но това е парфюм шедьовър.
За жалост реформулацията го е съсипала.

Съжалявам , че не си успяла да му се насладиш Heart Eyes .Чувството ми е познато и аз имах подобна случка с малкия ми племенник.

# 85

Невероятен парфюм, особено във версията чист парфюм, която си имала.Вярно, че аз съм пристрастна , заради афинитет а ми към винтиж ни бабички, особено в концентрация чист парфюм, но това е парфюм шедьовър.
За жалост реформулацията го е съсипала.

Съжалявам , че не си успяла да му се насладиш Heart Eyes .Чувството ми е познато и аз имах подобна случка с малкия ми племенник.

Точно затова казах, че някога беше култов. По сантиментални подбуди го тествах няколко пъти, но няма и грам от онова очарование, което носеше някога.

# 86
  • някъде под слънцето...
Всъщност, не познавам  парфюм, при който реформубиването му, е довело до по добра версия.
За мен Реформулацията е понятие сходно с Великата инквизиция, защото и двете  са разрушителни унищожители.

# 87
Моята парфюмна мечта е Chanel Coromandel: нямам представа как мирише, не съм имала възможността да го тествам, да го видя, само чета от вас за него. Затова е мечта - защото има елемент на недостъпност, на липса по нашите ширини, на препятствия.

# 88
Мечта ми е Tobacco Vanille на Tom Ford , мисля да си го подаря в най-скоро време. Heart Eyes

# 89
  • В сърцето на един мъж
Парфюма мечта в момента ми е този
http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Lilac-Love-35624.html

Освен люляк има крем и ванила. Мммм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт